Ay illuminate Pebble

Aangenaam! Dit is de schitterende Pebble collectie van Ay illuminate. In deze collectie vind je verschillende hanglampen die direct uit de natuur lijken te komen. Dat is in zekere zin ook eigenlijk wel zo, maar niet op de manier die je zou denken. Want hoewel het lijkt alsof de lampen gemaakt zijn van de drie verschillende soorten materialen terracotta, houtskool en beton, is niets minder waar. De Pebble serie van Ay illuminate bestaat namelijk volledig uit gerecycled karton. Dus naast dat deze lampen je huis een stukje mooier maken, maken ze de wereld ook een stukje beter en bovendien: duurzamer. Reden genoeg om je eigen Pebble hanglamp in huis te halen, toch?

  • Gratis verzending vanaf € 99
  • Klantwaardering 9.4
  • Grootste voorraad van NL
  • Al 13 jaar dé designspecialist
Sorteren op 1-3 van 3 producten Sorteren op 1-3 van 3 producten Terug naar boven

Ay illuminate Pebble: meer dan design

Ay illuminate gaat verder dan design. Naar eigen zeggen ontwerpen ze eigenlijk niet per se iets nieuws, maar hervormen ze bestaande structuren opnieuw en wel op een natuurlijke manier. Dit doet het designmerk met natuurlijke materialen die op een duurzame wijze zijn verkregen of geproduceerd. Je draagt met dit merk dus ook je steentje bij aan een groenere planeet. En dan hebben we het nog niet eens gehad over de hoge kwaliteit van het merk. Een lamp van Ay illuminate gaat gerust heel je leven mee. Ay illuminate is uitgegroeid tot een van de meest succesvolle interieurmerken. Er is bijna geen interieurmagazine meer te bedenken waar de lampen niet in hebben gestaan. Daarom is het hoog tijd dat deze beauty’s ook in jouw interieur gaan schitteren.                                                                               

Combineer met Ay illuminate Pebble

In de Pebble collectie van Ay illuminate zitten niet alleen hanglampen met verschillende kleuren, maar ook de maat heb je voor het uitkiezen. Zodra je je favoriete tint hebt gekozen, kun je kiezen uit de Pebble large hanglamp, de Pebble medium hanglamp of de Pebble small hanglamp. Deze drie verschillende maten hebben zo allemaal hun eigen voordeel. Maar dat betekent echter niet dat je altijd maar moet kiezen. De verschillende maten zijn namelijk prima met elkaar te combineren. Je kunt ze dus gerust alle drie aanschaffen en gezamenlijk ophangen. Midden in de kamer of in een hoek bijvoorbeeld. Of misschien boven de eettafel? Door alle drie de Pebble hanglampen van Ay illuminate op verschillende hoogtes bij elkaar te hangen, creëer je een speels effect en meer dimensie.

Ay illuminate Pebble bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Ay illuminate. Dat betekent dat wij alle producten uit de Pebble collectie van Ay illuminate kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.