Sorteren op

1-36 van 368 producten

Artemide designverlichting: profiteer van kortingen tot 40%!

Artemide is niet zomaar een merk. Het verlichtingsmerk wordt beschouwd als het grootste en meest gerenommeerde designverlichtingsmerk ter wereld. De tijdloze lampencollectie bestaat uit vloerlampen, wandlampen, tafellampen, bureaulampen, vloerlampen, booglampen en plafondlampen. Het maakt niet uit of je op zoek bent naar industriële lampen, iets futuristisch, grafisch of organisch. Artemide heeft het allemaal. De Artemide outlet kan er elke dag weer anders uitzien. Houd de Artemide outlet daarom goed in de gaten. Misschien staat je favoriete lamp er vandaag niet op, maar over een week wel.

Wat is een tweedekansje?

Een tweedekansje is een ongebruikt product dat een klant heeft geretourneerd. Wanneer het een tweedekansje betreft staat dit duidelijk weergeven. De verpakking is beschadigd of het product bevat lichte schade waardoor we deze niet als nieuw kunnen verkopen. Elk product is door ons gecontroleerd en verkeert in goede staat. Je kunt in het filter kiezen voor de optie: ‘tweedekansje’ of ‘nieuw’. Het voordeel van een tweedekansje is dat je het product met een aantrekkelijke korting koopt en je huis zo voorziet van schitterende designverlichting.

Artemide designverlichting outlet bij Flinders

De Artemide design lampen outlet van Flinders is de perfecte plek om een uniek en betaalbaar design product te bemachtigen. Flinders is officieel dealer van Artemide. Dat betekent dat wij alle producten van Artemide kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product van Artemide en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.

Artemide Outlet
Filters
Productsoort
Kleur
Bediening
Lichtrichting
Lichtbron meegeleverd
Fitting
Hoogte verstelbaar
Wattage
Kleurtemperatuur
Dimbaar
Ontwerper
Waterdichtheid
Geschikt voor
Woonstijl
Prijs