Fermob Outlet

Fermob outlet

In de Fermob outlet profiteer je vandaag nog van hoge kortingen op echte Fermob artikelen. Op deze pagina ontdek je hoe voordelig Fermob kan zijn! Zo vind je in de Fermob outlet verschillende design tafels, buitenstoelen en meer. Houd de Fermob outlet goed in de gaten, want de Fermob outlet verwisselt voortdurend van producten. Meestal zijn er maar één of twee exemplaren beschikbaar, omdat de items uit de outlet van Fermob bijvoorbeeld gebruikt zijn in een fotoshoot of als showroommodel in de winkel hebben gestaan. Hierdoor ontbreekt de verpakking vaak en profiteer jij van kortingen tot wel 40%! Grijp je kans in de Fermob outlet en bemachtig een topstuk tegen zeer aantrekkelijke prijzen.

  • Gratis verzending vanaf € 99
  • Klantwaardering 9.4
  • Grootste voorraad van NL
  • Al 13 jaar dé designspecialist
Overige categorieën Sorteren op 1-2 van 2 producten Sorteren op 1-2 van 2 producten Terug naar boven

Wat is een tweedekansje?

Een tweedekansje is een ongebruikt product dat een klant heeft geretourneerd. Wanneer het een tweedekansje betreft staat dit duidelijk weergeven. De verpakking is beschadigd of het product bevat lichte schade waardoor we deze niet als nieuw kunnen verkopen. Elk product is door ons gecontroleerd en verkeert in goede staat. Je kunt in het filter kiezen voor de optie: ‘tweedekansje’ of ‘nieuw’. Het voordeel van een tweedekansje is dat je het product met een aantrekkelijke korting koopt en je huis zo voorziet van schitterende design items van Emu.

Fermob outlet bij Flinders

De Fermob outlet van Flinders is de perfecte plek om een uniek en betaalbaar design product te bemachtigen. Flinders is officieel dealer van Fermob. Dat betekent dat wij alle producten van Fermob kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product van Fermob en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.