Het team

 

Het Flinders team bestaat uit meer dan 80 professionals die gek zijn op design. Samen werken zij aan één droom: design toegankelijk maken voor iedereen. Dus ook voor jou!

ICT
Klantenservice
Magazijn
Marketing
Supply
Projectbureau
Duitsland
Staf
Winkel
 
Geert-Jan Smits

Geert-Jan Smits Directeur

Geert-Jan Smits is oprichter van Flinders. Hij neust in de interieurbladen en bezoekt designbeurzen en trendsettende winkels in Europa. Hij heeft een passie voor beeldhouwen, moderne kunst & vernieuwend design. Sinds 2011 is Geert-Jan continu op zoek naar de mooiste interieurproducten voor Flinders. Favoriete product: Adnet Spiegel (Gubi).

Oscar Diele

Oscar Diele Directeur

Oscar is operationeel directeur bij Flinders. Hij stort zich vol overgave op e-commerce, logistiek en klantadvies. Zijn ambitie is om klanten iedere dag weer blij te maken. In z’n vrije tijd loopt Oscar marathons en is hij groot liefhebber van rode wijn en espresso. Favoriete product: About A Chair serie (HAY).

Supply

Cees Conijn

Cees Conijn Inkoper

Cees heeft al op diverse afdelingen binnen Flinders ervaring opgedaan tijdens zijn studie Sportmarketing aan de Hogeschool van Amsterdam. Dagelijks is hij verantwoordelijk voor de inkoop van de mooiste designproducten. Hij is ervan overtuigd dat deze unieke designproducten van Flinders een gat in de markt opvullen. Favoriete product: the Headdemock hangmat (Fatboy).

Max Koetsier

Max Koetsier Senior Inkoper/Category Manager

Het assortiment en prijsbeleid beheren, acties inplannen en het assortiment inkopen vallen onder de dagelijks werkzaamheden van Max. Hij heeft Commerciële Economie gestuurd en twee minors afgerond in Strategisch Inkoopmanagement en Ondernemerschap. In zijn vrije tijd vind je hem op de motor en gaat hij graag op pad met vrienden. Favoriete product: Grand Prix stoel (Fritz Hansen).

Wouter Vet

Wouter Vet Medewerker Inkoop

Wouter ondersteunt de afdeling inkoop met alles wat hierbij komt kijken. Daarnaast studeert hij de opleiding Financial Services Management aan de Hogeschool van Amsterdam. Dit zal resulteren in een adviserende baan binnen de financiële sector. Zijn grootste hobby is voetballen. Favoriete product: Royal zwevende tafellamp (Flyte).

Lindsay Ham

Lindsay Ham Medewerker Inkoop

Lindsay ondersteunt de afdeling Inkoop drie dagen per week met orders verwerken en concurrenten analyseren. Ze volgt daarnaast de deeltijdopleiding Business IT & Management bij Inholland in Diemen. In haar vrije tijd brengt ze graag tijd door op de hockeyclub, gaat ze op stap met vrienden en vindt ze het leuk om uit eten te gaan. Favoriete product: Rodeo Velvet bank 2,5-zits (BePureHome).

Bram van Dijk

Bram van Dijk Senior Productmanager

Bram is binnen Flinders verantwoordelijk voor alle productcontent. Hij plaatst nieuwe producten online en zorgt ervoor dat alle producten de juiste informatie en inspiratie te zien geven. Hiervoor was Bram actief als Content Analist bij Oracle. Bram heeft een master op zak in Neerlandistiek met als specialisatie Moderne Letterkunde. Favoriete product: Projecteur vloerlamp (Nemo Cassina).

Carlijn Offereins

Carlijn Offereins Productmanager

Carlijn beheert ons assortiment verlichting, breidt deze uit met de mooiste designmerken en voorziet alle verlichting van de juiste informatie met passende beelden. Zij heeft International Business Management gestudeerd met een specialisatie in International Marketing. Tijdens haar studie heeft ze werkervaring opgedaan in de home & living branche. Ze is dol op sporten, winkelen en uit eten gaan. Favoriete product: Egg Chair fauteuil (Fritz Hansen).

Sophie Ravestijn

Sophie Ravestijn Productmanager

Sophie is verantwoordelijk voor alle merken en producten in de categorieën kids, tuin en woonaccessoires. Zij zorgt ervoor dat dit assortiment up-to-date is en blijft. Voordat ze bij ons aan de slag ging, heeft ze haar opleiding aan de TMO Fashion Business School afgerond en werkervaring opgedaan in de marketingwereld. Haar vrije tijd brengt ze graag door met familie en vrienden. Favoriete product: Elevated vaas (Muuto).

Thye Bakker

Thye Bakker Medewerker Productinvoer

Thye zorgt ervoor dat nieuwe merken en producten uit het Flinders assortiment netjes op de website komen te staan. Daarnaast is hij eerstejaars student aan de opleiding Fiscaal Recht. Thye vindt het mooi om te zien dat een designproduct iets extra's heeft, al oogt het nog zo 'simpel'. Favoriete product: Le Clochard dekbedovertrek (Snurk).

Quinten Baars

Quinten Baars Medewerker Productinvoer

Naast zijn studie Fiscaal Recht werkt Quinten twee dagen per week als productinvoerder bij Flinders. Hij voert prijzen, afmetingen, afbeeldingen en specificaties in van alle nieuwe producten in het assortiment. In zijn vrije tijd gaat Quinten het liefst sporten of met vrienden op stap. Favoriete product: Eames Lounge Chair (Vitra).

Wiebe Siegmann

Wiebe SiegmannMedewerker Productinvoer

Wiebe voegt nieuwe nieuwe producten in onze webshop toe en fotoshopt de afbeeldingen voor een compleet geheel in combinatie met de productinformatie. Hij studeert Werktuigbouwkunde aan de Technische Universiteit in Delft. Roeien, schaatsen, freestyle skiën en borrelen doet hij graag in zijn vrije tijd. Favoriete product: Bow Tie Blue digital dekbedovertrek 2-persoons  (Snurk).

Nora van de Water

Nora van de Water Tekstschrijver

Nora werkte eerst op de financiële afdeling, maar is geswitcht van functie en kan haar creativiteit nu kwijt in het schrijven van teksten voor de website. Naast haar bijbaan studeert ze Bèta-gamma aan de UvA en zit ze in haar tweede jaar. In haar vrije tijd besteedt ze graag tijd aan het jazztrio waarin ze zingt. Favoriete product: Vlinderstoel (Fritz Hansen).

Liset de Boer

Liset de Boer Tekstschrijver

Liset is het creatieve brein achter de productteksten van Flinders. Zij neemt alle informatie van leveranciers door en maakt er een grappige en heldere tekst van voor bij ieder product. Dit doet Liset naast haar studie Communicatie aan de Hogeschool Inholland. Als ze vrij is, verslindt ze de boeken van haar favoriete auteur: Lars Kepler. Favoriete product: Wire Basket opbergmand (Ferm Living).

Hannah Wagendorp

Hannah Wagendorp Tekstschrijver

Hannah maakt productteksten voor onze website. Ze is vierdejaarsstudent aan de Schrijversvakschool in Amsterdam en schrijft momenteel aan een roman. In haar vrije tijd leest ze veel, speelt ze piano en drinkt ze zo nu en dan een biertje met vrienden. Favoriete product: Eames DSW stoel met geelachtig onderstel (Vitra).

Projecten

Dirk Jan Pruiksma

Dirk-Jan Pruiksma Salesmanager Projecten

Dirk-Jan is binnen Flinders de man van de projecten. Hij begeleidt de realisatie van projecten voor kantoren, scholen, instellingen en horeca. Hij heeft ruime ervaring opgebouwd binnen de woonbranche. Zo was hij voor Flinders vijf jaar werkzaam bij een Nederlands meubelbedrijf. Hij is altijd gericht op een perfect resultaat met een scherp oog voor klanttevredenheid. Favoriete product: Eames Lounge Chair (Vitra).

Barry Romp

Barry Romp Junior Accountmanager Project- en Kantoorinrichting

Barry maakt dagelijks offertes, adviseert klanten en weet als geen ander hoe designmeubels bijdragen aan een gezonde, fijne werk- en leefomgeving. In de zomer van 2017 is hij afgestudeerd aan de IVA Driebergen Business School. Hij is een fanatiek kitesurfer en brengt daarom graag zoveel mogelijk tijd door op het strand. Favoriete product: Grand Repos loungestoel met Ottoman (Vitra).

Milou Remeeus

Milou Remeeus Medewerker Commerciële Binnendienst

Milou richt zich op de grote orders van zowel onze winkelklanten als projectklanten. Daarnaast onderhoudt ze de relaties met deze klanten. Ze heeft Reclame, Marketing en Communicatie gestudeerd aan de Hogeschool van Amsterdam. Milou houdt van gezelligheid en in haar vrije tijd borrelt en sport ze graag. Favoriete product: Nubilo fauteuil (Petite Friture).

Nicky Adelaar

Nicky Adelaar Logistiek Coördinator

Nicky coördineert de logistieke afhandeling van grote orders. In dit proces bewaakt ze de levertijden, brengt ze klanten hiervan proactief op de hoogte en coördineert ze de bezorgafspraken. Ze heeft diverse opleidingen afgerond waaronder de Post HBO Sales & Accountmanagement 2.0 aan de Beeckestijn Business School. In haar vrije tijd leert ze Spaans, danst ze de salsa en doet ze aan yoga. Favoriete product: Nelson Bench bank (Vitra).

Diana Kolijn

Diana Kolijn Administratief Medewerker Binnendienst

Diana houdt zich dagelijks bezig met het onderhouden van de relaties van onze grote winkelklanten en projectklanten. In het verleden heeft zij verschillende opleidingen in styling gevolgd en werkervaring opgedaan in een andere designwoonwinkel. In haar vrije tijd kookt en sport ze graag. Favoriete product: Eames RAR schommelstoel met donker onderstel (Vitra).

Marketing

Mark Lubbers

Mark Lubbers Senior Online Marketeer

Mark houdt zich bezig met het genereren van bezoekers naar de Flinders-website met behulp van diverse methodieken. Hij weet alles van affiliate marketing en zoekmachineoptimalisatie. Ervaring deed hij op bij onder andere Waterlant's Weelde. Favoriete product: Grand Repos loungestoel (Vitra).

Elmar Jansen

Elmar Jansen SEO specialist

Elmar zorgt ervoor dat de website van Flinders zo goed mogelijk vindbaar is in de niet-betaalde zoekresultaten. Hiervoor is hij dagelijks onder andere bezig met de inhoud van de website en technische en functionele kant daarvan. In zijn vrije tijd houdt hij zich graag bezig met zijn uit de hand gelopen hobby: het beheren van twee webwinkels. Favoriete product: Mendori Mini tafellamp LED (Artemide).

Maikel Purvis

Maikel Purvis Junior Online Marketeer

Maikel heeft dit jaar zijn studie Bedrijfskunde MER aan de Hogeschool van Amsterdam afgerond. Daarna greep hij bij Flinders de kans om de marketingafdeling te versterken met zowel SEO als SEA werkzaamheden. Hij is groot liefhebber van voetbal en zijn vrije tijd brengt hij graag door met familie en vrienden. Favoriete product: Salago hanglamp (Moooi).

Renée IJzerman

Renée IJzerman Content Marketeer

Renée begon jaren geleden als stagiaire op de webredactie van Flinders. Ze is weer terug en nu werkzaam als Content Marketeer. Binnen Flinders is zij verantwoordelijk voor onder andere de online adviesmodule, het schrijven van webteksten en het onderhouden van contacten met bloggers. In haar vrije tijd tennist en winkelt ze graag. Favoriete product: Eames DSW stoel (Vitra). 

Nouska Heeswijk

Nouska van Heeswijk Senior Visual Designer

Als visual designer is Nouska verantwoordelijk voor alle visuele uitingen van Flinders. Na haar opleiding Interactieve Media heeft zij ervaring opgedaan in verschillende bedrijven als graphic (web)designer, art director en projectmanager interactieve media. In haar vrije tijd maakt ze muziek, bezoekt ze festivals en kookt ze graag. Favoriete product: Cut Tall hanglamp (Tom Dixon).

Jeffrey Currie

Jeffrey CurrieStagiair Fotografie en Video

Jeffrey maakt foto’s en video’s en bewerkt deze tot fantastische content voor onze marketingkanalen. Daarnaast ondersteunt hij de marketingafdeling. Ondertussen studeert hij Communication & Multimedia Design in Leeuwarden. In zijn vrije tijd vind je hem vaak in de sportschool en is hij gek op feestjes en fotograferen. Foto- en videografie combineert hij ook met zijn eigen bedrijf hierin. Favoriete product: Eames Lounge chair (Vitra).

Sophie Verschoor

Sophie VerschoorStagiair Marketing

Sophie studeert Communicatie en Organisatie met als specialisatie Eventmanagement bij Schoevers in Utrecht. Tijdens deze meewerkstage brengt ze haar opgedane kennis in de praktijk op de marketingafdeling. Zo leert ze alle kneepjes van het marketingvak. In haar vrije tijd gaat ze graag op stap met vrienden en vindt ze het leuk om te sporten en koken. Favoriete product: Sending Cow kast (Seletti).

Duitsland

Jasmina Väisänen

Jasmina Väisänen Coördinator Flinders.de

Jasmina is Duitstalig webredacteur bij Flinders. Voor onze expansie naar de oosterburen houdt zij zich bezig met concurrentieanalyses, vertalen en het schrijven van blogs. Jasmina heeft al ervaring in de designbranche opgedaan bij een verlichtingswebshop. Favoriete product: Jewel Garden vloerkleed (Moooi).

Melissa Hoogwaerts

Melissa Hoogwaerts Productmanager Duitsland

Melissa is dagelijks bezig met het creëren, vertalen, uitbreiden en verbeteren van alle (product)content voor Flinders.de. Zij heeft de opleiding tot docent Duits afgerond. Daarna is zij voor haar grote liefde naar Nederland vertrokken. In haar vrije tijd bezoekt ze graag haar familie in Duitsland en houdt ze van sporten en weekendjes weg. Favoriete product: Love Sofa bank high graphite (Moooi).

Markus Hölzer

Markus Hölzer Stagiair Duitsland

Markus studeert Communications & Marketing in Duitsland. Hij woont nu tijdelijk in Nederland en ondersteunt het Duitse team elke dag met teksten (her)schrijven, nieuwe producten toevoegen en social media onderhouden. In zijn vrije tijd gamet hij graag en is hij op de golfbaan te vinden. Favoriete product: Solomon vloerlamp (Livingstone Design).

Sarah Schedler

Sarah Schedler Stagiair Duitsland

Sarah helpt ons Duitse team met werkzaamheden als het schrijven van teksten, het onderhouden van de social media en het toevoegen van producten. Ze studeert Comparative Literature en haar focus ligt op de Franse literatuur. Haar interesses liggen bij fotografie, boeken, muziek, reizen en de Nederlandse taal onder de knie krijgen. Favoriete product: Paper Chandelier kroonluchter (Moooi).

Staf

Danique Jelsema

Danique Jelsema HR & Office Medewerker

Danique houdt zich dagelijks bezig met alles waar je bij HR aan moet denken. Van het beantwoorden van alle HR vragen tot het werven van de beste mensen voor Flinders. Hiervoor heeft zij de opleiding HRM aan de Hanzehogeschool in Groningen met succes afgerond. In haar vrije tijd kookt, sport en borrelt ze graag. Favoriete product: Monkey hanglamp (Seletti).

Lotte Kosterman

Lotte Kosterman Stagiaire Office & HR

Lotte studeert Officemanagement aan de Hogeschool Schoevers en haar opgedane kennis brengt ze bij ons in de praktijk. Ze is verantwoordelijk voor administratieve werkzaamheden en houdt zich bezig met de werving en selectie van nieuwe collega’s. Naast haar stage werkt ze in de bediening in een hotel en restaurant. Verder hockeyt ze graag en gaat ze regelmatig op stap met vriendinnen. Favoriete Flinders product: Eames DAR stoel (Vitra).

Annelies Veldman

Annelies Veldman Financieel Medewerker

Annelies is dol op cijfers. Zij heeft de controle over boekhoudingen, beheert de financiële geldstromen en is volop bezig met het aansturen van diverse administratieve processen. Na haar studie aan de Hogeschool Schoevers heeft zij zich gespecialiseerd in boekhoudkundige zaken. In haar vrije tijd fitnest en hardloopt ze graag. Favoriete product: Gala miniatuur (Vitra).

Bob Uitgeest

Bob Uitgeest Junior Financieel Medewerker

Bob houdt zich fulltime bezig met het debiteuren- en crediteurenbeheer. Voordat hij bij Flinders aan de slag ging, heeft hij de opleiding Bedrijfskunde MER aan de Hogeschool van Amsterdam afgerond. In zijn vrije tijd gaat Bob graag weekendjes weg en is hij groot liefhebber van koken en bier brouwen. Favoriete product: Grand Repos loungestoel (Vitra).

Gerard Hollestelle

Gerard Hollestelle Manager Finance & Control

In zijn dagelijkse werkzaamheden legt Gerard de focus op het verder professionaliseren van de financiële organisatie van Flinders. In het verleden heeft hij Bedrijfseconomie aan de UvA en Registercontroller aan de VU gestudeerd en afgerond. Hij is groot liefhebber van hardlopen, fietsen, lezen en tijd doorbrengen met familie en vrienden. Favoriete product: Monday Armchair stoel (FEST Amsterdam)

Patricia Tober

Patricia Tober Financieel medewerker

Patricia werkt al vanaf het begin van Flinders aan het op orde houden van de facturen, offertes en financiële administratie. Naast deze baan heeft Patricia haar eigen administratiekantoor. Elke woensdag is het feest en werkt ze voor de volle honderd procent voor Flinders.

Winkel

Willemijn van Riel

Willemijn van Riel Senior Interieuradviseur

Willemijn adviseert consumenten en bedrijven in Flinders Winkel. Geen vraag is te gek voor haar en ze helpt je graag met de inrichting van je huis of kantoor. Een specialisme van Willemijn is kleuradvies en het maken van gedegen verlichtingsplannen. Willemijn heeft haar studie bij Perk Interieuropleidingen te Eindhoven cum laude afgerond. Favoriete product: Deskbox (Arco).

Martin Peterse

Martin Peterse Senior Interieuradviseur

Martin is een ervaren interieuradviseur met een enorme kennis van designmeubels en verlichting. Hij helpt klanten bij de inrichting van hun huis, kantoor of instelling. Hij staat je graag te woord, dus schroom niet en stel gerust je vragen over je nieuwe huis of inrichting! Martin is cum laude geslaagd voor zijn studie Interieurvormgeving bij Perk Interieuropleidingen. Favoriete product: Lloyd eettafel (Functionals).

Ralf Groeneweg

Ralf Groeneweg Interieuradviseur/Styling

Ralf adviseert je graag over interieur, design en verlichting. Hij heeft in 2012 de opleiding Interieurstyling aan de Artemis Academie Amsterdam afgerond en daarna onder andere bij woonwinkel Goossens ervaring opgedaan. Zijn favoriete woonstijl? Scandinavisch, vanwege het elegante en tijdloze karakter. Favoriete product: Zeppelin 1 hanglamp (Flos).

Mandy Kool

Mandy Kool Teamleider Winkel

Mandy houdt zich naast verkopen bij Flinders bezig met het bedenken van mooie interieurconcepten om deze eventueel uit te werken in 3D-tekeningen. Hiervoor heeft zij in Amsterdam en België gestudeerd voor interieurontwerper en werkervaring opgedaan in de kantoor- en projectinrichting. In haar vrije tijd fotografeert en kookt Mandy graag. Zij is groot liefhebber van reizen. Favoriete product: Carpets (Moooi).

Juta Runeman

Juta Runeman Interieuradviseur/Styling

Juta helpt bezoekers in onze winkel en geeft interieuradvies. Na tien jaar voor de klas te hebben gestaan, heeft zij in 2012 haar studie Interieurvormgeving afgerond. Haar favoriete hobby’s zijn skiën, tennissen en tekenen. Favoriete product: Slow chair met Ottoman loungestoel (Vitra).

Merel Diks

Merel Diks Interieuradviseur

Merel helpt klanten in de winkel en werkt interieuradviezen compleet uit. Daarnaast is ze freelance interieurontwerper- en stylist. Hiervoor heeft zij de opleiding Interieurstyling afgerond aan de Academie Artemis. Zeefdrukken is één van haar favoriete bezigheden. Favoriete product: Miller fauteuil (Functionals).

Roos Al

Roos Al Junior Interieuradviseur

Roos is twee tot drie dagen per week werkzaam als verkoopmedewerker bij Flinders. Het komende jaar gaat zij zich bij Flinders oriënteren op de studie Interieur Stylist aan de Artemis Hogeschool. Zij is erg creatief en groot liefhebber van reizen. Favoriete product: Lloyd tafel parallel (Functionals).

Janna Wolvers

Janna Wolvers Verkoopmedewerker

Janna voorziet onze klanten in de winkel van passend(e) hulp en advies. In 2013 is zij afgestudeerd als interieuradviseur en daaropvolgend heeft ze de opleiding tot interieurstylist behaald. In haar vrije tijd fotografeert ze graag en bezoekt ze regelmatig musea en tentoonstellingen. Favoriete product: Allegro Assai hanglamp LED (Foscarini).

Marente Querido

Marente Querido Gastvrouw

Marente verwelkomt onze klanten in de winkel, schenkt koffie voor ze in en rekent de producten af. In het weekend werkt ze bij Flinders en doordeweeks geeft ze les aan kinderen op een basisschool. Ze is sportief en daarom skiet en windsurft ze graag in haar vrije tijd. Favoriete product: Lim tafel (MDF Italia).

Melanie Ligthart

Melanie Ligthart Stagiaire Winkel

Melanie loopt tot april stage in onze winkel waar ze klanten helpt, meekijkt met taken die haar collega’s doen en ondertussen haar examenopdrachten voltooit. Ze zit momenteel in het examenjaar van de opleiding Interieuradvisering op het Hout- en meubileringscollege. In haar vrije tijd is ze graag creatief bezig. Favoriete product: Eames Elephant Plywood kinderstoel  (Vitra).

Klantadvies

Yoram Meijer

Yoram Meijer Teamleider Klantadvies

Yoram richt zich op de ontwikkeling en training van de klantadviseurs om onze klanten beter te kunnen adviseren en helpen. Daarnaast houdt hij zich bezig met het (door)ontwikkelen van de processen, systemen en communicatiestrategie. Hij heeft de MER afgerond en verschillende CRM-cursussen gevolgd. In zijn vrije tijd schaakt, leest en kookt hij graag. Favoriete product: Bloq bank (Design on Stock).

Fleur Le Guen

Fleur Le Guen Senior Klantadviseur

Als klantadviseur is Fleur dagelijks bezig met klanten (vooral) blij maken. Dit doet zij door hun vragen te beantwoorden via e-mail, telefoon en chat. Hiervoor heeft zij ervaring opgedaan bij onder andere Scotch & Soda op de klantenservice. Fleur sport en leest graag en is groot liefhebber van fotografie. Favoriete product: Metal Bow vloerlamp (Zuiver).

Marjolein Hagens

Marjolein Hagens Senior Klantadviseur

Marjolein werkt op de afdeling Klantadvies. Zij helpt klanten met uiteenlopende vragen over bestellingen en interieuradvies. Marjolein heeft jarenlang ervaring opgedaan bij Loods 5, waar ze op diverse afdelingen werkzaam was. Ook in haar vrije tijd is ze creatief bezig: ze ontwerpt zelf kaarten en posters onder de naam Oh My! Studio. Favoriete product: Eames Lounge Chair (Vitra).

Christine Zimmer

Christine Zimmer Klantadviseur DE

Christine staat dagelijks in contact met onze Duitstalige klanten via e-mail, chat en telefoon. Daarnaast pakt ze de retouren op en gaat ze aan de slag met schadeclaims. Christine heeft voordat ze bij Flinders ging werken in de klantenservice van een bank gewerkt. Favoriete product: Akari 9AD tafellamp (Vitra).

Jasmina Talukder

Jasmina Talukder Klantadviseur DE

Jasmina spreekt vloeiend Nederlands en Duits. Zo helpt ze al onze klanten per telefoon, e-mail en chat met vragen die dagelijks binnenkomen. Ze heeft één belangrijk doel: klanten elke dag weer blij maken. Jasmina sport en reist graag. Verder vindt ze het leuk om erop uit te gaan met haar gezin. Favoriete product: Egg Chair fauteuil (Fritz Hansen).

Brenda

Brenda Sluis-Lammerink Klantadviseur

Voor Brenda is geen klantvraag te veel. Dagelijks adviseert en helpt zij klanten bij het vinden van de juiste producten, maar houdt zij ze ook op de hoogte van de status van hun bestelling en behandelt de andere vragen. Zij heeft al zo’n vijftien jaar bij verschillende bedrijven op de klantenservice gewerkt. Haar grootste hobby is muurschilderingen maken. Favoriete product: Skygarden hanglamp (Flos).

Stéphanie Blaauw

Stéphanie Blaauw Klantadviseur

Klanten adviseren en helpen doet Stéphanie elke dag weer met veel enthousiasme. Hiervoor heeft zij de opleiding Media en Cultuur afgerond en een master in Television and Crossmedia Culture. Deze kennis en ervaring stopt ze in radioprogramma Zaanse Zaken die ze maakt voor de lokale zender Zaanradio. Favoriete product: Paper Chandelier kroonluchter (Moooi).

Tessa Firet

Tessa Firet Klantadviseur

Tessa helpt en adviseert je graag per telefoon, e-mail of chat. Geen vraag is teveel voor haar. Naast haar werk bij Flinders is ze bezig met de master Nutrional Epidemiology and Public Health. In haar vrije tijd staat ze graag in de keuken om taarten, koekjes en toetjes te maken. Favoriete product: DSR stoel met verchroomd onderstel (Vitra).

Melissa van Vlijmen

Melissa van Vlijmen Klantadviseur en Medewerker Binnendienst

Melissa adviseert klanten dagelijks per telefoon, e-mail en chat. Ze helpt je met je vragen en lost eventuele problemen op. Daarnaast ondersteunt ze onze afdeling Projecten. Hiervoor heeft zij gestudeerd aan de TMO Fashion Business School. In haar vrije tijd gaat ze graag uit eten en weekendjes weg. Favoriete product: Rodeo Velvet bank 2,5-zits (BePureHome).

ICT

Tristan Reemer

Tristan Reemer Lead Developer

Tristan zorgt ervoor dat de website van Flinders er op en top uitziet en dat de webshop op rolletjes loopt. Hij studeerde Infomatica en deed onder andere ervaring op bij een mediabureau. Zijn enthousiasme voor Flinders was gewekt toen hij de combinatie van design, twee cafés en een online winkel ontdekte. Favoriete product: Eames Lounge Chair (Vitra).

Eelco Naumann

Eelco Naumann IT Architect

Met zijn kennis op het gebied van ICT zorgt Eelco ervoor dat de website van Flinders goed blijft functioneren en aansluit bij de wensen van de klant. Heb je een suggestie voor verbetering van de site, mail deze naar ons en Eelco pakt het op. Favoriete product: Fork vloerlamp (Diesel).

Danny Spijker

Danny Spijker Webdeveloper

Danny heeft vorig jaar de opleiding Applicatieontwikkelaar afgerond en heeft in de tussentijd werkervaring opgedaan in de ICT. Al snel viel zijn oog op het snelgroeiende bedrijf Flinders. Hij is werkzaam als webdeveloper en zorgt dat de website, webshop en app op rolletjes lopen. Favoriete product: Coconut stoel (Vitra).

Kirsten de Haas

Kirsten de Haas Junior Frontend Developer

Kirsten is dagelijks bezig met designs omzetten in werkende functionaliteiten om de website mooier en beter te maken. Hiervoor heeft zij haar bachelor Internationale Bedrijfskunde en master Bedrijfskunde afgerond. In de tussentijd heeft ze twee jaar parttime gewerkt als online marketing consultant. Haar grootste passie is reizen. Favoriete Flinders product: About a Chair AAC23 (Hay).

Wiebe Kaai

Wiebe KaaiMedewerker Office IT

Wiebe versterkt ongeveer twee dagen per week onze ICT afdeling. Hij helpt collega’s met IT-problemen en richt alle werkplekken optimaal in. Ondertussen zit hij in het afstudeerjaar van zijn HBO opleiding Informatica aan de Hogeschool Inholland in Haarlem. In zijn vrije tijd speelt hij piano en besteedt hij graag tijd aan muziek en hardlopen. Favoriete Flinders product: Monkey hanglamp LED (Seletti).

Magazijn

Jochem Mertens

Jochem Mertens Distributiemanager

Jochem bewaakt alle processen die in het Flinders Magazijn plaatsvinden. Zo zorgt hij ervoor dat orders op tijd bij klanten arriveren en dat we constant blijven verbeteren op het gebied van kwaliteit en on time delivery. Als Jochem niet aan het werk is, volleybalt hij graag in de zaal of op het strand. Favoriete product: EA 124 loungestoel (Vitra).

Kay de Vries

Kay de Vries Projectmanager Logistiek

Kay coördineert alle leveringen en verzendingen van Flinders. Hij zorgt dat de producten in het magazijn op de juiste plek liggen en op tijd bij hun nieuwe eigenaar arriveren. Favoriete product: Organic Chair (Vitra).

Timothy de Boer

Timothy de Boer Teamleider Logistiek

Timothy is werkzaam als Teamleider Inbound. Hij is verantwoordelijk voor alles rondom de binnenkomende zendingen bij Flinders. Na zijn opleiding Logistiek & Economie heeft hij ervaring opgedaan in de logistieke branche bij onder andere Schiphol (luchtvracht). In zijn vrije tijd voetbalt en snowboardt hij graag. Favoriete product: Luxembourg schommelstoel (Fermob).

Niek Ottenhof

Niek Ottenhof Teamleider Retouren

Niek houdt zich dagelijks bezig met het verwerken van retouren, het aanmaken van outletproducten en hoe dit retourproces beter kan. Voordat hij bij Flinders aan de slag ging, heeft hij de opleiding Commerciële Economie afgerond. In zijn vrije tijd besteedt hij zijn tijd graag aan kitesurfen en probeert hij regelmatig hard te lopen. Favoriete product: Royal zwevende tafellamp LED (Flyte).

Yannick Archibald

Yannick Archibald Medewerker Logistiek

Yannick werkt fulltime bij Flinders. In het magazijn zorgt hij er elke dag weer voor dat je bestelling in goede staat en op tijd bij jou thuis wordt afgeleverd. In z'n vrije tijd fitnesst Yannick graag. Favoriete product: About a Stool AAS32 barkruk (HAY).

Sipke Smits

Sipke Smits Medewerker Logistiek

Sipke werkt op zijn vrije middagen in het magazijn van Flinders. Zijn motto: "het huis waarin je woont, maakt degene die jij bent". Sipke is bezig aan zijn derde jaar op het VMBO-T in de richting Economie. Als hij niet bij ons werkt, voetbalt hij graag. Favoriete product: al het Beddengoed (Snurk).

Tijs Knerf

Tijs Knerf Medewerker Logistiek

Tijs heeft bij Flinders een functie gevonden die perfect aansluit op zijn opleiding aan de HvA: Logistics Engineering. Om inzicht te krijgen in de praktijk, werkt Tijs een aantal dagen per week in het magazijn. Hier is hij bezig met orders 'picken', inpakken en klaarzetten voor verzending. Favoriete product: Plastics bank (Kartell).

Patrick Kuijt

Patrick Kuijt Medewerker Logistiek

Heb je iets besteld bij Flinders? Grote kans dat Patrick ervoor zorgt dat het pakketje netjes bij jou aankomt. Als Medewerker Logistiek pakt hij bestellingen in en zorgt dat ze op tijd worden verzonden. Favoriete product: Original zitzak (Fatboy).

Mees Buschman

Mees Buschman Medewerker Logistiek

Mees begint volgend jaar aan een ICT-opleiding. Tot die tijd werkt hij vijf dagen per week in het Flinders magazijn, waar hij orders pickt, bestellingen inpakt en zorgt dat deze naar de juiste klant verstuurd worden. De interesse in design heeft hij overgenomen van zijn vriendin: die is gek op de producten van HAY. Favoriete product: Hee Lounge Chair (HAY).

Floor van Kuijk

Floor van Kuijk Medewerker Logistiek

Floor werkt als Medewerker Logistiek bij Flinders. Hij heeft werkervaring opgedaan in het magazijn bij onder andere Marks & Spencer, Urban Outfitters en HANOS. Hij is groot fan van muziek en speelt graag in metal bandjes waarmee hij op pad gaat in de weekenden. Favoriete product: About a Chair AAC22 (HAY).

Mick Piersma

Mick Piersma Medewerker Logistiek

Mick is werkzaam in het magazijn van Flinders en ondersteunt het logistieke proces van begin tot eind. Hij heeft bij verschillende bedrijven ervaring opgedaan in het magazijn. In zijn vrije tijd brengt hij graag tijd door met zijn hardrockband. Favoriete product: Point Stonewashed poef (Fatboy).

Bob Krijger

Bob Krijger Medewerker Logistiek

Bob verwerkt alle bestellingen die (online) binnenkomen via onze Flinders websites. Als magazijnmedewerker zorgt hij ervoor dat deze bestellingen worden ingepakt zodat ze door onze transporteurs kunnen worden bezorgd. In zijn vrije tijd hockeyt en tennist hij graag. Favoriete product: Chewbacca dekbedovertrek (Snurk).

Philly Akihary

Philly Akihary Medewerker Logistiek

Philly gaat direct met je bestelling aan de slag zodra deze bij Flinders binnenkomt. Hiervoor heeft hij al enige ervaring opgedaan op verschillende plekken als magazijnmedewerker. Grafisch tekenen is een van zijn favoriete hobby's. Favoriete product: Nijntje tafellamp groot (Mr Maria).

Lesley Jermaine Corver

Lesley Jermaine Corver Medewerker Logistiek

Lesley is fulltime werkzaam in het magazine van Flinders en zorgt er dagelijks voor dat jouw pakketje op het juiste adres wordt bezorgd. Zijn logistieke ervaring kan hij goed kwijt in deze functie. In zijn vrije tijd fitnest en kickbokst hij graag. Favoriete product: Eos hanglamp (Vita).

Naar boven