Naar boven

Woontrends

Elk jaar staat weer in het teken van nieuwe woontrends in kleur, materiaal en stijl. Het kleurrijke, luxueuze velours, heel veel groen in de vorm van planten en bloemen en de gouden combinatie staal met licht hout: stuk voor stuk trends waar we dit jaar niet omheen kunnen en willen. En wat is nog meer hip, hot & happening? Deze omgeving houden we continu up-to-date met de laatste woontrends, we vullen hem aan met de kleuren die hier perfect bij passen en je vindt uiteraard de designproducten die hierin niet mogen ontbreken. Ontdek alle woontrends, achterhaal hoe je deze in je woning integreert en zet jouw favoriet in de spotlight.

Laatste trendartikelen

 
Woontrend: Cocoon
De woontrend Cocoon typeert zich door warm licht, natuurlijke materialen en organische vormen. Houd jij ook van cocoonen? Zo pas je deze trend toe.
Lees meer
 
Woontrend: Flexibel thuiswerken
In de woontrend Flexibel thuiswerken staan tafels, stoelen en verlichting centraal. We laten zien hoe jij je werkplek thuis naar wens en volgens de arbowet inricht.
Lees meer
 
Woontrend: Opgeruimd staat netjes
Marie Kondo staat voor een groot deel aan de basis van de woontrend Opgeruimd staat netjes. We laten zien hoe je volgens de laatste trends je huis stijlvol opruimt.
Lees meer
 
Woontrend: Sweet Dreams
In de woontrend Sweet Dreams staan simplistische ontwerpen, vrouwelijke vormen en technologische hoogstandjes centraal. Meer weten? Je leest het in dit trendartikel.
Lees meer
 
Woontrend: Electric Blue
De woontrend Electric Blue typeert zich door uitgesproken kleuren, strakke lijnen in de ontwerpen en een mix van grove en verfijnde materialen.
Lees meer
 
Italiaans design
Italiaans design kent indrukwekkende, moderne en functionele ontwerpen van hoogwaardige kwaliteit die op een vakkundige wijze en met oog voor detail tot stand komen.
Lees meer
 
Scandinavisch design
Scandinavisch design is enorm populair en niet meer weg te denken uit de designwereld. Hier geven we je alle informatie en een aantal voorbeelden van deze woontrend.
Lees meer
 
Badkamertrend: Stoere functionaliteit
Donkere kleuren, industriële ontwerpen en strakke lijnen geven een stoere uitstraling. Deze kenmerken voeren de boventoon in de badkamertrend Stoere functionaliteit
Lees meer
 
Woontrend: Feestelijk tafelen
In de woontrend Feestelijk dineren staat de eethoek centraal. Met donkere kleuren, gouden accenten en sfeervolle accessoires ontstaat een intiem geheel aan tafel.
Lees meer
Bezig met laden
volgende resultaten worden ingeladen…

Populaire trendartikelen

 
Scandinavisch design
Scandinavisch design is enorm populair en niet meer weg te denken uit de designwereld. Hier geven we je alle informatie en een aantal voorbeelden van deze woont
Lees meer
 
Woontrends voor 2020
Ronde vormen, een explosie aan kleur en de vlechttechniek webbing behoren tot de woontrends voor 2020. We laten zien hoe je ze toepast in je interieur.
Lees meer
 
Tuintrend 2020: French Retreat
In de tuintrend French Retreat staan ambacht, het Japanse wabi sabi en het landelijke boerenleven in een modern jasje centraal. Zo pas je deze trend toe.
Lees meer