Ay Illuminate hanglampen

Met een Ay Illuminate hanglamp haal je zeker een bijzonder stukje design in huis. Dit Nederlandse merk maakt gebruik van natuurlijke en duurzame materialen, die worden hergebruikt om de mooiste hanglampen te maken. Deze materialen, die vooral voorkomen in Afrika, Azië en Zuid-Amerika, vormen voor de designers Ay Lin Heinen, Nelson Sepulveda en Mark Eden Schooley dan ook de grootste inspiratiebron. Deze wereldse invloeden zijn bijvoorbeeld goed te zien bij de Ay Illuminate Z11 hanglamp. De combinatie van ongebruikelijke materialen zoals zwart bamboe en zijde zorgen voor een bijzondere en speelse sfeer in iedere huiskamer. Door de open constructie van de hanglamp vult elke kamer zich met prachtig licht. Welke hanglamp zou jij in huis willen halen?

  • Gratis verzending vanaf € 99
  • Klantwaardering 9.4
  • Grootste voorraad van NL
  • Al 13 jaar dé designspecialist
Sorteren op 1-36 van 49 producten Laad meer artikelen Sorteren op 1-36 van 49 producten Terug naar boven

Dit is Ay Illuminate

Ay Illuminate wordt gerund door Ay Lin Heinen, Nelson Sepulveda en Mark Eden Schooley. Zij zijn niet alleen alle drie ontwerper voor het verlichtings- en accessoire merk, maar vervullen ieder ook nog een andere rol. Ay is de ondernemer van het stel, Nelson de stylist en Mark de fotograaf. Je zou denken dat het merk is vernoemd naar de oprichter, maar niets is minder waar. ‘Ay’ is namelijk het Chinese woord voor liefde. Zo kun je ‘Ay Illuminate’ op twee manieren uitleggen: ‘liefde voor licht’ (Chinees) en ‘ik verlicht’ (Engels, fonetisch). Het trio ontmoette elkaar op de vakbeurs Maison et Object in 2008. Dit heeft een gouden formule opgeleverd, want elk jaar presenteert Ay Illuminate een nieuwe collectie hanglampen op de grootste internationale designbeurzen.

Tropische materialen

Ay Illuminate hanglampen zijn gemaakt van natuurlijke, duurzame en eerlijke materialen. En deze komen van over de hele wereld! Zo is de Ay Illuminate Z5 Sisal hanglamp gemaakt van robuuste bamboe en sisal uit Swaziland. Dankzij deze stof valt het licht ruim in de kamer, zonder dat het direct in je ogen schijnt. De Ay Illuminate Z1 Sisal hanglamp deelt deze mooie eigenschappen en is een stapje groter dan de Z5. Ben je opzoek naar de ultieme eyecatcher, kijk dan naar de grootste van de drie, namelijk de Ay Illuminate Z2 Sisal hanglamp. Deze gigant heeft een frame van maar liefst 105 centimeter hoog. Hieromheen is Sisal geknoopt, dat met de hand is geweven.

Ay Illuminate hanglampen bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Ay Illuminate. Dat betekent dat wij elke Ay Illuminate hanglamp kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifieke Ay Illuminate hanglamp en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met je Ay Illuminate hanglamp, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.