Sorteren op

1-36 van 513 producten

Een aanwinst voor buiten: tuinverlichting LED

Een LED buitenlamp gunt jou graag jarenlang plezier van licht en het design en dat in de buitenlucht. Klinkt dat niet als muziek in de oren? Doordat zo'n lichtbron de gebruikte energie bijna volledig omzet in licht, is hij tot wel 80% zuiniger dan een gloeilamp. Een LED lamp is vaak wat duurder in aanschaf, maar wel goedkoper in gebruik. In ons assortiment vind je in elk geval genoeg LED buitenverlichting die je buitenruimte graag omtoveren tot een functioneel of sfeervol verlicht geheel. Van de Kartell Battery tafellamp LED, de Seletti Monkey Hanging buitenlamp LED en de Flos Ipnos Outdoor vloerlamp LED heb je gegarandeerd jarenlang plezier. Functionele aanwinsten die een genot zijn om naar te kijken.

Multifunctionele design buitenlampen

In ons assortiment zijn diverse design buitenlampen te vinden zoals staande buitenlampen, tafellampen, plafondlampen, wandlampen, hanglampen, sokkellampen en lichtsnoeren voor buiten. Om een juiste keuze te maken voor een buitenlamp is het belangrijk dat je rekening houdt met een aantal factoren. Bekijk in eerste instantie of je een stroomaansluiting hebt en of je deze eventueel aan kunt leggen als het nodig is. Als je dat weet, is vooral de functie van de lamp van groot belang. Wil je weten hoe waterproof je lamp is? Kijk op de productpagina altijd naar de waterdichtheid productspecificatie: IP-waarde. Heb je een draagbare lamp met een lagere IP-waarde? Vergeet deze dan niet bij heftige regenbuien naar binnen te halen. Alle onze design lampen voor buiten zijn van hoogwaardige kwaliteit. Heb jij al een favoriet op het oog?

Buitenverlichting bij Flinders

Flinders is officieel dealer van meer dan honderd designlabels. Dat betekent dat wij alle buitenverlichting van deze merken kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar buitenverlichting van een specifiek merk en staan deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.

Tuinverlichting
Filters
Merken
Productsoort
Ontwerper
Fitting
Kleur
Oplaadbaar
Waterdichtheid
?
- Geen waterdichtheid: geen bescherming tegen water. - Lage waterdichtheid: bescherming tegen druppels en regenwater. - Gemiddelde waterdichtheid: bescherming tegen spatwater. - Hoge waterdichtheid: bescherming tegen waterstralen en golven. - Volledige waterdichtheid: bescherming bij onderdompeling.
Geschikt voor
Woonstijl
Herkomst
Prijs