Blomus servies

De esthetiek van een helder design bepaalt de tijdloosheid van jouw serviesgoed. Perfecte kwaliteit en geavanceerde productieprocessen vormen de basis voor een lange levensduur en robuustheid. Dit is een van de redenen voor het internationale succes van het servies van Blomus. Wij herkennen het servies van Blomus voor de hoge kwaliteit van het keramiek en porselein, maar het is veel meer dan dat, ze staan ook bekend voor de heldere en tegelijkertijd emotioneel aansprekende designs. In de servies serie van Blomus ontdek je schaaltjes, borden, kopjes en zelfs theepotten. De buitengewone creaties passen zowel in een landelijk als modern interieur. De Pilar melkkan is hier het perfecte voorbeeld van. Door het minimalistische en elegante ontwerp komt deze melkkan overal tot zijn recht, combineer hem met de rest van de Pilar serie of laat hem stralen op zichzelf.

  • Gratis verzending vanaf € 99
  • Klantwaardering 9.4
  • Grootste voorraad van NL
  • Al 13 jaar dé designspecialist
Sorteren op 1-10 van 10 producten Sorteren op 1-10 van 10 producten Terug naar boven

Het begin van Blomus

In het Duitse plaatsje Sundern werd in 1921 het familiebedrijf Blomus opgericht. Wat begon als staal- en kolenindustrie dat vooral fietsonderdelen fabriceerde, werd in 1961 uitgebreid met woonaccessoires en geschenken. Naast staal werden later ook koper, messing, tin en hout gebruikt die allemaal dezelfde liefde en toewijding kregen van deze altijd innoverende en hardwerkende familie. Hierbij werd er vooral gefocust op huis, tuin, badkamer en taste, iets waar we Blomus nu ook nog van kennen. Het team achter dit merk is altijd nieuwsgierig geweest naar materialen, vormen en innovaties. De producten moeten met de Duitse traditie door hoogwaardig vakmanschap gemaakt worden, en de materialen moeten puur en praktisch zijn. Door deze nieuwsgierigheid, ambitie en toewijding is Blomus met de vierde generatie aan het roer een van de grootste aanbieders van interieur accesoires.

Eenvoudig en uniek servies van Blomus

Het eenvoudige, zeer functionele, no-nonsense ontwerp van het servies van Blomus is perfect terug te zien bij de Sablo theekop en schotel set van 2. De theekop en schotel set behoord tot de Sablo serie, die ontworpen is door Frederike Martens. Het delicate samenspel tussen de geglazuurde en de ongeglazuurde klei zorgt voor een iets jongere en brutale look. De Sablo collectie heeft een uitgesproken en ambachtelijke uitstraling en zorgt ervoor dat je je bord, schaal of theepot net iets meer gaat waarderen, simpelweg omdat elk item een uniek exemplaar is. Dit geld voor al het servies van Blomus, want ze worden geproduceerd bij zeer hoge tempraturen met behulp van giettechnieken. De kleuren zijn sterk afhankelijk van de baktempratuur en -tijd, daarom kan elk stuk servies verschillende structuren en tinten vertonen.

Blomus servies bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Blomus. Dat betekent dat wij alle servies van Blomus kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.