Naar boven

Keuzegids

De keuzegids vormt simpelweg de helpende hand voor de aankoop van je favoriete product. Zo vind je eenvoudig wat bij je huis past. En dat doen we door jou alles te vertellen over de verschillende materialen waar je voor kunt kiezen en wat de voor- en nadelen ervan zijn. In een aantal stappenplannen leggen we je ook uit waar je op moet letten bij de aankoop van een bepaald soort product en deze zijn uiteraard voorzien van de meest handige tips. Op basis hiervan kun je een keuze maken die bij je past, weet je wat de voor- en nadelen ervan zijn en kom je erachter in welke ruimte het product het best tot zijn recht komt.

Populaire adviesartikelen

 
Vloerkleed kiezen: zo doe je dat
In dit artikel laten wij je zien waar je op moet letten bij het kiezen van een vloerkleed. Afmetingen, vorm, materiaal, kleur en soort: het komt allemaal aan bo
Lees meer
 
10 x De mooiste bank kopen
Een bank kopen. Het klinkt zo eenvoudig, maar is het wel zo gemakkelijk? Flinders heeft de tien mooiste exemplaren voor je uitgekozen.
Lees meer
 
Eetkamerstoel kiezen: waar let je op?
Bij een eetkamerstoel kiezen komen diverse factoren kijken. Flinders geeft je een zevental tips waar je op moet letten om een eetkamerstoel naar wens te kopen.
Lees meer

Laatste adviesartikelen

 
Vier voordelen van teakhout
Teakhout heeft een aantal eigenschappen waardoor tuinmeubels van dit materiaal het prima doen in de buitenlucht. We lichten een viertal voordelen voor je uit.
Lees meer
 
Eetkamerstoel kiezen: waar let je op?
Bij een eetkamerstoel kiezen komen diverse factoren kijken. Flinders geeft je een zevental tips waar je op moet letten om een eetkamerstoel naar wens te kopen.
Lees meer
 
Kast kiezen: hier moet je op letten
Een kast kiezen is zo simpel nog niet. Waar let je op bij de aankoop van een kast? Met deze tips kies jij voor de kast die past bij jouw smaak en interieur.
Lees meer
 
Loungestoel kiezen: zo doe je dat
Iedereen verdient een loungestoel in huis waarop je helemaal tot rust komt. Waar let je op bij de aankoop van een loungestoel? Flinders legt het je uit!
Lees meer
 
Hoe kies je een kunstwerk?
Waar moet je nu eigenlijk op letten als je een kunstwerk wilt kopen? Flinders zet voor je op een rijtje hoe je kunst koopt en met design combineert.
Lees meer
 
Ontwerp zelf een vloerkleed op maat bij Flinders
Bij Flinders kun je een vloerkleed op maat laten maken. Op basis van jouw wensen en behoeften kun je hem vormgeven. Lees hier onze tips en doe inspiratie op.
Lees meer
 
Spelen in stijl: design speelgoed
Binnen spelen? Prima, maar dan wel in stijl! Gastblogger Paloma zette het leukste design speelgoed voor je op een rijtje.
Lees meer
 
10 x Kerstcadeaus voor hem
Als man heb je het maar gemakkelijk. Er zijn zó veel cadeaus te bedenken voor je vriendin, zusje of moeder! Maar voor vrouwen gaat die vlieger helaas niet op.
Lees meer
 
Industriële lampen voor ieder interieur
Industriële lampen zijn net kameleons. Afhankelijk van het interieur waar je zo’n lamp in hangt of plaatst, geven deze fabriekslampen namelijk een stoere
Lees meer
Bezig met laden
volgende resultaten worden ingeladen…