101 Copenhagen Cobra

Maak kennis met de schitterende Cobra collectie van 101 Copenhagen. Deze collectie bestaat uit verschillende vazen in allerlei kleuren, maten en vormen. De vazen zijn vervaardigd uit keramiek en hebben verschillende soorten afwerkingen. De witte vazen hebben bijvoorbeeld een gespikkelde afwerking. Door deze textuur heeft de vaas dan ook een andere uitwerking op de ruimte dan de vazen die juist een gladde afwerking hebben. De Cobra vazen van 101 Copenhagen zijn trouwens allemaal heel goed met elkaar te combineren dus je hoeft je keuze gelukkig niet te beperken tot één vaas. Heb je al een vaas op het oog? Laat je vooral verrassen door alle opties die deze collectie jou biedt en ga op zoek naar de perfecte vaas voor bij jou in huis.

  • Gratis verzending vanaf € 99
  • Klantwaardering 9.4
  • Grootste voorraad van NL
  • Al 13 jaar dé designspecialist
Sorteren op 1-10 van 10 producten Sorteren op 1-10 van 10 producten Terug naar boven

101 Copenhagen Cobra: Deens design

101 Copenhagen is een Deens designmerk dat nog relatief nieuw is. Het merk werd namelijk opgericht in 2017. Toch is het merk in korte tijd heel populair geworden. 101 Copenhagen heeft een creatief team dat bestaat uit drie getalenteerde ontwerpers: Kristian Sofus Hansen, Nicolaj Nøddesbo en Tommy Hyldahl. Iedere ontwerper binnen dit team heeft zijn eigen achtergrond en dus ook zijn eigen stijl. De Cobra collectie van 101 Copenhagen is ontworpen door Kristian Sofus Hansen en Tommy Hyldah. De vazen uit deze collectie zijn een bundeling van hedendaags design en de speelse vormen die we veel zagen in de Cobra Arts beweging uit 1960. En nu inmiddels dus ook in ons interieur.

Favorieten uit de 101 Copenhagen Cobra serie

Een favoriet item kiezen uit de Cobra serie van 101 Copenhagen is moeilijk. Niet alleen omdat er zoveel vazen in de collectie zitten, maar ook omdat ze allemaal zo hun eigen kracht hebben. Als je kijkt naar de vazen uit de Cobra collectie dan zien we duidelijk één stijl terugkomen. Toch zijn er ook zeker opvallende verschillen. Sommige vazen hebben twee openingen en daar is de Cobra Double Hexa vaas een voorbeeld van. Andere vazen uit deze collectie hebben juist één opening en dat geldt bijvoorbeeld voor de Cobra Uno Mini vaas. Zo heb je eindeloos veel mogelijkheden om vazen met elkaar te combineren. Ook zijn er dus verschillende kleuren en afwerkingen. Alle uitvoeringen van de Cobra vazen van 101 Copenhagen kun je bij elkaar neerzetten waardoor het geheel op één grote vazenfamilie lijkt. Schitterend!

101 Copenhagen Cobra bij Flinders

Flinders is officieel dealer van 101 Copenhagen. Dat betekent dat wij alle producten uit de Cobra collectie van 101 Copenhagen kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.