Naar boven
Sorteren op

1-2 van 2 producten

Design van Artek

Artek is in 1935 opgericht door de jonge idealisten Alvar Aalto, Maire Gullichsen en Nils-Gustav Hahl. Hun doel was om meubels te verkopen en het, op een educatieve manier, onder de aandacht brengen van het moderne culturele leven op evenementen.  De naam van het merk is een combinatie van kunst op zijn Engels en technologie. Hedendaags is Artek een innovatieve deelnemer in de wereld van moderne design. Het gaat bij dit merk om het ontwikkelen van nieuwe producten in combinatie met design, kunst en architectuur. De Artek collectie bestaat uit meubels, verlichting en accessoires die staan voor helderheid, functionaliteit en poëtische eenvoud.

Vlieg jezelf naar de maan met de krukken van Artek

Bij Flinders hebben wij de drie beste krukken uit de collectie van Artek op een rijtje gezet. Iedere kruk heeft een eigen karakter en uitstraling. De Artek E60 kruk is een groot favoriet door de eenvoudige uitstraling en makkelijk te combineren met ieder interieur. Maar de Artek Baby Rocket kruk vinden wij toch wel de leukste uit de collectie. Het krukje doet ons namelijk denken aan een raket, maar dan in het klein. De ronde vormen en steeds smaller wordende poten maken hem niet alleen beeldschoon, maar ook grappig, speels en vrolijk. Wij zijn al op de maan. Zien we je daar?

Artek krukken bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Artek. Dat betekent dat wij alle Artek krukken kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.