Naar boven

Trends

Elk jaar staat weer in het teken van nieuwe woontrends in kleur, materiaal en stijl. Het kleurrijke, luxueuze velours, heel veel groen in de vorm van planten en bloemen en de gouden combinatie staal met licht hout: stuk voor stuk trends waar we dit jaar niet omheen kunnen en willen. En wat is nog meer hip, hot & happening? Deze omgeving houden we continu up-to-date met de laatste woontrends, we vullen hem aan met de kleuren die hier perfect bij passen en je vindt uiteraard de designproducten die hierin niet mogen ontbreken. Ontdek alle woontrends, achterhaal hoe je deze in je woning integreert en zet jouw favoriet in de spotlight.

Laatste trendartikelen

 
Woontrend: Feestelijk tafelen
In de woontrend Feestelijk dineren staat de eethoek centraal. Met donkere kleuren, gouden accenten en sfeervolle accessoires ontstaat een intiem geheel aan tafel.
Lees meer
 
Woontrend: Looks a lot like Christmas
De woontrend Looks a lot like Christmas staat in het teken van extra gezelligheid en sfeer in huis. We laten zien hoe je je interieur onderdompelt in deze trend.
Lees meer
 
Badkamertrend 2020: Spa in eigen huis
In de badkamertrend Spa in eigen huis ligt de nadruk op rustige kleuren, elegante vormen en de luxueuze uitstraling. Met deze stylingtips pas je hem toe.
Lees meer
 
Woontrend: My Heritage
De woontrend My Heritage staat in het teken van archeologische vormen, natuurlijke opdrukken en rijke kleuren. Met deze trend maak je je interieur warm en levendig.
Lees meer
 
Kinderkamertrend: Tropisch
De kinderkamertrend Tropisch staat in het teken van levendige prints, vrolijke kleuren en tijdloze elementen in de basis. We laten zien hoe je de trend toepast.
Lees meer
 
Woontrend: Muted Colors
Kleur in huis is helemaal van deze tijd. De woontrend Muted Colors betekent letterlijk afgezwakte kleuren. We laten je zien hoe je deze trend toepast.
Lees meer
 
Kleurtrend: Red Earth
De kleurtrend Red Earth is een combinatie van de kleuren rood en geel, straalt veel warmte uit en verbindt binnen en buiten met elkaar. Zo gebruik je deze kleur!
Lees meer
 
Woontrend: Ronde vormen
Ronde vormen ogen vriendelijk, nodigen uit in een huis en nemen minder ruimten in waardoor ze zeer geschikt zijn voor kleine ruimten. Met deze tips pas je hem toe.
Lees meer
 
Kinderkamertrend: Back to School
In de Back to School kinderkamertrend vind je alles om de kinderkamer functioneel, mooi én sprekend in te richten. Zo is je kind klaar om naar school te gaan.
Lees meer
Bezig met laden
volgende resultaten worden ingeladen…

Populaire trendartikelen

 
Scandinavisch design
Scandinavisch design is enorm populair en niet meer weg te denken uit de designwereld. Hier geven we je alle informatie en een aantal voorbeelden van deze woont
Lees meer
 
Italiaans design
Italiaans design kent indrukwekkende, moderne en functionele ontwerpen van hoogwaardige kwaliteit die op een vakkundige wijze en met oog voor detail tot stand k
Lees meer
 
Woontrend: Sweet Dreams
In de woontrend Sweet Dreams staan simplistische ontwerpen, vrouwelijke vormen en technologische hoogstandjes centraal. Meer weten? Je leest het in dit trendart
Lees meer