De grootte van een buffetkast

Buffetkasten ogen vaak immens. Dat is het beeld wat mensen vaak van zo’n soort kast hebben. In ons assortiment vind je buffetkasten die inderdaad groots zijn waardoor je hoe dan ook genoeg opbergruimte hebt. De vraag is wel of dit aansluit bij wat je zoekt en of het ook past bij de ruimte die je voor ogen hebt. Daarom laten we je ook een mix zijn van wat smallere buffetkasten. Dit zien we bijvoorbeeld terug in kasten van Livingstone Design. De combinatie van open gedeeltes met lades en deurtjes maakt zo’n exemplaar super functioneel en geeft een speelse twist waardoor het een ware aanvulling vormt voor je interieur.

Stijlvolle buffetkasten in verschillende stijlen

Om een buffetkast uit te zoeken die helemaal past bij wat je zoekt, is het handig om te weten waar je precies naar zoekt. Landelijk, stoer, industrieel, klassiek of misschien wel een combinatie van een aantal stijlen? Het zit hem in de keuze voor materialen, vormen en kleuren die een bepaalde stijl uitstekend weten over te brengen. De combinatie van staal en hout met wat robuustere elementen zorgt al gauw voor die stoere industriële look wat vaak goed in de smaak valt. Anderzijds kunnen strakke lijnen, neutrale kleuren en functionele elementen perfect bijdragen aan een buffetkast die het goed doet in de Scandinavische woonstijl. Ben jij er al over uit welke buffetkast het gaat worden?

Buffetkasten bij Flinders

Flinders is officieel dealer van meer dan honderd designlabels. Dat betekent dat wij alle buffetkasten van deze merken kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar buffetkasten van een specifiek merk en staan deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.