Desso Vintage

De Desso Vintage vloerkleden zijn niet alleen een plaatje om naar te kijken, maar ze geven je ook lekkere warme voeten, dempen het geluid enigszins waar nodig en isoleren de warmte in je huis. Ben jij op zoek naar een vloerkleed? Dan kun je je lol op in deze collectie. Door het ruime assortiment is de kans in elk geval groot dat je iets vindt wat je mooi vindt. Een prachtig vloerkleed is het Vintage 190.201 vloerkleed 200x300 gefestonneerd van Desso. Dit kleed heeft een unieke vintage uitstraling die wordt gecreëerd door de oude patronen in combinatie met de nieuwe technieken. Zie jij hem al liggen in je woonkamer? Een ander vloerkleed met een gave print is het Vintage 134.201 vloerkleed 200x300 gefestonneerd. We stellen je graag voor aan enkele andere Desso Vintage vloerkleden.

  • Gratis verzending vanaf € 99
  • Klantwaardering 9.4
  • Grootste voorraad van NL
  • Al 12 jaar dé designspecialist
Sorteren op 1-36 van 38 producten Laad meer artikelen Sorteren op 1-36 van 38 producten Terug naar boven

Allroundspeler Desso

Het Nederlandse Desso produceert al bijna tachtig jaar tapijten en vloerkleden van de hoogst mogelijke kwaliteit. Desso ontwerpt zijn producten voor zowel huiselijk als commercieel gebruik. Bij het laatste kun je denken aan tapijtoplossingen voor kantoorpanden, winkels, openbare gebouwen, scholen, banken en zorgcentra. Bovendien ontwikkelde Desso toonaangevende systemen voor kunstgras en de versterking van natuurlijk gras. De collectie van dit Nederlandse label is extra bijzonder omdat Desso zijn producten uitsluitend via geselecteerde dealers levert. Flinders is dan ook erg trots om één van hen te zijn en verkoopt verschillende productfamilies van Desso, waaronder de Desso Vintage serie.

Fraaie Desso Vintage vloerkleden

De Desso Vintage vloerkleden hebben printen die eigenlijk allemaal weer wat van elkaar weg hebben. Ze zijn niet voor niets familie van elkaar. Toch hebben ze ook zo hun unieke eigenschappen. Ben je liefhebber van de kleur rood? Dan kun je het Vintage 188.202 vloerkleed 200x300 een mooi plekje geven in je woonkamer. Door de keuze voor deze kleur vraagt hij eigenlijk direct je aandacht, maar dat is geen probleem want er mag best gesproken worden over dit pronkstuk. Je kunt hem prima combineren met vloerverwarming. Als je toch meer op zoek bent naar neutraal gekleurde Desso Vintage vloerkleden, dan kunnen we je voorstellen aan bijvoorbeeld het Vintage 173.201 vloerkleed 200x300 gefestonneerd of het Vintage 193.202 vloerkleed 200x300 gefestonneerd. Door een wat neutralere kleur leg je niet per se de nadruk op het vloerkleed, maar misschien meer op de meubels die daarop staan.

Desso Vintage bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Desso. Dat betekent dat wij alle vloerkleden uit de Desso Vintage collectie kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek Desso vintage vloerkleed en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij Desso. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.