Woontrend: Urban Rebel

Op gepost door Willemijn van Riel in Woontrends

Rebellie en provocatie typeren de woontrend Urban Rebel waar felle kleuren en enorme contrasten om aandacht schreeuwen. Provocerende teksten, uitgesproken fotografie en bijzondere kunstobjecten vullen deze trend aan. Een ding is zeker: werkelijk alles kan en niets is te gek. Leef je uit en mix en match er maar op los dus. De quote ''Art should comfort the disturbed and disturb the comfortable'' van Cesar A. Cruz sluit naadloos aan op deze trend.

inspiratiefoto met
inspiratiefoto met
inspiratiefoto met

Shop deze woontrend

In de woontrend Urban Rebel gaat het om verschillende statements in huis maken en hoe je dat doet laten we je met deze productselectie zien. Pronkstukken komen extra mooi tot hun recht als er sprake is van een sterk contrast in vorm, materiaal en kleur. In het oog springende designitems geven een simplistisch interieur in een handomdraai een spannend en persoonlijk karakter. En dat brengt waar dan ook in huis gegarandeerd veel gespreksonderwerpen teweeg.

Kleurentrends in de stijl van Urban Rebel

Zoals je ziet is er aan kleur geen gebruik in de woontrend Urban Rebel. Of je nu kiest voor oranje met een neon twist of juist oranje in een vintage jasje: deze kleur geeft je interieur in elk geval een boost. Oranje is bovendien een kleur die we veel terugzien dit jaar. Het is de kleur die staat voor creativiteit, humor en optimisme. Een kleur die je perfect combineert met de kleuren hieronder voor een opvallend kleurrijk en speels totaalplaatje.

Heb je na het lezen van dit artikel nog vragen over de woontrend Urban Rebel? Neem dan gerust contact op met de afdeling Klantadvies via info@flinders.nl of 020 - 30 30 630.

Willemijn van Riel

Over de auteur

Willemijn van Riel

Willemijn is interieurontwerper en trendwatcher bij Flinders. Ze geeft je advies bij de indeling & styling van je huis, helpt je bij de aankoop en het onderhoud van de mooiste designproducten en houdt je ondertussen op de hoogte van de laatste trends.