Tuintrend: Bohemian

Op gepost door Willemijn van Riel in Woontrends
Het leven is één groot feest. Elke gelegenheid wordt gevierd. De tuin is het verlengde van je huis: binnen is buiten. Houten vlonders, natuursteen en bloembakken met veel planten en bloemen vormen de basis in deze omgeving. De aankleding van de tuin maakt het uniek en persoonlijk: een bonte mix van stijlen. Combineer verschillende buitenkleden en kussens met felle kleuren en drukke prints. Zo kun je overal zitten, relaxen en genieten van een zorgeloze zomer in Bohemian stijl.

inspiratiefoto met

Shop deze tuintrend

Wil jij vrolijk de zomer in? Met deze Bohemian producten voeg je een explosie aan kleur toe in je tuin. De kleuren en vrolijke prints voeren de boventoon in deze tuintrend. Deze fleurige tuinproducten zorgen ervoor dat je heerlijk buiten kunt vertoeven. Het komt er eigenlijk op neer dat je erop los kunt mixen en matchen met een selectie tuinproducten in deze stijl. Door voor verschillende kleuren, materialen en vormen te kiezen, maak je er een gezellig geheel van. Zo zit er voor ieder wat wils tussen en maak je er met gemak een buitenfeestje van.

Heb je na het lezen van dit artikel nog vragen over de tuintrend Bohemian? Neem dan gerust contact op met de afdeling Klantadvies via info@flinders.nl of 020 - 30 30 630.

Willemijn van Riel

Over de auteur

Willemijn van Riel

Willemijn is interieurontwerper en trendwatcher bij Flinders. Ze geeft je advies bij de indeling & styling van je huis, helpt je bij de aankoop en het onderhoud van de mooiste designproducten en houdt je ondertussen op de hoogte van de laatste trends.