Desso Denim

Ruig en verweerd, dat is de Desso Denim collectie. Ook de woorden duurzaam en comfortabel passen goed bij deze stoere collectie. In de collectie vind je vloerkleden gemaakt van gerecyclede garens, afkomstig van onder andere oude visnetten die zijn terug gewonnen uit de oceaan. Door de denim blauwe kleur en het doorleefde karakter zorgen de vloerkleden voor een stoere ‘jeans look’ voor in het interieur. Het doorleefde karakter wordt versterkt door het onregelmatige effect van de bouclé structuur. De Desso Denim vloerkleden zijn beschikbaar in zeven verschillende denim blauwe kleuren, van een gebleekte, gemêleerde jeans tot een pure indigo variant. Ook heb je de keuze uit verschillende afmetingen en afwerkingen, zodat er altijd een Denim vloerkleed is dat bij jouw interieur past.

  • Gratis verzending vanaf € 99
  • Klantwaardering 9.4
  • Grootste voorraad van NL
  • Al 13 jaar dé designspecialist
Sorteren op 1-10 van 10 producten Sorteren op 1-10 van 10 producten Terug naar boven

Desso

Desso is een tapijtenfabrikant van eigen bodem. Al bijna 80 jaar lang levert Desso kwaliteit en heeft in die tijd een reputatie opgebouwd als uitstekende producent van hoogwaardige tapijttegels en kamerbreed tapijt. Je kunt de vloerkleden van Desso niet alleen bij mensen thuis tegenkomen. Ze zijn ook te vinden in  openbare gebouwen zoals zorgcentra, universiteiten, kantoren, bankgebouwen en winkels. De collectie van het Nederlandse Desso bestaat uit drie verschillende merken die ieder een eigen stijl hanteren. Van een klassiek tapijt tot een vloerkleed van Denim: Desso is van alle markten thuis.

Desso Denim vloerkleden

De Desso Denim vloerkleden collectie is erg divers. Naast dat je keuze hebt uit zeven verschillende denim blauwe kleuren, is ook de keuze op het gebied van grootte erg divers. Tenslotte heb je ook voor de afwerking nog de keuze uit drie verschillende opties: gefestonneerd, blind banderen en blind banderen rafel. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor het Denim 242.130 vloerkleed 170x240 gefestonneerd van Desso. Dit vloerkleed heeft de typische kleur van een reguliere blauwe spijkerbroek. Een andere optie is het Denim 242.131 vloerkleed 200x300 blind banderen rafel, deze variant heeft een verweerde denim kleur en decoratieve rafels aan de rand. Welke variant je ook kiest, elk vloerkleed uit de Desso Denim collectie zorgt voor een stoere uitstraling in het interieur door de denim blauwe kleur en de opvallende ‘jeans look’.

Desso Denim  bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Desso. Dat betekent dat wij alle producten uit de Desso Denim collectie kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product uit deze collectie en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product uit deze collectie, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.