Naar boven
Sorteren op

1-2 van 2 producten

Design opbergers in de hal

Design opbergers in de hal zijn dé plek in huis waar je belangrijke dingen kunt terugvinden. Als je al aan de late kant bent, is niets zo frustrerend om ook nog eens op zoek te moeten naar je sleutels. Of je ov-chipkaart. Of een bon. Design opbergers herbergen belangrijke zaken en er blijft altijd wel een laatje vrij voor zwervende dingen die - ooit wellicht - nog van pas kunnen komen. Het mooie is: vanbuiten zie je er niks van.  

Design opbergers bij Flinders

Flinders heeft design opbergers van verschillende topmerken. Zo hebben we de prachtige Moooi Paper Buffet kast, ontworpen door Studio Job. Ook de Muuto Reflect kast is een elegante design opberger voor in de hal. Heb je een minder ruime hal, dan is de Componibili kast van Kartell wellicht een goede keuze. Ook verkopen we design opbergers voor paraplu's, zoals de Kartell Porta Ombrilli paraplubak of de Cartoon paraplubak van Seletti. Flinders heeft design opbergers van verschillende materialen die alle een andere sfeer geven aan je hal. Zoek je een dressoir van hout, van staal of van kuststof? Oriënteer je op onze website of vraag een van onze stylisten om advies.

Vragen over design opbergers? Onze klantenservice staat voor je klaar

Je kunt natuurlijk vragen hebben over een specifieke design opberger. Wil je meer weten over de voorraad van een paraplubak, of de afmeting van een dressoir? Bel gerust onze klantenservice 020 - 30 30 630 (elke dag 9:00–18:00) of neem contact met ons op. We helpen je graag.

Naast design opbergers heeft Flinders de mooiste design vloerkleden, design kapstokken en design spiegels voor de hal.