Populairste adviesartikelen

 
Vier manieren om een balkon optimaal in te richten
Tuininrichting is al een vak apart, maar hoe zit het als je alleen maar een balkon hebt? Ontdek vier handige tips om dit kleine oppervlak optimaal in te
Lees meer
 
Een hotel chique interieur? Zo creëer je 'm
Een hotel chique interieur draait om luxe en sfeer. Waan je je graag in een gevoel van luxe? En dat bij jou thuis? We leggen je uit hoe je dat doet!
Lees meer
 
De ideale eethoek
De ideale eethoek: wat zijn de basisregels? Hoe hoog moet de eettafel zijn en wat zijn de beste verhoudingen?
Lees meer

Laatste adviesartikelen

 
5 x Veelgestelde vragen over ledverlichting
Ledverlichting is een populair alternatief voor de gloeilamp, maar er bestaat nog veel onduidelijkheid over. De vijf veelgestelde vragen lees je in dit artikel.
Lees meer
 
Slimme tips voor het inrichten van kleine ruimtes
Of je nu in een paleis woont of in een schoenendoos, de truc is om meer uit je kleine ruimte te halen. We geven je een tiental slimme tips.
Lees meer
 
Woontrends designbeurs Milaan 2018
Na een bezoek aan designbeurs Salone del Mobile 2018 in Milaan, hebben we een aantal opvallende woontrends geselecteerd. Benieuwd? Ontdek ze allemaal!
Lees meer
 
Een lichtplan voor in de tuin maken
Een verlichtingsplan voor buiten mag niet ontbreken om optimaal te genieten van je buitenverlichting. Flinders legt je stapsgewijs uit hoe je deze maakt.
Lees meer
 
5 x Tips voor energiezuinige verlichting
Heb je de perfecte lamp gevonden? Dan wordt het tijd om je te verdiepen in lichtbronnen. Flinders helpt je bij de keuze voor passende energiezuinige verlichting.
Lees meer
 
In drie stappen naar een stoer interieur
Onafgewerkte materialen, aardse tinten en robuuste vormen zijn kenmerkend voor een stoer interieur. Maar hoe creëer je deze stoere look? We leggen het je uit!
Lees meer
Bezig met laden
volgende resultaten worden ingeladen…