Tuintrend: Poolday

Op gepost door Willemijn van Riel in Woontrends

Zodra het warm is, verlangen we naar verkoeling. Op dit soort dagen zijn we graag lang én veel buiten en het liefst natuurlijk heel dicht bij het water. In de tuintrend Poolday komt dit mooi samen waar we het comfort en de gezelligheid van binnen in onze meubels, lampen en accessoires voor buiten zoeken. Zo heb je alles binnen handbereik om er een mooie, lange zomerdag van te maken en lekker lang buiten te vertoeven. Met deze tuintrend waan je jezelf een dagje aan het zwembad.

inspiratiefoto met
inspiratiefoto met
inspiratiefoto met

Shop deze tuintrend

Om je tuin, balkon of terras onder te dompelen in deze trend, maak je gebruik van warme kleuren, comfortabele meubels en patronen vol streepjes. De parasols uit de jaren 70 zijn terug van weggeweest en typeren deels de tuintrend Poolday. Samen met handige draagbare lampen kun je eenvoudig tot in de late uurtjes buiten genieten. Een opblaasbadje of een douche voor buiten zijn ideaal voor de verkoeling. Met deze selectie producten realiseer je in een handomdraai het ultieme vakantiegevoel.

Heb je na het lezen van dit artikel nog vragen over de tuintrend Poolday? Neem dan gerust contact op met de afdeling Klantadvies via info@flinders.nl of 020 - 30 30 630.

Willemijn van Riel

Over de auteur

Willemijn van Riel

Willemijn is interieurontwerper en trendwatcher bij Flinders. Ze geeft je advies bij de indeling & styling van je huis, helpt je bij de aankoop en het onderhoud van de mooiste designproducten en houdt je ondertussen op de hoogte van de laatste trends.