Over vtwonen

Het Nederlandse merk vtwonen is een waar begrip in de wereld van Nederlands design. Je kent het merk vast wel: het mega populaire interieurmagazine vtwonen vind je al tientallen jaren bij menig designliefhebber thuis. Ondertussen heeft het merk ook een prachtige collectie meubels en woonaccessoires uitgebracht. De collectie is eenvoudig en tegelijkertijd zijn de producten wel voorzien van prachtige, geraffineerde details. En dat maakt de producten van vtwonen zowel gemakkelijk te stylen als unieke, opvallende elementen in het interieur. Bijzonder aan de designs van vtwonen is dat deze prachtig aansluiten bij verschillende woonstijlen: van klassiek tot modern en van bohemian tot landelijk. Een meubelstuk van vtwonen staat gegarandeerd mooi. Dat betekent ook dat je nog eindeloos van deze designstukken gaat genieten. Een design van vtwonen gaat namelijk nooit uit de mode. Ideaal!

Kasten van vtwonen: speciaal voor de liefhebbers van decoreren

Bijzonder aan de kasten van vtwonen is dat je er meer mee kan doen dan alleen spulletjes en rommeltjes in opbergen. De kasten functioneren namelijk ook als ideale plateaus om jouw mooiste en meest geliefde woonaccessoires op te presenteren. Zo maak je in een handomdraai jouw woonkamer, slaapkamer of hal stijlvol en gezellig. Een kast die daar uitermate voor geschikt is, is de Bookazine boekenkast van vtwonen. Deze moderne alleskunner biedt ruimte voor boeken, maar heeft ook een prachtig nisje waar je vazen, kandelaars, ornementen en souvenirs in kan neerzetten. Wij bij Flinders zijn zeker enthousiast! We kunnen ons ook voorstellen dat je je kleding wel graag uit het zicht houdt en dat kan goed in de Stage kledingkast.

vtwonen kasten bij Flinders

Flinders is officieel dealer van vtwonen. Dat betekent dat alle kasten van vtwonen kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.