Tom Dixon kandelaars

Een Tom Dixon kandelaar vormt de ideale versiering voor op je salontafel, dressoir of eettafel. De collectie kandelaars is zeer divers waardoor er vast en zeker een model bij zit die past bij jouw interieur. Ben je geen fan van dertien in een dozijn maar op zoek naar een echte eyecatcher? Dan is de Tom Dixon Etch kandelaar echt iets voor jou. Hij is verkrijgbaar in de kleuren koper, messing, roestvrijstaal en zwart. Zo vindt hij in elk interieur wel zijn plekje. Dat is nog niet het enige, want wanneer je deze Tom Dixon kandelaar ’s avonds aansteekt geef je je interieur duidelijk extra sfeer mee. Genieten maar! 

Tom Dixon: continue innovatie is een must

Designlabel Tom Dixon is opgericht in 2002. Tom Dixon zelf is geboren in 1959 in Tunesië. Van origine is hij een autodidact Britse ontwerper die zich vooral heeft gespecialiseerd in gelaste meubels. Dit designmerk is niet zomaar een label, maar een authentiek Brits ontwerp- en productiebedrijf van vooral meubels en verlichting. Tom Dixon streeft niet alleen naar continue innovatie, maar heeft vooral ook de missie om in elk geval de Britse meubelindustrie te herleven. De inspiratie van dit prachtige merk komt (zoals je misschien al wel dacht) uit het Engelse erfgoed. Ze komen hun missie aardig na, want elk jaar lanceert Tom Dixon wel weer nieuwe collecties op beurzen in Milaan, Londen en Parijs. Aardig internationaal georiënteerd denk je misschien. Maar daar blijft het niet bij, want inmiddels hebben ze ook verkooppunten in meer dan zestig landen. Wij kunnen je verklappen dat het moeilijk is om van die prachtige Tom Dixon kandelaar af te blijven.

Een ware aanwinst: Tom Dixon kandelaar

De kandelaren van Tom Dixon zijn niet zomaar kandelaren. Ze vormen naast dat je er een waxinelichtje in kunt aansteken een prachtig accessoire voor in je huis. Zoals de Tom Dixon Cog Candle kandelaar. Deze kandelaar komt vooral goed tot zijn recht bij mensen met een functioneel en industrieel interieur. Het Britse-ingenieurs-erfgoed vormde de inspiratie voor dit kunstwerkje. Ken je de familie Stone al? Zo niet, vergeet dan niet kennis te maken met deze prachtige collectie. Wij laten je ook graag kennismaken met de Tom Dixon Spin Candelabra kandelaar. Met deze kandelaar geef je je eigen twist aan kaarslicht. De armen van de kandelaar kun je op verschillende punten draaien. Stel de vorm samen zoals jij wilt!

Tom Dixon kandelaar bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Tom Dixon. Dat betekent dat wij elke Tom Dixon kandelaar kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifieke Tom Dixon kandelaar en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een kandelaar van Tom Dixon, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt. Flinders verzendt bovendien gratis in de Benelux.

Naar boven