Het team

 

Het Flinders team bestaat uit 90 professionals die gek zijn op design. Samen werken wij aan één droom: design toegankelijk maken voor iedereen. Dus ook voor jou! Ben jij benieuwd naar onze medewerkers? Klik dan steeds op een van de teamfoto's. Zo weet jij ook wie je aan de telefoon hebt en wie ervoor zorgt dat ons assortiment iedere dag groeit.

ICT
Klantadvies
Magazijn
Marketing
Supply
Projecten
Duitsland
Staf
Winkel
 
Geert-Jan

Geert-Jan Directeur

Geert-Jan is oprichter en CEO van Flinders. Hij neust in de interieurbladen en bezoekt designbeurzen en trendsettende winkels in Europa. Hij heeft een passie voor beeldhouwen, moderne kunst & vernieuwend design. Sinds 2011 is Geert-Jan continu op zoek naar de mooiste interieurproducten voor Flinders. Favoriete product: Adnet Spiegel (Gubi).

Oscar

Oscar Directeur

Oscar is operationeel directeur bij Flinders. Hij stort zich vol overgave op e-commerce, logistiek en klantadvies. Zijn ambitie is om klanten iedere dag weer blij te maken. In z’n vrije tijd loopt Oscar marathons en is hij groot liefhebber van rode wijn en espresso. Favoriete product: About A Chair serie (HAY).

Supply

Cees

Cees Inkoper

Cees heeft al op diverse afdelingen binnen Flinders ervaring opgedaan tijdens zijn studie Sportmarketing aan de Hogeschool van Amsterdam. Dagelijks is hij verantwoordelijk voor de inkoop van de mooiste designproducten. Hij is ervan overtuigd dat deze unieke designproducten van Flinders een gat in de markt opvullen. Favoriete product: Little Petra fauteuil (&tradition).

Max

Max Senior Inkoper/Category Manager

Het assortiment en prijsbeleid beheren, acties inplannen en het assortiment inkopen vallen onder de dagelijks werkzaamheden van Max. Hij heeft Commerciële Economie gestuurd en twee minors afgerond in Strategisch Inkoopmanagement en Ondernemerschap. In zijn vrije tijd vind je hem op de motor en gaat hij graag op pad met vrienden. Favoriete product: Grand Prix stoel (Fritz Hansen).

Lindsay

Lindsay Medewerker Inkoop en Projecten

Lindsay ondersteunt de afdeling Inkoop en Projecten drie dagen per week met orders verwerken en concurrenten analyseren. Ze volgt daarnaast de deeltijdopleiding Business IT & Management bij Inholland in Diemen. In haar vrije tijd brengt ze graag tijd door op de hockeyclub, gaat ze op stap met vrienden en vindt ze het leuk om uit eten te gaan. Favoriete product: Rodeo Velvet bank 2,5-zits (BePureHome).

Carlijn

Carlijn Productmanager

Carlijn beheert ons assortiment verlichting, breidt deze uit met de mooiste designmerken en voorziet alle verlichting van de juiste informatie met passende beelden. Zij heeft International Business Management gestudeerd met een specialisatie in International Marketing. Tijdens haar studie heeft ze werkervaring opgedaan in de home & living branche. Ze is dol op sporten, winkelen en uit eten gaan. Favoriete product: Egg Chair fauteuil (Fritz Hansen).

Sophie

Sophie Productmanager

Sophie is verantwoordelijk voor alle merken en producten in de categorieën kids, tuin en woonaccessoires. Zij zorgt ervoor dat dit assortiment up-to-date is en blijft. Voordat ze bij ons aan de slag ging, heeft ze haar opleiding aan de TMO Fashion Business School afgerond en werkervaring opgedaan in de marketingwereld. Haar vrije tijd brengt ze graag door met familie en vrienden. Favoriete product: Elevated vaas (Muuto).

Thye

Thye Medewerker Productinvoer

Thye zorgt ervoor dat nieuwe merken en producten uit het Flinders assortiment netjes op de website komen te staan. Daarnaast is hij eerstejaars student aan de opleiding Fiscaal Recht. Thye vindt het mooi om te zien dat een designproduct iets extra's heeft, al oogt het nog zo 'simpel'. Favoriete product: Le Clochard dekbedovertrek (Snurk).

Wiebe

Wiebe Medewerker Productinvoer

Wiebe voegt nieuwe nieuwe producten in onze webshop toe en fotoshopt de afbeeldingen voor een compleet geheel in combinatie met de productinformatie. Hij studeert Werktuigbouwkunde aan de Technische Universiteit in Delft. Roeien, schaatsen, freestyle skiën en borrelen doet hij graag in zijn vrije tijd. Favoriete product: Bow Tie Blue digital dekbedovertrek 2-persoons  (Snurk).

Liset

Liset Tekstschrijver

Liset is het creatieve brein achter de productteksten van Flinders. Zij neemt alle informatie van leveranciers door en maakt er een grappige en heldere tekst van voor bij ieder product. Dit doet Liset naast haar studie Communicatie aan de Hogeschool Inholland. Als ze vrij is, verslindt ze de boeken van haar favoriete auteur: Lars Kepler. Favoriete product: Wire Basket opbergmand (Ferm Living).

Projecten

Dirk Jan

Dirk-Jan Salesmanager Projecten

Dirk-Jan is binnen Flinders de man van de projecten. Hij begeleidt de realisatie van projecten voor kantoren, scholen, instellingen en horeca. Hij heeft ruime ervaring opgebouwd binnen de woonbranche. Zo was hij voor Flinders vijf jaar werkzaam bij een Nederlands meubelbedrijf. Hij is altijd gericht op een perfect resultaat met een scherp oog voor klanttevredenheid. Favoriete product: Eames Lounge Chair (Vitra).

Karolien

Karolien Salesmanager Projecten België

Karolien werkt vanuit België en neemt daar de projecten op zich. In deze functie combineert ze haar commerciële feeling met gevoel voor vormgeving. Ze hecht veel waarde aan kwaliteit en de persoonlijke band met de klant. In haar vrije tijd staat ze graag in de keuken en ze is dol op design en lifestyle. Favoriete product: CH07 fauteuil (Carl Hansen & Søn).

Wouter

Wouter Junior Accountmanager Project- en Kantoorinrichting

Wouter ondersteunt de afdeling projecten met alles wat hierbij komt kijken. Daarnaast studeert hij de opleiding Financial Services Management aan de Hogeschool van Amsterdam. Dit zal resulteren in een adviserende baan binnen de financiële sector. Zijn grootste hobby is voetballen. Favoriete product: Royal zwevende tafellamp (Flyte).

Melissa

Melissa Junior Accountmanager Project- en Kantoorinrichting

Melissa adviseert klanten bij de inrichting van bijvoorbeeld kantoren, restaurants en hotels. Ze maakt op basis van de wensen en behoeften van de klant offertes op maat. Hiervoor heeft zij gestudeerd aan de TMO Fashion Business School. In haar vrije tijd gaat ze graag uit eten en weekendjes weg. Favoriete product: Beetle bank (Gubi).

Philippine

Philippine Junior Accountmanager Project- en Kantoorinrichting

Philippine ziet design als kunst in een bruikbaar jasje. Met deze gedachte helpt ze onze klanten bij de inrichting van bijvoorbeeld restaurants of kantoren. Ze heeft de studie Kunstgeschiedenis aan de UvA met succes afgerond. In haar vrije tijd gaat ze graag naar musea en doet ze regelmatig aan yoga en meditatie. Favoriete product: Tizio bureaulamp (Artemide).

Milou

Milou Medewerker Commerciële Binnendienst

Milou richt zich op de grote orders van zowel onze winkelklanten als projectklanten. Daarnaast onderhoudt ze de relaties met deze klanten. Ze heeft Reclame, Marketing en Communicatie gestudeerd aan de Hogeschool van Amsterdam. Milou houdt van gezelligheid en in haar vrije tijd is ze regelmatig in de sportschool of op het terras te vinden. Favoriete product: Elephant tafellamp (Seletti).

Diana

Diana Administratief Medewerker Binnendienst

Diana houdt zich dagelijks bezig met het onderhouden van de relaties van onze grote winkelklanten en projectklanten. In het verleden heeft zij verschillende opleidingen in styling gevolgd en werkervaring opgedaan in een andere designwoonwinkel. In haar vrije tijd kookt en sport ze graag. Favoriete product: Eames RAR schommelstoel met donker onderstel (Vitra).

Marketing

Mark

Mark Senior Online Marketeer

Mark houdt zich bezig met het genereren van bezoekers naar de Flinders-website met behulp van diverse methodieken. Hij weet alles van affiliate marketing en zoekmachineoptimalisatie. Ervaring deed hij op bij onder andere Waterlant's Weelde. Favoriete product: Grand Repos loungestoel (Vitra).

Elmar

Elmar SEO specialist

Elmar zorgt ervoor dat de website van Flinders zo goed mogelijk vindbaar is in de niet-betaalde zoekresultaten. Hiervoor is hij dagelijks onder andere bezig met de inhoud van de website en technische en functionele kant daarvan. In zijn vrije tijd houdt hij zich graag bezig met zijn uit de hand gelopen hobby: het beheren van twee webwinkels. Favoriete product: Mendori Mini tafellamp LED (Artemide).

Maikel

Maikel Junior Online Marketeer

Maikel heeft dit jaar zijn studie Bedrijfskunde MER aan de Hogeschool van Amsterdam afgerond. Daarna greep hij bij Flinders de kans om de marketingafdeling te versterken met zowel SEO als SEA werkzaamheden. Hij is groot liefhebber van voetbal en zijn vrije tijd brengt hij graag door met familie en vrienden. Favoriete product: Salago hanglamp (Moooi).

Melanie

Melanie Online Marketeer

Melanie zorgt ervoor dat advertenties optimaal presteren en bedenkt strategieën om dit te optimaliseren. Ze heeft de opleiding MIC en een master in Marketing met succes afgerond. Tijdens haar master werkte ze als freelancer in de online marketingwereld en adviseerde ze diverse MKB bedrijven. Haar vrije tijd besteedt ze graag aan tennissen, koken en skeeleren. Favoriete product: Rodeo bank 2,5 zits (BePureHome).

Renée

Renée Content Marketeer

Renée begon jaren geleden als stagiaire op de webredactie van Flinders. Ze is weer terug en nu werkzaam als Content Marketeer. Binnen Flinders is zij verantwoordelijk voor onder andere de online adviesmodule, het schrijven van webteksten en het onderhouden van contacten met bloggers. In haar vrije tijd tennist en winkelt ze graag. Favoriete product: Eames DSW stoel (Vitra). 

Nouska

Nouska Senior Visual Designer

Als visual designer is Nouska verantwoordelijk voor alle visuele uitingen van Flinders. Na haar opleiding Interactieve Media heeft zij ervaring opgedaan in verschillende bedrijven als graphic (web)designer, art director en projectmanager interactieve media. In haar vrije tijd maakt ze muziek, bezoekt ze festivals en kookt ze graag. Favoriete product: Cut Tall hanglamp (Tom Dixon).

Duitsland

Jasmina

Jasmina Coördinator Flinders.de

Jasmina is Duitstalig webredacteur bij Flinders. Voor onze expansie naar de oosterburen houdt zij zich bezig met concurrentieanalyses, vertalen en het schrijven van blogs. Jasmina heeft al ervaring in de designbranche opgedaan bij een verlichtingswebshop. Favoriete product: Jewel Garden vloerkleed (Moooi).

Melissa

Melissa Productmanager Duitsland

Melissa is dagelijks bezig met het creëren, vertalen, uitbreiden en verbeteren van alle (product)content voor Flinders.de. Zij heeft de opleiding tot docent Duits afgerond. Daarna is zij voor haar grote liefde naar Nederland vertrokken. In haar vrije tijd bezoekt ze graag haar familie in Duitsland en houdt ze van sporten en weekendjes weg. Favoriete product: Love Sofa bank high graphite (Moooi).

Jacqueline

Jacqueline Productmanager Duitsland

Jacqueline optimaliseert alle (product)content voor Flinders.de en vult dit continu aan met nieuwe content zodat de website up-to-date blijft. Ze heeft Productontwerp gestudeerd aan de Hogeschool voor de Kunsten in Utrecht. Daarnaast volgt ze regelmatig yogalessen, bezoekt ze tentoonstellingen en spreekt ze met vrienden af. Favoriete product: Cutting Boards snijplank set van 4 (Valerie Objects).

Staf

Danique

Danique HR Specialist

Danique houdt zich dagelijks bezig met alles waar je bij HR aan moet denken. Van het beantwoorden van alle HR vragen tot het werven van de beste mensen voor Flinders. Hiervoor heeft zij de opleiding HRM aan de Hanzehogeschool in Groningen met succes afgerond. In haar vrije tijd kookt en borrelt ze graag. Favoriete product: Circus wijnkoeler (Alessi).

Floor

Floor Facilitair Medewerker

Floor zorgt er elke dag weer voor dat ons kantoor, de woonwinkel en alles eromheen brandschoon zijn. In haar vrije tijd vindt ze het leuk om te klussen en honden te trimmen. Haar passie voor design blijkt ook wel uit een andere favoriete hobby: oude meubels restaureren. Favoriete Flinders product: Love sofa bank high graphite (Moooi).

Annelies

Annelies Financieel Medewerker

Annelies is dol op cijfers. Zij heeft de controle over boekhoudingen, beheert de financiële geldstromen en is volop bezig met het aansturen van diverse administratieve processen. Na haar studie aan de Hogeschool Schoevers heeft zij zich gespecialiseerd in boekhoudkundige zaken. In haar vrije tijd fitnest en hardloopt ze graag. Favoriete product: Gala miniatuur (Vitra).

Bob

Bob Medewerker Financiële Administratie

Bob houdt zich fulltime bezig met het debiteuren- en crediteurenbeheer. Voordat hij bij Flinders aan de slag ging, heeft hij de opleiding Bedrijfskunde MER aan de Hogeschool van Amsterdam afgerond. In zijn vrije tijd gaat Bob graag weekendjes weg en is hij groot liefhebber van koken en bier brouwen. Favoriete product: Grand Repos loungestoel (Vitra).

Gerard

Gerard Manager Finance & Control

In zijn dagelijkse werkzaamheden legt Gerard de focus op het verder professionaliseren van de financiële organisatie van Flinders. In het verleden heeft hij Bedrijfseconomie aan de UvA en Registercontroller aan de VU gestudeerd en afgerond. Hij is groot liefhebber van hardlopen, fietsen, lezen en tijd doorbrengen met familie en vrienden. Favoriete product: Monday Armchair stoel (FEST Amsterdam)

Winkel

Willemijn

Willemijn Senior Interieuradviseur

Willemijn adviseert consumenten en bedrijven in Flinders Winkel. Geen vraag is te gek voor haar en ze helpt je graag met de inrichting van je huis of kantoor. Een specialisme van Willemijn is kleuradvies en het maken van gedegen verlichtingsplannen. Willemijn heeft haar studie bij Perk Interieuropleidingen te Eindhoven cum laude afgerond. Favoriete product: Deskbox (Arco).

Martin

Martin Senior Interieuradviseur

Martin is een ervaren interieuradviseur met een enorme kennis van designmeubels en verlichting. Hij helpt klanten bij de inrichting van hun huis, kantoor of instelling. Hij staat je graag te woord, dus schroom niet en stel gerust je vragen over je nieuwe huis of inrichting! Martin is cum laude geslaagd voor zijn studie Interieurvormgeving bij Perk Interieuropleidingen. Favoriete product: Lloyd eettafel (Functionals).

Ralf

Ralf Interieuradviseur/Styling

Ralf adviseert je graag over interieur, design en verlichting. Hij heeft in 2012 de opleiding Interieurstyling aan de Artemis Academie Amsterdam afgerond en daarna onder andere bij woonwinkel Goossens ervaring opgedaan. Zijn favoriete woonstijl? Scandinavisch, vanwege het elegante en tijdloze karakter. Favoriete product: Zeppelin 1 hanglamp (Flos).

Mandy

Mandy Teamleider Winkel

Mandy houdt zich naast verkopen bij Flinders bezig met het bedenken van mooie interieurconcepten om deze eventueel uit te werken in 3D-tekeningen. Hiervoor heeft zij in Amsterdam en België gestudeerd voor interieurontwerper en werkervaring opgedaan in de kantoor- en projectinrichting. In haar vrije tijd fotografeert en kookt Mandy graag. Zij is groot liefhebber van reizen. Favoriete product: Carpets (Moooi).

Juta

Juta Interieuradviseur/Styling

Juta helpt bezoekers in onze winkel en geeft interieuradvies. Na tien jaar voor de klas te hebben gestaan, heeft zij in 2012 haar studie Interieurvormgeving afgerond. Haar favoriete hobby’s zijn skiën, tennissen en tekenen. Favoriete product: Slow chair met Ottoman loungestoel (Vitra).

Roos

Roos Junior Interieuradviseur

Roos werkt drie dagen per week als interieuradviseur in onze woonwinkel en adviseert klanten bij de inrichting van hun interieur. Daarnaast volgt ze de studie Interieur Stylist aan de Artemis Hogeschool. Ze is erg creatief en groot liefhebber van reizen. Favoriete product: Lloyd tafel parallel (Functionals).

Janna

Janna Verkoopmedewerker

Janna voorziet onze klanten in de winkel van passend(e) hulp en advies. In 2013 is zij afgestudeerd als interieuradviseur en daaropvolgend heeft ze de opleiding tot interieurstylist behaald. In haar vrije tijd fotografeert ze graag en bezoekt ze regelmatig musea en tentoonstellingen. Favoriete product: Allegro Assai hanglamp LED (Foscarini).

Marente

Marente Gastvrouw

Marente verwelkomt onze klanten in de winkel, schenkt koffie voor ze in en rekent de producten af. In het weekend werkt ze bij Flinders en doordeweeks geeft ze les aan kinderen op een basisschool. Ze is sportief en daarom skiet en windsurft ze graag in haar vrije tijd. Favoriete product: Lim tafel (MDF Italia).

Melanie

Melanie Verkoopmedewerker

Na haar stage in de winkel is Melanie gestart als verkoopmedewerker waar ze klanten helpt met al hun vragen over ons assortiment designproducten. Ze zit momenteel in het examenjaar van de opleiding Interieuradvisering op het Hout- en meubileringscollege. In haar vrije tijd is ze graag creatief bezig. Favoriete product: Eames Elephant Plywood kinderstoel  (Vitra).

Klantadvies

Yoram

Yoram Manager Klantadvies

Yoram richt zich op de ontwikkeling en training van de klantadviseurs om onze klanten beter te kunnen adviseren en helpen. Daarnaast houdt hij zich bezig met het (door)ontwikkelen van de processen, systemen en communicatiestrategie. Hij heeft de MER afgerond en verschillende CRM-cursussen gevolgd. In zijn vrije tijd schaakt, leest en kookt hij graag. Favoriete product: Bloq bank (Design on Stock).

Marjolein Hagens

MarjoleinSenior Klantadviseur

Marjolein werkt op de afdeling Klantadvies. Zij helpt klanten met uiteenlopende vragen over bestellingen en interieuradvies. Marjolein heeft jarenlang ervaring opgedaan bij Loods 5, waar ze op diverse afdelingen werkzaam was. Favoriete product: Eames Lounge Chair (Vitra).

Stéphanie

StéphanieSenior Klantadviseur

Klanten adviseren en helpen doet Stéphanie elke dag weer met veel enthousiasme. Hiervoor heeft zij de opleiding Media en Cultuur afgerond en een master in Television and Crossmedia Culture. Deze kennis en ervaring stopt ze in radioprogramma Zaanse Zaken die ze maakt voor de lokale zender Zaanradio. Favoriete product: Paper Chandelier kroonluchter (Moooi).

Maria

Maria Klantadviseur DE

Maria helpt onze Duitse klanten per e-mail en telefoon met hun vragen over bestellingen, het assortiment en meer. Voordat ze aan het werk ging, heeft ze een universitaire opleiding afgerond in Theaterwetenschappen en Economie. Ze vindt het leuk om in haar vrije tijd dagjes naar het strand te gaan of tijd door te brengen in de bioscoop. Favoriete product: Landscape dressoir Joost Selection (Pastoe).

Fatima

Fatima Klantadviseur

Fatima adviseert en helpt klanten via e-mail, telefoon en chat. Naast haar baan op de afdeling Klantadvies studeert ze Modevormgeving aan de Akademie Vogue. In haar vrije tijd vindt ze het leuk om musea te bezoeken en heeft ze een passie voor schilderen, lezen en fotograferen. Favoriete product: Aim hanglamp set LED zwart (Flos).

Marleen

Marleen Klantadviseur

Marleen geeft advies over interieurproducten en helpt bij problemen met bestellingen. Ze probeert elke keer weer de klant blij te maken. Op dit moment volgt ze de opleiding Bouwkunde architectuur. In haar vrije tijd vindt ze het leuk om met vrienden te stappen, uit eten te gaan en te wandelen op het strand. Favoriete product: About a Stool AAS32 barkruk (Hay).

Mariëlle

MariëlleKlantadviseur

Mariëlle houdt zich bezig met het beantwoorden van alle klantvragen via e-mail, telefoon of chat. Ze heeft Fashion, Management and Design gestudeerd en door de jaren heen ervaring opgedaan in zowel de mode- als woonbranche. In haar vrije tijd reist ze graag, verhuurt ze een zomerhuis en doet ze vrijwilligerswerk met kinderen. Favoriete product: Vision wandkast Joost Selection combination V445 (Pastoe).

Joris

JorisKlantadviseur

Joris voorziet iedereen die per telefoon, e-mail of chat contact met ons opneemt van passende klantenservice. Hij heeft International Business and Languages gestudeerd en werkervaring opgedaan bij de Goede Doelen Loterijen en Align Technology. In zijn vrije tijd sport hij graag en hij vindt het leuk om te koken en muziek te maken en spelen. Favoriete product: Eames Lounge chair fauteuil Walnoot zwart pigment (Vitra).

ICT

Tristan

Tristan Lead Developer

Tristan zorgt ervoor dat de website van Flinders er op en top uitziet en dat de webshop op rolletjes loopt. Hij studeerde Infomatica en deed onder andere ervaring op bij een mediabureau. Zijn enthousiasme voor Flinders was gewekt toen hij de combinatie van design, twee cafés en een online winkel ontdekte. Favoriete product: Eames Lounge Chair (Vitra).

Eelco

Eelco IT Architect

Met zijn kennis op het gebied van ICT zorgt Eelco ervoor dat de website van Flinders goed blijft functioneren en aansluit bij de wensen van de klant. Heb je een suggestie voor verbetering van de site, mail deze naar ons en Eelco pakt het op. Favoriete product: Fork vloerlamp (Diesel).

Danny

Danny Webdeveloper

Danny heeft vorig jaar de opleiding Applicatieontwikkelaar afgerond en heeft in de tussentijd werkervaring opgedaan in de ICT. Al snel viel zijn oog op het snelgroeiende bedrijf Flinders. Hij is werkzaam als webdeveloper en zorgt dat de website, webshop en app op rolletjes lopen. Favoriete product: Coconut stoel (Vitra).

Kirsten

Kirsten Junior Frontend Developer

Kirsten is dagelijks bezig met designs omzetten in werkende functionaliteiten om de website mooier en beter te maken. Hiervoor heeft zij haar bachelor Internationale Bedrijfskunde en master Bedrijfskunde afgerond. In de tussentijd heeft ze twee jaar parttime gewerkt als online marketing consultant. Haar grootste passie is reizen. Favoriete Flinders product: About a Chair AAC23 (Hay).

Wiebe

Wiebe Medewerker Office IT

Wiebe versterkt ongeveer twee dagen per week onze ICT afdeling. Hij helpt collega’s met IT-problemen en richt alle werkplekken optimaal in. Ondertussen zit hij in het afstudeerjaar van zijn HBO opleiding Informatica aan de Hogeschool Inholland in Haarlem. In zijn vrije tijd speelt hij piano en besteedt hij graag tijd aan muziek en hardlopen. Favoriete Flinders product: Monkey hanglamp LED (Seletti).

Magazijn

Jochem

Jochem Distributiemanager

Jochem bewaakt alle processen die in het Flinders Magazijn plaatsvinden. Zo zorgt hij ervoor dat orders op tijd bij klanten arriveren en dat we constant blijven verbeteren op het gebied van kwaliteit en on time delivery. Als Jochem niet aan het werk is, volleybalt hij graag in de zaal of op het strand. Favoriete product: EA 124 loungestoel (Vitra).

Kay

Kay Projectmanager Logistiek

Kay optimaliseert alle processen in het magazijn, online en richting transporteurs. In zijn vrije tijd rijdt hij met Volvo vrachtauto's of zeilt hij de hele wereld rond. Toch ligt zijn echte passie bij macramé. Favoriete product: Rode Truck XL muursticker (KEK Amsterdam).

Timothy

Timothy Teamleider Logistiek

Timothy is werkzaam als Teamleider Inbound. Hij is verantwoordelijk voor alles rondom de binnenkomende zendingen bij Flinders. Na zijn opleiding Logistiek & Economie heeft hij ervaring opgedaan in de logistieke branche bij onder andere Schiphol (luchtvracht). In zijn vrije tijd voetbalt en snowboardt hij graag. Favoriete product: Luxembourg schommelstoel (Fermob).

Rick

Rick Coördinator Outbound

Rick houdt zich bezig met hetgeen wat ons magazijn verlaat: bestellingen op het juiste moment bij de klant afleveren. Hij heeft Facilitair Management gestudeerd en als vervolg hierop verschillende (interne) logistieke opleidingen gevolgd. Rick besteedt zijn tijd graag aan motorsport, muziek, auto's en motorrijden. Favoriete product: Royal zwevende tafellamp LED (Flyte).

Niek

Niek Teamleider Retouren

Niek houdt zich dagelijks bezig met het verwerken van retouren, het aanmaken van outletproducten en hoe dit retourproces beter kan. Voordat hij bij Flinders aan de slag ging, heeft hij de opleiding Commerciële Economie afgerond. In zijn vrije tijd besteedt hij zijn tijd graag aan kitesurfen en probeert hij regelmatig hard te lopen. Favoriete product: Royal zwevende tafellamp LED (Flyte).

Kirsten

Kirsten Medewerker Retouren

Kirsten verwerkt alle binnenkomende retouren en is verantwoordelijk voor het claimproces. Ze heeft de opleidingen Marketing en Communicatie en Associate degree Crossmediale Communicatie afgerond. Naast haar werk fitnest en snowboardt ze graag en heeft ze een passie voor katten. Favoriete product: Avenue Love Seat bank Seven 23 geel (FEST Amsterdam).

Romy

Romy Medewerker Retouren en Outbound

Romy is van alle markten thuis. Zo focust zij zich op alle retouren die binnenkomen én zorgt ze er ondertussen voor dat bestellingen klaar zijn om ons magazijn te verlaten. Dansen, fietsen, fitnessen, koken en terrasjes pakken behoren tot haar favoriete bezigheden. Favoriete product: CH07 Shell fauteuil (Carl Hansen & Søn).

Mees

Mees Medewerker Logistiek

Mees begint volgend jaar aan een ICT-opleiding. Tot die tijd werkt hij vijf dagen per week in het Flinders magazijn, waar hij orders pickt, bestellingen inpakt en zorgt dat deze naar de juiste klant verstuurd worden. De interesse in design heeft hij overgenomen van zijn vriendin: die is gek op de producten van HAY. Favoriete product: Hee Lounge Chair (HAY).

Yannick

Yannick Medewerker Logistiek

Yannick werkt fulltime bij Flinders. In het magazijn zorgt hij er elke dag weer voor dat je bestelling in goede staat en op tijd bij jou thuis wordt afgeleverd. In z'n vrije tijd fitnesst Yannick graag. Favoriete product: About a Stool AAS32 barkruk (HAY).

Sipke

Sipke Medewerker Logistiek

Sipke heeft zijn opleiding in de richting van economie afgerond en werkt fulltime in het magazijn van Flinders. Zijn motto: "het huis waarin je woont, maakt degene die jij bent". Als hij niet bij ons werkt, voetbalt hij graag. Favoriete product: al het Beddengoed (Snurk).

Tijs

Tijs Medewerker Logistiek

Tijs heeft bij Flinders een functie gevonden die perfect aansluit op zijn opleiding aan de HvA: Logistics Engineering. Om inzicht te krijgen in de praktijk, werkt Tijs een aantal dagen per week in het magazijn. Hier is hij bezig met orders 'picken', inpakken en klaarzetten voor verzending. Favoriete product: Plastics bank (Kartell).

Brandon

Brandon Medewerker Logistiek

Brandon gaat aan de slag met alle bestellingen en zorgt ervoor dat het juiste product op het juiste moment bij jou thuis wordt afgeleverd. Als hij vrij is, brengt hij graag tijd door samen met zijn gezin. Los daarvan gamet en programmeert hij regelmatig in zijn vrije tijd. Favoriete product: Buckminster zwevende tafellamp LED (Flyte).

John

John Medewerker Logistiek

John gaat dagelijks met veel enthousiasme aan de slag met alle bestellingen die binnenkomen en zorgt er vervolgens voor dat deze klaar zijn voor vertrek naar de klant. In zijn vrije tijd kookt en voetbalt hij graag. Favoriete product: Buckminster zwevende tafellamp LED (It's about RoMi).

Leon

Leon Medewerker Logistiek

Leon legt dagelijks de focus op het verzamelen, sorteren en inpakken van orders in ons magazijn in Amsterdam. Na zijn tussenjaar gaat hij aan de slag met de filmopleiding. In zijn vrije tijd brengt hij tijd door in de sportschool door fanatiek te kickboksen. Favoriete product: Monkey Hang wandlamp (Seletti).

Kars

Kars Medewerker Logistiek

Kars gaat elke dag weer aan de slag met jouw bestelling, zoekt deze op in het magazijn en maakt hem vervolgens klaar voor verzending. In het verleden heeft hij de opleidingen Theologie en Integrale Veiligheidskunde gevolgd. Hij heeft een passie voor muziek en vindt het leuk om met vrienden te gamen. Favoriete product: Buckminster zwevende tafellamp LED (Flyte).

Patrick

Patrick Medewerker Logistiek

In het magazijn ziet een werkdag van Patrick er als volgt uit: goederen inboeken, opruimen, picken, inpakken en versturen. Hij heeft de opleiding Logistics Engineering gevolgd en gebruikt zijn opgedane kennis in deze functie. Patrick houdt van gamen, feesten en leuke dingen doen met vrienden. Favoriete product: Lamzac zitzak (Fatboy).

Hajo

Hajo Medewerker Logistiek

Hajo bekijkt welke bestellingen er binnenkomen en gaat daarmee aan de slag. Hij zoekt het product op in het magazijn, pakt deze netjes in en maakt hem verzendklaar. In zijn vrije tijd hockeyt en leest hij graag en loopt hij regelmatig hard. Favoriete product: Rattan Lounge fauteuil (HKliving).

Erdem

Erdem Medewerker Logistiek

Als flexkracht werk ik vooral in de weekenden in het magazijn van Flinders in Amsterdam. Erdem werkt er met veel plezier, pakt je bestelling zorgvuldig in en maakt hem klaar voor verzending. Naast zijn werk volgt hij een studie in Amsterdam. Favoriete product: About a Chair AAC22 stoel met gezeept onderstel (Hay).

Naar boven