Design eettafels bij Flinders

Posted by Renée IJzerman in Keuzegids

Ben je al een tijdje opzoek naar een mooie design eettafel en lukt het maar niet om de eettafel van je dromen te vinden? Flinders helpt je graag een handje. Wij hebben een aantal prachtige design eettafels voor je op een rijtje gezet en gelet op de verschillende vormen: rond eettafels, vierkante eettafels en rechthoekige eettafels. Wacht niet langer en neem snel een kijkje…

Vierkante design eettafels

Alle design eettafels hieronder zijn vierkant, maar toch verschillen ze van elkaar. Neem bijvoorbeeld de TopTop tafel van Kartell (€315,-). De tafel oogt vrij simpel en toch is hij origineel. De TopTop bevat één doorzichtige tafelpoot wat zorgt voor meer ruimte in je huis. Door haar rustige uiterlijk past de tafel goed in een strak interieur. Een ander voorbeeld is de Table First vierkant tafel van Magis (€490,-). Hij is gemaakt van hoogwaardige materialen als MDF en Polypropyleen, oftewel kunststof. Heb je de Table First liever in een ronde of rechthoekige vorm? Dat kan! Wat dat betreft is de Table First van alle markten thuis.  

Flinders - Design eettafels bij Flinders - Design voor ieder interieur

Foto:
1. TopTop tafel van Kartell (€315,-)
2. Toy tuintafel van Driade (€409,-)
3. Table First vierkant tafel van Magis (€490,-)
4. Table One medium tafel van Magis (€1.118,-)

Ronde design eettafels

Aan een ronde tafel is iedereen gelijk en heb je altijd goed oogcontact met je gasten. Binnen ons assortiment ronde tafels bestaan er veel varianten. Bekijk bijvoorbeeld de Kissi Kissi tuintafel van Driade (€413,-). De naam zegt het al. Hij is om te kussen. Je kunt alle kanten op met de Kissi Kissi tuintafel. Zowel binnen als buiten kun je van haar genieten. Met de kleur maak je de Kissi Kissi volledig naar je eigen smaak. Wat wil je nog meer? Een andere optie is de Tavolo XZ3 tafel van Magis (€552,-). Eén ding valt meteen op: het onderstel van de Tavolo. Het stalen onderstel is erg kunstig vormgegeven en zorgt mede door het materiaal voor een mooie strakke uitstraling. Dankzij de neutrale kleur van de Tavolo, past de tafel bijna in elk interieur.

Flinders - Design eettafels bij Flinders - Design voor ieder interieur

Foto:
1. C44 Table tafel van Hay (€379,-)
2. Kissi Kissi tuintafel van Driade (€413,-)
3. Tavolo XZ3 rond van Magis (€552,-)

4. Coniq rond tafel van Arco (€2.039,-)

Rechthoekige design eettafels

Ben je juist op zoek naar een rechthoekige eettafel? Wij hebben er een aantal voor je geselecteerd. En al die tafels hebben iets bijzonders. De Max tafel van Kartell (€688,-) heeft een opvallend detail. De eettafel staat op wieltjes dus verplaatsen is een eitje. Zowel in de eetkamer als op de werkvloer is dit een ideale tafel. Of neem bijvoorbeeld de Four 190 tafel van Kartell (€956,-). Op het eerste gezicht oogt hij vrij simpel, maar de tafelpoten maken de tafel origineel. Alle poten staan in verschillende richtingen. Door het model van de tafel kun je makkelijk een paar extra stoelen aanschuiven. Altijd handig als je visite krijgt.

Flinders - Design eettafels bij Flinders - Design voor ieder interieur

Foto:
1. Loop Stand Table tafel van Hay (€590,-)
2. Max tafel van Kartell (€688,-)
3. Four 190 tafel van Kartell (€956,-)
4. Raft Table tafel van &tradition (€1.395,-)


Wil je al onze eettafels rustig bekijken? Klik dan hier. Speciaal voor kantoor hebben we bureaus, vergadertafels en kantinetafels. Hulp nodig bij de keuze voor een tafel, neem dan contact op met onze klantenservice: 020 - 30 30 630 of info@flinders.nl. We helpen je graag verder.