Brokis Muffins

De Brokis Muffin lampen collectie is verantwoordelijk voor het eerste internationale succes van het design merk Brokis. Kenmerkend voor de Muffin collectie is een tijdloos design en de combinatie van mondgeblazen glas en eikenhout. Omdat iedere lamp handgemaakt is, gaat er aan jouw Muffins lamp een heel productieproces vooraf. En het eindresultaat mag er dan ook zeker zijn. Binnen de Muffin collectie is er keuze uit Brokis Muffin tafellampen, Brokis Muffin hanglampen en Brokis Muffin vloerlampen welke weer uitgevoerd kunnen worden in diverse kleuren glas en hout. Daarmee creëer je een unieke sfeer waarmee prachtige kleurtonen en tinten je kamer zullen verrijken. Weet jij al welke Brokis Muffin lamp er straks in jouw huis te bewonderen zal zijn?

  • Gratis verzending vanaf € 99
  • Klantwaardering 9.4
  • Grootste voorraad van NL
  • Al 13 jaar dé designspecialist
Sorteren op 1-9 van 9 producten Sorteren op 1-9 van 9 producten Terug naar boven

Brokis tafellamp medium

De Brokis Muffins tafellamp medium is het icoon uit de Muffin collectie of misschien wel van de gehele Brokin collectie. Het design van de Muffin is gebaseerd op de vorm van jawel: een Muffin cake. De Muffins tafellamp medium van Brokis is een echte blikvanger en speelt helemaal in op de trend van nu: gekleurd glas. De Muffin tafellamp is in verschillende variaties verkrijgbaar. De verschillende tafellampen in de collectie van Brokis krijgen hierdoor een veelzijdig karakter. Zowel het hout als het glas hebben verschillende kleuren. De Muffin tafellamp van Brokis heeft een buitengewone en bijzonder mooie uitstraling.

De Muffin hanglampen

De Muffins tafellamp upside-down van Brokis doet het net even anders dan zijn broertjes en zusjes uit de Muffins serie. In plaats van te steunen op de houten voet van de lamp, leunt deze versie juist op het mondgeblazen glas. Dat is de reden dat het ontwerp net wat luchtiger oogt, terwijl de vertrouwde charme van de lamp behouden blijft. De Muffins hanglamp small van het Tsjechische merk Brokis is met de hand geproduceerd. Hierbij wordt een oude traditionele techniek gebruikt uit de Tsjechische regio Bohemen. Dit vakmanschap is terug te zien in de prachtige afwerking van de Muffins hanglamp.

Brokis Muffin lampen bij Flinders

Flinders is officieel dealer van de Brokis Muffin lampen serie. Dat betekent dat wij elke product uit de Brokis Muffin reeks kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek Brokis Muffin product en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met je Brokis Muffin lamp, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.