Tuintrend: Luchtig Modern

Op gepost door Willemijn van Riel in Woontrends
Of je nu een klein balkon of een grote tuin hebt, het devies van de tuintrend Luchtig Modern luidt: less is more. Mooie ranke, slanke en minimalistische tuinmeubels zorgen optisch voor meer lucht en ruimte. Het grafische karakter van de tuinmeubels komt in de non-kleuren zwart en wit nog meer tot zijn recht. De vormentaal is simpel en het materiaal is divers. We zien onderhoudsvriendelijke materialen zoals kunststof, metaal en staal. Zo houd je niet alleen ruimte, maar ook tijd over om op de zonnige momenten te genieten van jouw favoriete ruimte buiten.

inspiratiefoto met
inspiratiefoto met
inspiratiefoto met

Shop deze tuintrend

Een serene minimalistisch(e) tuin, balkon of terras creëer je door middel van luchtige en opengewerkte producten voor buiten. We zien dit seizoen veel draadstaalmotieven terug in de tuinstoelen. De tuintafel kenmerkt zich door een slank blad op een mooi rank onderstel. Alle tuinverlichting gaat op in de omgeving en accentueert verschillende lijnen. Door te spelen met zwart en wit, minimalistische ontwerpen en onderhoudsvriendelijke materialen, kom je tot een fantastisch geheel waar je tot in de late uurtjes kunt genieten van prachtig buitendesign.

Heb je na het lezen van dit artikel nog vragen over de tuintrend Luchtig Modern? Neem dan gerust contact op met de afdeling Klantadvies via info@flinders.nl of 020 - 30 30 630.

Willemijn van Riel

Over de auteur

Willemijn van Riel

Willemijn is interieurontwerper en trendwatcher bij Flinders. Ze geeft je advies bij de indeling & styling van je huis, helpt je bij de aankoop en het onderhoud van de mooiste designproducten en houdt je ondertussen op de hoogte van de laatste trends.