Alles voor het dekken van de perfecte paastafel

Op gepost door Renée IJzerman in Indeling en styling

Samen met familie en vrienden ontbijten, brunchen of dineren aan de perfecte paastafel? We geven je een dosis inspiratie om je tafel te dekken voor Pasen en er een groot feest van te maken. Een ding is zeker: met deze designitems zit je er paasbest bij én pak je flink uit betreft de aankleding van je tafel.


3 x Tips om je paastafel aan te kleden

Je tafel helemaal in stijl dekken voor bijvoorbeeld het paasontbijt, de paasbrunch of het paasdiner? We geven je drie tips. Aan de slag!

  1. Kies kleuren die je mooi vindt. Bij het dekken van je paastafel zijn de kleuren belangrijk. Frisse lentekleuren en pasteltinten hebben de voorkeur met Pasen. Naast traditioneel geel doen wit, fris roze, zacht oranje, lichtblauw en appelgroen het prachtig op je paastafel.
  2. Vergeet je tafel niet op te maken met linnen. De basis van een schitterend gedekte paastafel ligt bij een tafelkleed met servetten erbij. Een tafelkleed staat mooi én is superhandig, want na gebruik doe je hem in de was en is je tafel nog steeds schoon. Als je een deel van je tafel graag blijft zien, ga dan voor een tafelloper.
  3. Zet de puntjes op de 'i' met accessoires. Denk bijvoorbeeld aan een vaas voor een kleurrijke bos bloemen, decoratie om je paastakken mee te versieren en een set kandelaars met heerlijke geurkaarsen erin. Mix en match je favoriete paasdecoratie.

inspiratiefoto met

Meer ideeën voor je paastafel

Houd je van een opvallende paastafel waar allerlei kleuren de boventoon voeren of ga je liever voor een rustgevende tafel met een Scandinavische look? We zetten wat ideeën voor je op een rij zodat jij aan de slag kunt met je paastafel aankleden en versieren.

inspiratiefoto met
inspiratiefoto met
inspiratiefoto met

Een greep uit onze collectie

Naast servies van bijvoorbeeld HKliving, Serax en Broste Copenhagen zijn glazen, bestek en karaffen onmisbaar om je tafel klaar te maken voor een onvergetelijk paasweekend. Ontdek welke producten bij jouw smaak passen en je paastafel naar een ongekend hoog niveau tillen.


Heb je na het lezen van dit artikel nog vragen over de perfecte paastafel? Neem dan gerust contact op met de afdeling Klantadvies via info@flinders.nl of 020 - 30 30 630.

Renée IJzerman

Over de auteur

Renée IJzerman

Renée is contentmarketeer bij Flinders. Ze geeft je advies bij de indeling & styling van je huis, brengt je op de hoogte van de laatste interieurtrends, helpt je bij de aankoop en het onderhoud en biedt je how to's van de mooiste designproducten.