Laatste trendartikelen

 
Kinderkamertrends voor 2022
Powder Blush, To the Moon and Back of Into Nature: kinderkamer inspiratie nodig? We hebben alle kinderkamertrends van 2022 voor je uitgelicht.
Lees meer
 
Tuintrend: Eco Friendly
Achter elk product in de tuintrend Eco Friendly schuilt een duurzaam verhaal. Met deze items richt je je tuin 'groen' in en geniet je verantwoord in de buitenlucht.
Lees meer
 
Woontrend: oplaadbare lampen
De populariteit van de oplaadbare lamp neemt alleen maar toe. In de woontrend oplaadbare lampen zoomen we hierop in en zetten we er een aantal in de spotlight.
Lees meer
 
Woontrend: Playful
Zie jij graag color blocking, een mix van stijlen en speelse vormen in je interieur? Dan zit je goed met de woontrend Playful die om design met een knipoog draait.
Lees meer
 
Kleurtrend: Soft Green
De natuur naar binnen halen? Dat lukt perfect met de kleurtrend Soft Green waarin diverse tinten groen voor een rustgevend en natuurlijk geheel zorgen.
Lees meer
 
Tuinverlichtingstrends voor 2022
De tuinverlichtingstrends voor 2022 spelen stuk voor stuk in op sfeer. Met deze vier trends ga je gegarandeerd sfeervolle buitenavonden tegemoet.
Lees meer
 
Kleurtrend: Lila
Geef je je interieur graag wat meer pit? Met de kleurtrend Lila zit je goed. Mix en match diverse lila woonaccessoires en kom tot een speels én vrolijk geheel.
Lees meer
 
Keukentrend: Breakfast Club
Of je nu een ervaren chef of echte beginner bent: in de keukentrend Breakfast Club ontdek je hoe je je keuken een make-over geeft en klaarmaakt voor het voorjaar.
Lees meer
 
Woontrend: French Riviera
Opvallende prints, warme kleuren en veel strepen geven de woontrend French Riviera vorm. Wil je thuis onderdompelen in een retro look? Met deze trend kan dat!
Lees meer
Bezig met laden
volgende resultaten worden ingeladen…

Populaire trendartikelen

 
Scandinavisch design
Scandinavisch design is enorm populair en niet meer weg te denken uit de designwereld. Hier geven we je alle informatie en een aantal voorbeelden van deze woont
Lees meer
 
Woontrends voor 2022
In 2022 spelen drie trends de hoofdrol: aaibare materialen, retro vibes en excentrieke vormen. Benieuwd? Zo pas je de woontrends bij jou thuis toe.
Lees meer
 
Dutch design
Dutch design is niet meer weg te denken uit de hedendaagse designwereld. In dit artikel vertellen we je alles over de toonaangevende dutch design trend.
Lees meer