Woontrend: Cozy Home

Op gepost door Willemijn van Riel in Woontrends
In de woontrend Cozy Home neemt ons huis een steeds prominentere rol in en dat past perfect bij de bijzondere tijd waarin we momenteel leven. Thuis is een plek waar bijvoorbeeld ontspannen, werken en sporten samenkomen. De behoeften in huis veranderen. Met gedempte ton-sur-ton kleuren zorg je voor een woning die eenheid, warmte en rust uitstraalt. Ideaal voor een woonhuis dat voor meerdere doeleinden is bestemd. Organische, ronde en tactiele vormen maken deze ruimte tot een plek waar je graag tijd doorbrengt op welke manier dan ook.
inspiratiefoto met
inspiratiefoto met
inspiratiefoto met

Shop deze woontrend

Een mix van uiteenlopende materialen typeert de woontrend Cozy Home. Een product in deze trend heeft vaak meer dan één materiaal en structuur. Zorg er juist in deze tijd voor dat je huis aanvoelt als een plek waar je graag bent. Benadruk daarom de gezelligheid thuis met een mix van donker hout, opvallende borduursels en extreemzachte stoffen. We geven je een dosis inspiratie met deze producten en laten zien hoe je de trend met zowel grote als kleine producten in huis kunt halen.

Heb je na het lezen van dit artikel nog vragen over de woontrend Cozy Home? Neem dan gerust contact op met de afdeling Klantadvies via info@flinders.nl of 020 - 30 30 630.

Willemijn van Riel

Over de auteur

Willemijn van Riel

Willemijn is interieurontwerper en trendwatcher bij Flinders. Ze geeft je advies bij de indeling & styling van je huis, helpt je bij de aankoop en het onderhoud van de mooiste designproducten en houdt je ondertussen op de hoogte van de laatste trends.