Trends

Elk jaar staat weer in het teken van nieuwe woontrends in kleur, materiaal en stijl. Het kleurrijke, luxueuze velours, heel veel groen in de vorm van planten en bloemen en de gouden combinatie staal met licht hout: stuk voor stuk trends waar we dit jaar niet omheen kunnen en willen. En wat is nog meer hip, hot & happening? Deze omgeving houden we continu up-to-date met de laatste woontrends, we vullen hem aan met de kleuren die hier perfect bij passen en je vindt uiteraard de designproducten die hierin niet mogen ontbreken. Ontdek alle woontrends, achterhaal hoe je deze in je woning integreert en zet jouw favoriet in de spotlight.

Laatste trendartikelen

 
Woontrend: Kunstobjecten in huis
Design en kunst liggen dicht bij elkaar. En dat zien we terug in de woontrend Kunstobjecten in huis. Benieuwd welke kleuren en producten hierbij passen?
Lees meer
 
Woontrend: Glamour
De woontrend Glamour haal je in huis door voor fluweelzachte stoffen, geometrische vormen en luxueus marmer te kiezen.
Lees meer
 
Woontrend: Dineren in Stijl
De woontrend Dineren in Stijl draait om de kleur goud. Deze kleur doet het goed in combinatie met diepe tinten. Benieuwd hoe je dit toepast? We laten het je zien.
Lees meer
 
Woontrend: Minimalistisch en Multifunctioneel
De woontrend Minimalistisch en Multifunctioneel draait om meubels die je op meerdere plekken in huis kunt gebruiken en grenzen tussen ruimtes die vervagen.
Lees meer
 
Woontrend: Color blocking
De woontrend Color blocking staat voor durf, voor combineren en voor kleur. Hoe pas jij deze trend toe in je eigen interieur? We laten je zien hoe je dit kunt doen.
Lees meer
 
Badkamertrends voor 2019
De badkamertrends voor 2019 staan in het teken van comfort, functionaliteit en duurzaamheid. Onze trendexeprt laat zien hoe je deze trends in je badkamer toepast.
Lees meer
 
Woontrend: Neovintage
De woontrend Neovintage laat een uiteenlopende mix van vriendelijke vormen, luxueuze stoffen en contrastrijke details zien. Ontdek hoe je dit toepast in je woning.
Lees meer
 
Kleurentrends: 9 x Nieuwe verfkleuren
Kleur heeft veel invloed op de sfeer in een woning. We laten je een negental nieuwe trendkleuren zien met bijpassende verfkleuren, producten en sfeerbeelden.
Lees meer
 
3 x Back to Work trends
Scandinavische invloeden, retro of toch industrieel? Met een van deze Back to School trends ga je met een frisse start je werkdag tegemoet.
Lees meer
Bezig met laden
volgende resultaten worden ingeladen…

Populaire trendartikelen

 
Scandinavisch design
Scandinavisch design is enorm populair en niet meer weg te denken uit de designwereld. Hier geven we je alle informatie en een aantal voorbeelden van deze woont
Lees meer
 
Woontrend: Fun Forest
De woontrend Fun Forest kenmerkt zich door weelderige prints, natuurlijke materialen en de kleuren geel, groen en diepblauw. Hoe pas je deze trend toe?
Lees meer
 
Kinderkamertrends voor 2019
Sweet dreams, stoere speelsheid of weelderige jungle: voor welke kinderkamertrend kies jij? We hebben alle kinderkamertrends van 2019 voor je uitgelicht.
Lees meer
Naar boven

Vragen of advies?

Wij helpen je graag. Bel naar 020 3030630 (elke werkdag van 09:00 - 22:00 uur en in het weekend van 09:00 - 18:00 uur),
e-mail naar info@flinders.nl of gebruik het contactformulier.