Blomus outdoor vuur & sfeerverlichting

De open gloed van vuur heeft een divers effect op mensen. In de buitenruimte is de open vlam niet alleen een stijlvol element. Het baadt de omgeving in sfeervol licht en zorgt tegelijkertijd voor een warm gevoel. Tuinfakkels en tuinverlichting maken elke avond aangenaam en ze zijn een duurzaam alternatief voor elektrische verlichting. Bij Blomus leggen ze bij het ontwerp van hun fakkels en windlichten de nadruk op hoogwaardige materialen, exclusief design en bijzondere lange levensduur. Met de Fuoco gelbrander large voelt het net alsof je bij de haard zit, en creëer je voor jezelf en je gasten een aangename sfeer. Gebruik ook een van de vele waxinelichthouders of lantarens om toch dat puntje licht te creëren in de donkere nachten. Hoe dan ook met de Blomus tuinverlichting kan je gehele tuin laten stralen.

  • Gratis verzending vanaf € 99
  • Klantwaardering 9.4
  • Grootste voorraad van NL
  • Al 13 jaar dé designspecialist
Sorteren op 1-9 van 9 producten Sorteren op 1-9 van 9 producten Terug naar boven

De geschiedenis in met Blomus

Karl Scheffer- Klute lanceerde ongeveer 100 jaar geleden het bedrijf SKS Sundern. Veertig jaar later werd de naam veranderd naar SKS-Design. Hier focuste men zich vooral op cadeau- items gemaakt van koper en messing, waar later het materiaal tin aan toegevoegd werd. Dit zorgde voor de nummer-één-positie op het gebied van tinnen producten en accesoires. Het bedrijf werd gesplist in SKS-Metaplast en SKS-Design, wat zorgde voor de doorvoering van een moderne stijl en het gebruik van meer roestvrij staal. Na al de naamsveranderingen kreeg het bedrijf in 2009 de definitieve naam Blomus GmbH. Dit bracht een nieuw portfolio met zich mee, waar de focus van het bedrijf meer kwam te liggen op huis, tuin, spa en taste. De elegantie, duurzaamheid en minimalistische stijl van Blomus haalde al vele awards en prijzen binnen.

De klassieke tuinfakkel in een nieuw jasje

De fakkel is een van de oudste lichtbronnen en blijft zelfs in onze moderne tijd eeuwig bestaan. Het wordt gebruikt voor verlichting en is tegelijkertijd een ideale oplossing om met eenvoudige middelen een maximaal effect te bereiken. De Orchos fakkel is gemaakt van hout en roestvrij staal. Ze worden heel eenvoudig geplaatst en kunnen direct op elk gazon worden gebruikt. Het aangename en geconcentreerde licht van de fakkel straalt een heldere gloed uit en is een ideale aanvulling op het totale verlichtingsconcept van de tuin.

Blomus tuinverwarming bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Blomus. Dat betekent dat wij alle tuinverwarming van Blomus kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.