Trends

Elk jaar staat weer in het teken van nieuwe woontrends in kleur, materiaal en stijl. Het kleurrijke, luxueuze velours, heel veel groen in de vorm van planten en bloemen en de gouden combinatie staal met licht hout: stuk voor stuk trends waar we dit jaar niet omheen kunnen en willen. En wat is nog meer hip, hot & happening? Deze omgeving houden we continu up-to-date met de laatste woontrends, we vullen hem aan met de kleuren die hier perfect bij passen en je vindt uiteraard de designproducten die hierin niet mogen ontbreken. Ontdek alle woontrends, achterhaal hoe je deze in je woning integreert en zet jouw favoriet in de spotlight.

Laatste trendartikelen

 
Woontrend: Green Luxury
Minimalistische vormen, luxueuze accenten en toegankelijke kleuren omschrijven de woontrend Green Luxury. Met deze producten pas je hem toe in je interieur.
Lees meer
 
Kinderkamertrend: Scandinavisch
De Scandinavische kinderkamertrend kenmerkt zich door vergrijsde kleuren, natuurlijke materialen en minimalistische ontwerpen. Met deze items pas je de trend toe.
Lees meer
 
Woontrend: Millennial Pink
De woontrend Millennial Pink typeert zich door een vriendelijke, zachte en poederachtige kleur roze. Op deze manieren pas je hem toe in je eigen interieur.
Lees meer
 
Tuintrend: Luchtig Modern
Luchtig Modern is een tuintrend die we veel zien dit jaar: zwart-wit, minimalistische vormen en diverse materialen. Ontdek hoe je deze tuintrend toepast.
Lees meer
 
Woontrend: Wabi Sabi
De woontrend Wabi Sabi draait om een voorliefde voor de natuur, de schoonheid van imperfectie en asymmetrische patronen. We laten zien hoe je deze trend toepast.
Lees meer
 
Tuintrend: Buitenleven
De tuintrend Buitenleven heeft een robuust karakter, laat tijdloze kleuren zien en bevat pure elementen. Ontdek hoe je hem toepast in je eigen buitenruimte.
Lees meer
 
Woontrend: Go Pink
In de woontrend Go Pink zien we dat de kleur roze niet meer weg te denken is in huis. Stoer, speels of luxueus? Met deze tint kun je alle kanten op en dat doe je zo.
Lees meer
 
Woontrend: Oriental Chic
De woontrend Oriental Chic kenmerkt zich door Oosterse dessins, uitgesproken sierlijke vormen en rijke stoffen. Souraya Hassan laat je zien hoe je de trend toepast.
Lees meer
 
Woontrend: Kunstobjecten in huis
Design en kunst liggen dicht bij elkaar. En dat zien we terug in de woontrend Kunstobjecten in huis. Benieuwd welke kleuren en producten hierbij passen?
Lees meer
Bezig met laden
volgende resultaten worden ingeladen…

Populaire trendartikelen

 
Scandinavisch design
Scandinavisch design is enorm populair en niet meer weg te denken uit de designwereld. Hier geven we je alle informatie en een aantal voorbeelden van deze woont
Lees meer
 
Kinderkamertrends voor 2019
Sweet dreams, stoere speelsheid of weelderige jungle: voor welke kinderkamertrend kies jij? We hebben alle kinderkamertrends van 2019 voor je uitgelicht.
Lees meer
 
Tuinverlichtingstrends voor 2019
De tuinverlichtingstrends van 2019 spelen allemaal in op sfeer. Met deze drie trends ga je gegarandeerd sfeervolle buitenavonden tegemoet.
Lees meer
Naar boven