Ethnicraft salontafels

Wie een unieke en tijdloze salontafel nodig heeft moet bij het aanbod van Ethnicraft zijn. Het merk staat bekend om hun vakmanschap en de eenvoud achter hun meubelstukken. Deze kenmerken leiden tot een divers aanbod. De Luna salontafel 50 wordt met de hand gemaakt door bekwame ambachtslieden. Zij gebruiken artistieke technieken van vroeger om een bijzondere textuur aan de tafel te geven. Hierdoor heeft de salontafel een robuust en uniek uiterlijk. Ethnicraft heeft ook salontafels voor buiten. Zo heb je de Quatro salontafel 68. Deze is de perfecte aanvulling op uw loungeset om te kunnen genieten van de zomerdagen. Al met al is het aanbod aan salontafels van Ethnicraft divers en artistiek om zodat ieder huis een mooie plek heeft voor accessoires.

  • Gratis verzending vanaf € 99
  • Klantwaardering 9.4
  • Grootste voorraad van NL
  • Al 12 jaar dé designspecialist
Sorteren op 1-25 van 25 producten Sorteren op 1-25 van 25 producten Terug naar boven

Het verhaal achter Ethnicraft

De oprichting van het merk Ethnicraft is niet op een alledaagse manier gelopen. De Antwerpse Philippe Delaisse vertrok in 1995 op een vakantie naar Indonesië en kwam terug met een geïmporteerde container. Deze zal vol met meubels en interieuraccessoires. Terug in België is hij zijn krachten gaan bundelen met zijn vriend Benoit Loos. Na een jaar stonden hun klanten in de haven hun containers op te wachten. Het succes zorgde voor meer ambitie. De oprichters begonnen zelf te ontwerpen en produceren. Met inmiddels drie productielocaties in Indonesië, Vietnam en Servië is het merk al heel wat ontwerpen verder. Voor zowel binnen als buitengebruik is er een ruim aanbod. Alleen aan tafels zijn er al meer dan tientallen verschillenden verkrijgbaar. Spit ook de rest van het aanbod gauw door en laat je verrassen.

Populair: Salontafel sets

Ethnicraft salontafels zijn tijdloos en zijn gemaakt om generaties mee te gaan, maar dat betekent niet dat er geen trendy details aan toegevoegd zijn. Ethnicraft weet als geen ander eigentijdse eigenschappen toe te passen in klassieke designs. Op het moment zijn salontafel sets erg populair. Deze salontafels overlappen elkaar meestal voor een klein deel, waardoor je wat meer diepte kunt creëren. De Tray collectie van Ethnicraft heeft verschillende sets, één hiervan is de Tray round salontafel L/XL . Deze ronde tafels hebben ruimte voor een dienblad op de tafel. Hier kun je mee spelen en zo een uniek meubel naar eigen wens maken. Op welke salontafel set laat jij je creativiteit los?

Ethnicraft salontafels bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Ethnicraft. Dat betekent dat wij alle Ethnicraft salontafels kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met het product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.