Tom Dixon Flash

De Tom Dixon Flash collectie bestaat uit een serie tafeltjes waarvan je hele huis gaat stralen. Deze collectie oogt lekker kitsch. Dat is ook niet verwonderlijk, want de Tom Dixon Flash collectie is geïnspireerd op de tijden van de glamrock gedurende de jaren 70. In het glanzende bronskleurige tafeloppervlak van de Flash Table Square salontafel 80x80 zie jij de reflecties van alles om je heen. Zo kun je tijdens het drinken van jouw kopje thee of koffie mooi iedereen in de gaten houden. Is deze tafel je net iets te vierkant? Dan is er voor jou de Flash Table Circle salontafel 60. Deze tafel is gemaakt van hetzelfde materiaal, maar heeft enkel een andere vormgeving. Naar welke tafel gaat jouw voorkeur uit? Ontdek ze allemaal! 

Er komen geen producten overeen met de selectie.

Tom Dixon

Tom Dixon kan inmiddels tot een van de gevestigde namen in designland worden gerekend. Het label  is in 2002 opgericht door een inspirerende man met dezelfde naam. Het merk werd oorspronkelijk bekend dankzij zijn iconische lampen, zoals de Copper Shade en Mirror Ball. Deze laatste lamp was dan ook een van de inspiratiebronnen voor de Tom Dixon Flash collectie. De Mirror Ball heeft hetzelfde kenmerkende spiegeloppervlak als de bijzettafels uit deze collectie. Inmiddels is wel bekend dat Tom Dixon veel meer dan alleen verlichting in huis heeft. Is deze collectie net iets té kitsch voor jou? Dan kun je altijd nog een kijkje nemen bij de andere salontafels van Tom Dixon.

Tom Dixon Flash tafels: een beetje scheef?

Met deze collectie gaan we terug naar de jaren 70. Net zoals de Flash Table Square salontafel 80x80 en de Flash Table Circle salontafel 60 heeft de Flash Table Rectangle salontafel 50x30 een prachtig onderstel van glanzend messing. Er is echter iets bijzonders gebeurd met dit onderstel. Het onderstel bevindt zich namelijk niet in het midden van de tafel, maar is wat verschoven naar de zijkant! Dit lijkt op het eerste gezicht misschien een vreemde keuze, maar je zal ontdekken dat dit ontzettend praktisch is. Door het onderstel wat naar de zijkant te verschuiven, kun je dit tafelblad nóg dichter naar je toetrekken. Zo hoef je jouw luie stoel nooit meer uit om je kopje thee of koffie te pakken.

Tom Dixon Flash bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Tom Dixon. Dat betekent dat wij alle producten uit de Tom Dixon Flash collectie kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product uit deze collectie en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product uit deze collectie, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt. Flinders verzendt bovendien gratis in de Benelux.

Naar boven