Populaire adviesartikelen

 
De ideale eethoek
De ideale eethoek: wat zijn de basisregels? Hoe hoog moet de eettafel zijn en wat zijn de beste verhoudingen?
Lees meer
 
Slimme tips voor het inrichten van kleine ruimtes
Of je nu in een paleis woont of in een schoenendoos, de truc is om meer uit je kleine ruimte te halen. We geven je een tiental slimme tips.
Lees meer
 
5 x Tips om van de hal een grande entree te maken
De entree is het visitekaartje van je huis. Het is vrij eenvoudig om een uitnodigende hal te creëren. Ontdek vijf tips die jou helpen om je hal te laten strale
Lees meer

Laatste adviesartikelen

 
3 x Tips voor een hal inrichten
De vorm en indeling van de hal is in geen enkel huis hetzelfde. Maar waar let je op bij het inrichten van de hal? We geven je een drietal tips.
Lees meer
 
Originele inrichting van de woonkamer
De woonkamer is niet alleen de plek waar je ’s avonds kunt ontspannen, maar ook waar je vrienden en familie ontvangt. Zorg ervoor dat hij top gestyled is!
Lees meer
 
Hoe richt je een slaapkamer in?
Heb je ook slapeloze nachten over het inrichtingen van je slaapkamer? Flinders helpt je graag op weg met allerlei tips. Zo heb jij geen slapeloze nachten meer!
Lees meer
 
5 x Tips om van de hal een grande entree te maken
De entree is het visitekaartje van je huis. Het is vrij eenvoudig om een uitnodigende hal te creëren. Ontdek vijf tips die jou helpen om je hal te laten stralen.
Lees meer
 
10 tips voor het inrichten van de werkplek
Een optimale inrichting van de werkplek is onderwerp van vele onderzoeken. Flinders heeft de belangrijkste conclusies voor je op een rijtje gezet. Lees en leer!
Lees meer
 
Stap voor stap de babykamer inrichten
Het inrichten van de babykamer is misschien wel één van de leukste dingen om te doen als je een kindje verwacht. Flinders helpt je stapje voor stapje.
Lees meer
 
Tuininrichting: 4 manieren om een klein balkon optimaal te benutten
Tuininrichting is al een vak apart, maar hoe zit het als je alleen maar een balkon hebt? Ontdek vier manieren om dit kleine oppervlak optimaal te benutten.
Lees meer
 
Hoe richt je een kleine buitenruimte optimaal in?
Flinders geeft praktische tips om te laten zien hoe je je kleine balkon, tuin of terras omtovert van postzegel tot paradijs. Lees snel verder voor meer!
Lees meer
Bezig met laden
volgende resultaten worden ingeladen…