Naar boven

Actie: -15% op alles van Tom Dixon

Je ontvangt nu 15% korting op alle producten van Tom Dixon.

Over Tom Dixon

Een passie voor design zit Tom Dixon letterlijk in het bloed. Hoewel de oprichter van dit label, eveneens Tom Dixon, nooit een designopleiding heeft afgerond, is het hem toch gelukt om een van de meest succesvolle designlabels ooit op te zetten. Tom Dixon is wel degelijk begonnen aan een designopleiding, maar haakte na een paar maanden af omdat zijn visie te veel afweek van de visie van zijn leraren. Tom Dixon doet alles net even anders. Juist in die eigenwijsheid schuilt de grote kracht van dit merk. Het lef van Tom Dixon is een rode draad door de collecties lampen van Tom Dixon. Ook de lampen uit de Tom Dixon Spot collectie zijn allesbehalve conventioneel, maar toch resulteert deze gedurfde combinatie van een lens en koper in een bijzondere lamp die meteen de aandacht opeist.

Spotje hier, spotje daar

Zoals al eerder aangestipt, zijn de lampen uit de Tom Dixon Spot collectie veel breder inzetbaar dan in alleen de badkamer. Zo is de spot hanglamp LED IP44 ook een ideale studielamp! Je kunt hem namelijk waar je wilt aan het plafond hangen, zodat er altijd een lichtje boven je bureau schijnt. Zo houd je op je bureau meer ruimte over voor je boeken, laptop en andere spulletjes. Daarnaast zijn de lampen uit de Tom Dixon Spot collectie ook een mooie aanvulling op het interieur in je slaapkamer. De Spot Obround badkamerlamp LED geeft dankzij zijn aparte ovalen vorm net dat beetje extra licht dat je nodig hebt als je voor het slapen gaan nog even een boek wilt lezen. Zo is hij ook uitermate geschikt als nachtlampje.

Tom Dixon Spot bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Tom Dixon. Dat betekent dat wij alle producten uit de Tom Dixon Spot collectie kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product uit deze collectie en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product uit deze collectie, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.

Tom Dixon
Filters
Productsoort
Kleur
Bediening
Fitting
Hoogte verstelbaar
Geschikt voor
Snoerlengte
Dimbaar
Waterdichtheid
?
- Zone 1: een straal van 60 cm rondom bad of douche. De voorschriften voor een lamp in deze badkamerzone zijn streng. De minimale benodigde IP-waarde is 45. - Zone 2: een straal van 120 cm rondom bad of douche. Denk hierbij aan direct boven de douchecabine, rond de wastafel en rondom het bad. De minimale benodigde IP-waarde is 44. - Zone 3: alles wat buiten zone 1 en zone 2 valt. De lampen die je op deze plek ophangt, moeten minimaal een IP-waarde van 21 hebben. Alle IP-waarden van 20 of lager zijn niet geschikt voor de badkamer.
Woonstijl
Op voorraad
Prijs
Lichtrichting
Lichtbron meegeleverd
Wattage