Ay illuminate Z-serie

We stellen je graag voor aan de populairste collectie van Ay illuminate: de Z-serie. In deze collectie vind je verschillende soorten hanglampen. De lampen zijn gemaakt van natuurlijke materialen en op duurzame wijze geproduceerd. Met de lampen uit de Z-serie van Ay illuminate haal je dus niet alleen een hoop stijl en sfeer naar binnen, maar ook een goed gevoel: je doet namelijk meteen iets goeds voor het klimaat. Welke stijl je ook hebt, grote kans dat een hanglamp uit de Z-serie ook bij jou thuis mooi staat. Dit klinkt misschien gek, omdat de lampen zo’n uitgesproken design hebben. Toch kun je ook in een strak en modern interieur prima een Z5 hanglamp van dit merk ophangen. Dat zorgt juist voor wat luchtigheid.

  • Gratis verzending vanaf € 99
  • Klantwaardering 9.4
  • Grootste voorraad van NL
  • Al 13 jaar dé designspecialist
Sorteren op 1-5 van 5 producten Sorteren op 1-5 van 5 producten Terug naar boven

Ay illuminate Z-serie: duurzaam design

Bij het prachtige designlabel Ay illuminate draait het allemaal om stijl en om duurzaamheid. Al heel wat jaren brengt het merk hanglampen op de markt. De één nog mooier en grootser dan de ander. Het merk creëert zoals ze dat zelf zeggen eigenlijk niet echt nieuwe ontwerpen, maar hervormt bestaande creaties op een natuurlijke manier en tilt ze daarmee naar een hoger niveau. Hierbij respecteren ze te allen tijde de planeet. En jij bij aankoop van een hanglamp uit de Z-serie van Ay illuminate dus ook. Dat geeft al meteen een goed gevoel. De lampen van Ay illuminate zijn vooral geproduceerd in Azië en Afrika en hun grootste inspiratiebron is hoe kan het ook anders: de natuur.

Schitterende lampen uit de Ay illuminate Z-serie

De hanglampen uit de Z-serie van Ay illuminate zijn allemaal gebouwd vanuit hetzelfde principe en krijgen ieder een geheel eigen uitstraling doordat ze omringd worden door verschillende stoffen. Deze stoffen hebben allemaal weer een eigen karakter en laten dat doorschemeren in de hanglamp. Neem bijvoorbeeld de Z2 hanglamp van Ay illuminate die je interieur een frisse sfeer geeft. De Z1 hanglamp zorgt daarentegen juist voor wat meer mysterie in de ruimte waar je hem ophangt. De Z22 hanglamp brengt meer stoerheid in je interieur. Eén ding hebben de lampen allemaal gemeen: door het gaas wordt het licht op schitterende wijze verdeeld over de ruimte wat een warm effect geeft. Precies wat je in huis wilt, toch?

Ay illuminate Z-serie bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Ay illuminate. Dat betekent dat wij alle producten uit de Z-serie van Ay illuminate kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.