Blomus Stay

Zeg je loungen, dan zeg je de Stay collectie van Blomus. De naam doet het product eer aan, want op deze set wil je inderdaad de hele dag blijven. Met de warme zon die op je wangen schijnt vertoef je hele dagen op het Stay ligbed, de Stay lounger en de Stay poef. Schuif de Stay bijzettafel bij en pak je verkoelende drankje of je kop thee ervan af. Ook al is de Stay collectie voornamelijk bedoeld voor buiten, ook binnen op de bank met een goede serie is de collectie een aanrader. De Stay collectie maakt alles nog een stuk beter.

  • Gratis verzending vanaf € 99
  • Klantwaardering 9.4
  • Grootste voorraad van NL
  • Al 13 jaar dé designspecialist
Sorteren op 1-13 van 13 producten Sorteren op 1-13 van 13 producten Terug naar boven

Blomus: de historie van een marktleider

Blomus staat voor intelligent, minimalistisch en functioneel design voor de moderne woning. Ondanks de vele naamsveranderingen is het uitgangspunt van dit designmerk nooit veranderd. De Duitse traditie van uitzonderlijke kwaliteit en hooggekwalificeerd vakmanschap is doorgevoerd en hebben ze de visie om uitsluitend met eerlijke materialen en pure vormen laten doorsijpelen in hun ontwerpen. Ook waarderen ze een gepassioneerde aanpak. Dit resulteert in een gebalanceerd portfolio op de manier hoe wij Blomus zo goed kennen. Met de focus op huis, tuin, spa en taste. En dit heeft succes, Blomus sleepte al vele prijzen in de wacht waarmee ze hun prijzenkast kunnen aanvullen.

Stay collectie: daar blijf je wel even op zitten

Het Stay daybed van Blomus heeft niet voor niets deze naam gekregen. Als je er eenmaal op gaat zitten, wil je er nooit meer vanaf komen. Zeker met de zon op je wangen, een bries in het haar en een lekker drankje zijn het Stay daybed, de Stay poef en de Stay lounger de perfecte tuinmeubels om helemaal tot rust te komen. Het hoogwaardige textiel is niet alleen waterdicht, onderhoudsvriendelijk én UV-bestendig; het zit ook nog eens heel comfortabel. Ook is het makkelijk schoon te maken en met elkaar en andere meubels te combineren. Hier Stay je wel even voor.

Stay van Kaschkasch

Ontwerpstudio Kaschkasch werd in 2011 opgericht door Florian Kallus en Sebastian Schneider. Florian Kallus en Sebastian Schneider zijn beiden hands-on en academisch geschoold en opgeleid tot meubelmaker. Ook hebben ze productontwerp gestudeerd. De studio waardeert het hands-on inzicht, de praktijk en het technische begrip, wat bijdraagt aan hun ontwerpmethode: ‘traditionele vakmanschapstechnieken en een mentaliteit gericht op innovatie en nieuwe technologische oplossingen’.

Blomus Stay bij Flinders

Flinders is officieel dealer van de Blomus Stay serie. Dat betekent dat wij ieder product uit de Blomus Stay serie kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een item dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.