Tuintrend: Robuust Landelijk

Op gepost door Willemijn van Riel in Woontrends
Met deze ultiem lange zomer boordevol mooi weer haal je alles uit je dag. Zodra de eerste zonnestralen opkomen, sta jij al buiten. Het liefst geniet je de hele dag door van een ruige natuur en spannende avonturen. Door voor woest aantrekkelijke tuinproducten te gaan, ervaar je in jouw eigen buitenruimte de vrijheid van de weidse natuur. De tuintrend Robuust Landelijk kenmerkt zich door buitenproducten van verweerd materiaal en ruig robuust hout. Om het helemaal af te maken, voeg je warmte en gemak toe door voor een buitenoven, barbecue of hottub te gaan. Zo kun je gerust dag in dag uit buiten vertoeven.

inspiratiefoto met
inspiratiefoto met
inspiratiefoto met

Shop deze tuintrend

Op zoek naar een avontuurlijk(e) tuin, balkon of terras waar je eindeloos van kunt genieten? Kies dan voor producten waar veel metaal in zit verwerkt. De combinatie met hout hierin werkt goed. Andere ruwe materialen horen ook thuis in de tuintrend Robuust Landelijk. De grove structuren zorgen voor een robuuste, stoere uitstraling. Gave gadgets als een pizzaoven eisen de hoofdrol op in deze tuintrend. Om jouw buitenruimte onder te dompelen in design dat perfect bij deze tuintrend past, hebben we een selectie woest aantrekkelijke designproducten voor je geselecteerd.

Heb je na het lezen van dit artikel nog vragen over de tuintrend Robuust Landelijk? Neem dan gerust contact op met de afdeling Klantadvies via info@flinders.nl of 020 - 30 30 630.

Willemijn van Riel

Over de auteur

Willemijn van Riel

Willemijn is interieurontwerper en trendwatcher bij Flinders. Ze geeft je advies bij de indeling & styling van je huis, helpt je bij de aankoop en het onderhoud van de mooiste designproducten en houdt je ondertussen op de hoogte van de laatste trends.