Woontrend: Neutrale basis met kleuraccenten

Op gepost door Renée IJzerman in Woontrends

Deze woontrend typeert zich door inrichtingen die er in de basis rustig, licht en tijdloos uitzien. Een neutrale basis dus maar dan wel met kleuraccenten om het geheel tot leven te brengen. We zien dat opvallende kleuren in kleinere designitems als vazen en spiegels meer terrein winnen. Zo krijgen meubels en lampen vaak een neutralere tint terwijl de kleurrijke woonaccessoires eruit springen. Het resultaat? Een allesbehalve doorsnee en toch subtiel totaalplaatje.

inspiratiefoto met
inspiratiefoto met

Vrolijk je interieur op met kleurrijke woonaccessoires

Van terracottakleurige vazen tot spiegels in een pasteltint: kleurrijke woonaccessoires zijn zonder twijfel heel handig om elke ruimte in huis op te vrolijken. Juist als de basis in huis subtiel is en je voor een neutraalgekleurd interieur kiest, komen deze gekleurde accessoires nog mooier uit. Op de tafel of juist aan de muur? Met de accessoires in deze subtiele woontrend breng je gegarandeerd kleur aan in elke woonruimte.

inspiratiefoto met

Zo haal je op een subtiele manier kleur in huis

Naast kleurrijke woonaccessoires in bijvoorbeeld de woonkamer breng je het geheel in balans door gedempte en lichte kleuren terug te laten komen in zowel meubels als verlichting. Zo ontstaat een licht interieur met letterlijk en figuurlijk in het oog springende kleuraccenten. Deze selectie designproducten sluit daar naadloos op aan en brengt op een subtiele manier kleur aan in je woning. Ideaal voor degenen die kleur toch wat spannend vinden.

Heb je na het lezen van dit artikel nog vragen over de woontrend neutrale basis met kleuraccenten? Neem dan gerust contact op met de afdeling Klantadvies via info@flinders.nl of 020 - 30 30 630.

Renée IJzerman

Over de auteur

Renée IJzerman

Renée is contentmarketeer bij Flinders. Ze geeft je advies bij de indeling & styling van je huis, brengt je op de hoogte van de laatste interieurtrends, helpt je bij de aankoop en het onderhoud en biedt je how to's van de mooiste designproducten.