String kapstokken

De String kapstokken vind je in verschillende ontwerpen en elk met een andere afmeting. Zo zit er vast iets passends bij dat het perfect doet in de ruimte die jij voor ogen hebt. De String Plus kapstok 58 cm is de kleinste van het stel. Een doorsnee kapstok biedt vaak alleen een aantal haakjes waar je jassen aan kunt hangen en dat is het dan ook vaak wel. Over deze kapstok is verder nagedacht zullen we maar zeggen. Zo biedt deze kapstok niet alleen ruimte voor het ophangen van je jassen, maar kun je er ook op de rekjes daarboven bijvoorbeeld je sjaals, mutsen en handschoenen neerleggen. Wil je meer String kapstokken zien? Ontdek welke opties de andere kapstokken hebben en hoe die in jouw interieur tot hun recht kunnen komen.

  • Gratis verzending vanaf € 99
  • Klantwaardering 9.4
  • Grootste voorraad van NL
  • Al 13 jaar dé designspecialist
Sorteren op 1-6 van 6 producten Sorteren op 1-6 van 6 producten Terug naar boven

String design

Het designlabel String kenmerkt zich ook door dat typische Scandinavische design. De ontwerpen zijn minimalistisch, functioneel en stijlvol waardoor de ontwerpen het in veel interieurs goed doen. Maar hoe is dit merk ooit van start gegaan? Daarvoor gaan we tientallen jaren terug: Nils Strinning kwam in 1949 op het idee achter alle String kastensystemen. Dit flexibele en kenmerkende kastensysteem werd al vrij snel een van de grondleggers van Scandinavisch design. Door het minimalistische ontwerp te combineren met slanke zijpanelen en lichte planken worden het stuk voor stuk functionele ontwerpen. En laat dat nou net kenmerkend zijn voor dit type design. Door de jaren heen is dit merk wereldwijd erg bekend en succesvol geworden. En dat snappen wij maar al te goed met die modulaire kastensystemen.

Functionele en stijlvolle String kapstokken

Een kapstok moet allereerst functioneel zijn. We kunnen ons goed voorstellen dat je misschien ook wel op zoek bent naar een stijlvol exemplaar. De String kapstokken hebben deze eigenschappen en zijn daarom ook razend populair. Op zoek naar een grote kapstok? Dan kunnen we je vast en zeker verblijden met de String Plus kapstok 136 cm. Deze kapstok is eigenlijk een forse uitbreiding op de andere kapstokken uit deze collectie. Zo heb je niet alleen een vijftal haakjes, maar kun je aan de stang ook jassen ophangen door er kleerhangers bij te gebruiken en ondertussen heb je ook meer planken waar je andere spullen op kwijt kunt. Hoe handig is dat?

String kapstokken bij Flinders

Flinders is officieel dealer van String. Dat betekent dat wij alle String kapstokken kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product uit deze collectie en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product uit deze collectie, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.