Trends

Elk jaar staat weer in het teken van nieuwe woontrends in kleur, materiaal en stijl. Het kleurrijke, luxueuze velours, heel veel groen in de vorm van planten en bloemen en de gouden combinatie staal met licht hout: stuk voor stuk trends waar we dit jaar niet omheen kunnen en willen. En wat is nog meer hip, hot & happening? Deze omgeving houden we continu up-to-date met de laatste woontrends, we vullen hem aan met de kleuren die hier perfect bij passen en je vindt uiteraard de designproducten die hierin niet mogen ontbreken. Ontdek alle woontrends, achterhaal hoe je deze in je woning integreert en zet jouw favoriet in de spotlight.

Laatste trendartikelen

 
Kleurtrend: Petrol en Terracotta
De kleurtrend Petrol en Terracotta typeert zich door contrasterende eigenschappen waardoor een warme en frisse mix ontstaat. Zo pas je hem buiten toe.
Lees meer
 
Woontrend: Boudoir
In de woontrend Boudoir staan de kleuren roze en aubergine centraal. We zien oriëntaalse invloeden in zowel de ton-sur-ton kleuren als de vriendelijke vormentaal.
Lees meer
 
Tuintrend: Romantisch
De tuintrend Romantisch typeert zich door romantische kleuren als roze. De mix met gouden en messing elementen maakt de trend chic en luxueus.
Lees meer
 
Kinderkamertrend: Tropisch
De kinderkamertrend Tropisch staat in het teken van levendige prints, vrolijke kleuren en tijdloze elementen in de basis. We laten zien hoe je de trend toepast.
Lees meer
 
Tuinverlichtingstrends voor 2019
De tuinverlichtingstrends van 2019 spelen allemaal in op sfeer. Met deze drie trends ga je gegarandeerd sfeervolle buitenavonden tegemoet.
Lees meer
 
Kinderkamertrends voor 2019
Sweet dreams, stoere speelsheid of weelderige jungle: voor welke kinderkamertrend kies jij? We hebben alle kinderkamertrends van 2019 voor je uitgelicht.
Lees meer
 
Scandinavisch design
Scandinavisch design is enorm populair en niet meer weg te denken uit de designwereld. Hier geven we je alle informatie en een aantal voorbeelden van deze woontrend.
Lees meer
 
Woontrend: Green Luxury
Minimalistische vormen, luxueuze accenten en toegankelijke kleuren omschrijven de woontrend Green Luxury. Met deze producten pas je hem toe in je interieur.
Lees meer
 
Kinderkamertrend: Scandinavisch
De Scandinavische kinderkamertrend kenmerkt zich door vergrijsde kleuren, natuurlijke materialen en minimalistische ontwerpen. Met deze items pas je de trend toe.
Lees meer
Bezig met laden
volgende resultaten worden ingeladen…

Populaire trendartikelen

 
Scandinavisch design
Scandinavisch design is enorm populair en niet meer weg te denken uit de designwereld. Hier geven we je alle informatie en een aantal voorbeelden van deze woont
Lees meer
 
Kinderkamertrends voor 2019
Sweet dreams, stoere speelsheid of weelderige jungle: voor welke kinderkamertrend kies jij? We hebben alle kinderkamertrends van 2019 voor je uitgelicht.
Lees meer
 
Dutch design
Dutch design is niet meer weg te denken uit de hedendaagse designwereld. In dit artikel vertellen we je alles over de toonaangevende dutch design trend.
Lees meer
Naar boven