Tuintrend: Buitenleven

Op gepost door Willemijn van Riel in Woontrends
Genieten en ontspannen in de buitenlucht staat centraal in de tuintrend Buitenleven. Buiten zien we als de plek waar je tot rust komt en zo eenvoudig het maximale uit je kostbare vrije tijd kunt halen. Het leven wordt steeds drukker en tijd hierin voor elkaar is belangrijk. Het gaat in deze tuintrend om een onderhoudsvriendelijke tuin waar we veel potten en planten aan toevoegen. De meubels hebben een robuust karakter, zien er puur uit en bevatten vaak sobere, tijdloze kleuren. We zien de kenmerken van de landelijke stijl terugkomen waarin organisch (teak)hout, hoogwaardig comfort en natuurlijke vezels een belangrijke rol spelen. Met deze producten geniet je de hele dag door met familie en vrienden in je buitenomgeving.

inspiratiefoto met
inspiratiefoto met
inspiratiefoto met

Shop deze tuintrend

Op zoek naar een landelijke, romantische tuin? Ook je balkon of terras kun je in dit jasje gieten. Houten meubels, comfortabele zitkussens en toegankelijke kleuren als off white, taupe en beige mogen in dit plaatje niet ontbreken. Door extra met groen in de vorm van planten en bloemen te spelen, voeg je mooie kleuraccenten toe en breng je het totaalplaatje perfect in balans. In je zomerse buitenverblijf hoort uiteraard ook een pizzaoven, buitenhaard of hottub thuis. We laten je een selectie aantrekkelijke designproducten zien waardoor jij je favoriete buitenruimte eenvoudig onderdompelt in de belangrijkste eigenschappen van deze tuintrend.

Heb je na het lezen van dit artikel nog vragen over de tuintrend Buitenleven? Neem dan gerust contact op met de afdeling Klantadvies via info@flinders.nl of 020 - 30 30 630.

Willemijn van Riel

Over de auteur

Willemijn van Riel

Willemijn is interieurontwerper en trendwatcher bij Flinders. Ze geeft je advies bij de indeling & styling van je huis, helpt je bij de aankoop en het onderhoud van de mooiste designproducten en houdt je ondertussen op de hoogte van de laatste trends.