101 Copenhagen Bloom

De 101 Copenhagen Bloom lijn maakt je huis een stuk fleuriger. De lijn heeft haar naam natuurlijk te danken aan een bloem. Maar niet alleen aan de bloem zelf, ook aan het proces van in bloei staan. De verschillende bolle vormen die zich op de dienbladen en vazen van 101 Copenhagen Bloom bevinden staan voor bloembladen die in elkaar over gaan en de verschillende fasen van een bloeiende bloem uitbeelden: van dicht naar helemaal open. Dit is bijvoorbeeld goed te zien bij de Bloom Mini vaas, een kleine maar fijne vaas met sierlijke Bloom details. Je kunt de vaas overal kwijt. In de kast of op het keukenblad, in de slaapkamer of in de hal. Met de Bloom lijn van 101 Copenhagen kun je alle kanten op.

  • Gratis verzending vanaf € 99
  • Klantwaardering 9.4
  • Grootste voorraad van NL
  • Al 13 jaar dé designspecialist
Sorteren op 1-4 van 4 producten Sorteren op 1-4 van 4 producten Terug naar boven

101 Copenhagen, 3 ontwerpers

101 Copenhagen is een merk met een klein ontwerpteam, maar toch een grootse impact. Het merk heeft namelijk maar drie ontwerpers, die samen verantwoordelijk zijn voor alles wat 101 Copenhagen maakt. De oprichter van 101 Copenhagen, Tommy Hyldahl, heeft een achtergrond in de mode industrie. Hij let dan ook veel op materialen en details in de 101 Copenhagen ontwerpen. Kristian Sofus Hansen is een van de andere ontwerpers. Hij verwerkt veel Japanse invloeden in de designs en maakt karakteristiek en functioneel design. Tot slot is er Nicolaj Noddesbo, afgestudeerd aan de Aarhus School voor Architectuur. Logischerwijs komen de architectonische invloeden in sommige ontwerpen vaak van zijn hand. Deze drie ontwerpers hebben bewezen een bijzonder team te zijn dat van 101 Copenhagen een karakteristiek en uniek merk heeft gemaakt. Daar zijn de vazen een goed voorbeeld van!

Zet jouw ruimte in Bloom met 101 Copenhagen

De Bloom lijn van 101 Copenhagen is een opvallende lijn die jouw ruimte zo maar om kan toveren tot een sfeervolle en bijzondere plek. Zowel met een vaas als met een dienblad kun je namelijk alle kanten op. Zo kun je een dienblad vullen met eten, maar ook met sleutels of kantoorgerei. Een dienblad zo mooi als bijvoorbeeld de Bloom Mini dienblad komt dus altijd van pas. Voor elke functie en in elke ruimte. Woonkamer, keuken, of zelfs badkamer, in elke ruimte past een Bloom dienblad! En niet alleen de dienbladen, ook de Bloom Big vaas kun je altijd kwijt. De vaas is misschien groot van formaat, maar combineert door de kleur en het materiaal makkelijk. Bovendien fleurt de vaas iedere ruimte op wanneer er een bos bloemen in wordt geplaatst. Met de items uit de 101 Copenhagen Bloom lijn kun je alle kanten op.

101 Copenhagen Bloom bij Flinders

Flinders is officieel dealer van 101 Copenhagen. Dat betekent dat wij alle producten uit de Bloom collectie van 101 Copenhagen kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.