Flinders project: Sonos München

Flinders Project: Sonos München

Flinders ging weer aan de slag voor een project in het buitenland en met resultaat: Sonos München. Sonos staat bekend om het draadloze muzieksysteem dat alle kamers van je huis vult met muziek, films en televisie. Design staat bij Sonos hoog in het vaandel zoals te zien in alle producten die zij verkopen. Dit stukje design geven ze ook graag mee aan de inrichting van dit bedrijf. 

In samenwerking met D/DOCK heeft Flinders de designproducten verzorgd voor de ruimtes buiten de kantoren om. D/Dock is daarentegen verantwoordelijk voor het interieurontwerp waar zij de focus hebben gelegd op de werknemers, maar ook de gemeenschap en (niet onbelangrijk) de muziek. Meubels van &tradition, lampen van Lightyears en poefs van Fatboy zijn enkele producten die door Flinders zijn geleverd. De inrichting kun je op de onderstaande beelden bewonderen.

Sonos munchen

Sonos munchen

Sonos munchen

Sonos munchen

Sonos munchen

Sonos munchen

Meer dan 150.000+ interieurproducten in collectie

Flinders is projectdealer van meer dan 250 design labels uit alle windstreken. Wij kunnen alle producten van deze merken leveren. Zo kunnen wij putten uit meer dan 100.000+ vergaderstoelen, kantinestoelen, bureautafels, vergadertafels, kantinetafels en kantoorverlichting. Laat u zelf inspireren door onze grote collectie. Wij helpen u graag op weg.