Laatste trendartikelen

 
Tuintrend: Poolday
De tuintrend Poolday staat in het teken van warme kleuren, comfortabele meubels en verkoeling om het ideale vakantiegevoel naar je tuin, balkon of terras te halen.
Lees meer
 
Woontrend: Playful
Zie jij graag color blocking, een mix van stijlen en speelse vormen in je interieur? Dan zit je goed met de woontrend Playful die om design met een knipoog draait.
Lees meer
 
Kleurtrend: Soft Green
De natuur naar binnen halen? Dat lukt perfect met de kleurtrend Soft Green waarin diverse tinten groen voor een rustgevend en natuurlijk geheel zorgen.
Lees meer
 
Keukentrend: Breakfast Club
Of je nu een ervaren chef of echte beginner bent: in de keukentrend Breakfast Club ontdek je hoe je je keuken een make-over geeft en klaarmaakt voor het voorjaar.
Lees meer
 
Woontrend: French Riviera
Opvallende prints, warme kleuren en veel strepen geven de woontrend French Riviera vorm. Wil je thuis onderdompelen in een retro look? Met deze trend kan dat!
Lees meer
 
Woontrend: Organisch Aardewerk
De woontrend Organisch Aardewerk draait om keramiek. Geglazuurd of ongeglazuurd? Het kan allemaal en deze trend bewijst hoe mooi keramiek kan zijn.
Lees meer
 
Woontrend: Japandi interieur
In een Japandi interieur komt het beste van twee werelden samen: de Japanse eenvoud en het Scandinavische minimalisme. We laten zien hoe je deze trend thuis toepast.
Lees meer
 
Deens design
Deens design wint steeds meer terrein en is wereldwijd erg geliefd. Maar wat is Deens design? We leggen het je uit en laten toonaangevende ontwerpen zien.
Lees meer
 
Vitra zomertrends 2022
De zomertrends van Vitra geven je een dosis inspiratie en laten zien hoe jij op je balkon, op je terras of in je tuin van elk moment in de zomer geniet.
Lees meer
Bezig met laden
volgende resultaten worden ingeladen…

Populaire trendartikelen

 
Woontrend: oplaadbare lampen
De populariteit van de oplaadbare lamp neemt alleen maar toe. In de woontrend oplaadbare lampen zoomen we hierop in en zetten we er een aantal in de spotlight.
Lees meer
 
Kleurtrend: Kobaltblauw
De koele, rijke en excentrieke trendkleur kobaltblauw kun je op veel manieren combineren in je interieur. Hoe je dat doet? We geven je stylingtips en
Lees meer
 
Scandinavisch design
Scandinavisch design is enorm populair en niet meer weg te denken uit de designwereld. Hier geven we je alle informatie en een aantal voorbeelden van deze
Lees meer