Naar boven

Indeling & Styling

Elke kamer in een huis heeft zo haar eigen kenmerken en moet aan andere eisen voldoen. Los daarvan heb je te maken met verschillende groottes, vormen en hoogtes. Deze factoren bepalen stuk voor stuk hoe je een woonruimte inricht en stylet. We geven je daarom verschillende handvatten die jou helpen bij bijvoorbeeld de inrichting van je hal, slaapkamer of eethoek. En vooral ook: de puntjes op de ‘i’ om het geheel helemaal naar je wens te maken. Hoe leuk is het om je huis om te toveren tot je droomhuis? Ga van start met deze tips & tricks.

Populaire adviesartikelen

 
De ideale eethoek
De ideale eethoek: wat zijn de basisregels? Hoe hoog moet de eettafel zijn en wat zijn de beste verhoudingen?
Lees meer
 
Tuininrichting: 4 manieren om een klein balkon optimaal te benutten
Tuininrichting is al een vak apart, maar hoe zit het als je alleen maar een balkon hebt? Ontdek vier manieren om dit kleine oppervlak optimaal te benutten.
Lees meer
 
Slimme tips voor het inrichten van kleine ruimtes
Of je nu in een paleis woont of in een schoenendoos, de truc is om meer uit je kleine ruimte te halen. We geven je een tiental slimme tips.
Lees meer

Laatste adviesartikelen

 
Originele inrichting van de woonkamer
De woonkamer is niet alleen de plek waar je ’s avonds kunt ontspannen, maar ook waar je vrienden en familie ontvangt. Zorg ervoor dat hij top gestyled is!
Lees meer
 
Hoe richt je een slaapkamer in?
Heb je ook slapeloze nachten over het inrichtingen van je slaapkamer? Flinders helpt je graag op weg met allerlei tips. Zo heb jij geen slapeloze nachten meer!
Lees meer
 
5 x Tips voor een opgeruimd huis
Een schoon en opgeruimd huis, dat is nog eens lekker thuiskomen. Maar helaas... Sommigen hebben al om moeite ’s ochtends het bed op te maken, anderen krijgen h
Lees meer
 
5 x Tips om van de hal een grande entree te maken
De entree is het visitekaartje van je huis. Het is vrij eenvoudig om een uitnodigende hal te creëren. Ontdek vijf tips die jou helpen om je hal te laten stralen.
Lees meer
 
10 tips voor het inrichten van de werkplek
Een optimale inrichting van de werkplek is onderwerp van vele onderzoeken. Flinders heeft de belangrijkste conclusies voor je op een rijtje gezet. Lees en leer!
Lees meer
 
Mix & match: hoe creëer je een eenheid in huis?
Natuurlijk heeft lang niet iedereen een passie voor interieur, maar het is juist zo leuk om er iets unieks van te maken en je eigen stijl te vertegenwoordigen!
Lees meer
 
Grote ruimte, grote uitdaging: tips & tricks voor een stijlvolle woonkamer
De woonkamer is een van de meest uitdagende ruimtes om in te richten. Er zijn genoeg mogelijkheden om jouw interieur die individuele look te geven. Waar te beginnen?
Lees meer
 
10 x Je eerste appartement inrichten
Eindelijk, je eerste echte appartement! Nu nog een interieur zoals jij het wilt. Kiki geeft tips hoe je met een beperkt budget slaagt voor een stijlvolle inrichting.
Lees meer
 
Stap voor stap de babykamer inrichten
Het inrichten van de babykamer is misschien wel één van de leukste dingen om te doen als je een kindje verwacht. Flinders helpt je stapje voor stapje.
Lees meer
Bezig met laden
volgende resultaten worden ingeladen…