Sorteren op

1-36 van 104 producten

Design banken: profiteer van kortingen tot 40%!

Of je nou op zoek bent naar een hoekbank aanbieding of een 2 en 3 zits bank aanbieding. Met de design banken outlet van Flinders zit je goed. Van Scandinavische merken tot Italiaanse merken: de sale collectie is erg divers. Je kunt ook eens een kijkje nemen in de outlet banken collecties van Zuiver, Nuuck, Menu, Magis, BePureHome, Tom Dixon en Bolia. De design banken sale kan er elke dag weer anders uitzien. Houd deze banken uitverkoop pagina daarom goed in de gaten. Misschien staat je favoriete design bank er vandaag niet op, maar over een week wel.

Wat is een tweedekansje?

Een tweedekansje is een ongebruikt product dat een klant heeft geretourneerd. Wanneer het een tweedekansje betreft staat dit duidelijk weergeven. De verpakking is beschadigd of het product bevat lichte schade waardoor we deze niet als nieuw kunnen verkopen. Elk product is door ons gecontroleerd en verkeert in goede staat. Je kunt in het filter kiezen voor de optie: ‘tweedekansje’ of ‘nieuw’. Het voordeel van een tweedekansje is dat je het product met een aantrekkelijke korting koopt en je huis zo voorziet van schitterende design banken.

Design banken outlet bij Flinders

Flinders is officieel dealer van meer dan honderd designlabels. Dat betekent dat wij alle design banken van deze merken kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een design bank van een specifiek merk en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.