hero image

Serener

Serener is bedacht en opgericht door ontwerper Christoph Seyferth. Het designlabel bestaat sinds 2008 en zoekt naar geanonimiseerde ontwerpen. De producten zijn menselijk en functioneel. De producten van Serener worden ontworpen voor dagelijks gebruik. Christoph Seyferth heeft een achtergrond in beeldende kunst, timmermanschap, architectuur, interieurontwerp en meubeldesign. Hij heeft van alles gedaan, van het bouwen van zijn eigen huis tot het ontwerpen van brillen voor Adidas. Verder ontwerpt hij graag tijdloos design van materialen zoals hout, leer en staal. Dit is ook terug te zien in zijn ontwerpen.

  • Gratis verzending vanaf € 99
  • Klantwaardering 9.4
  • Grootste voorraad van NL
  • Al 13 jaar dé designspecialist
Sorteren op 1-26 van 26 producten Sorteren op 1-26 van 26 producten Terug naar boven

Werkwijze van Serener

De producten zien er gebruikt uit en zijn gekoesterd om de mogelijkheden die het biedt. Het zijn producten die op het eerste oog niet direct in verband worden gebracht met design. Naar eigen zeggen hoeven de producten van Christoph Seyferth geen verhalenvertellers te zijn. Ze zeggen wat ze zijn: een tafel, een bed of bijvoorbeeld een wand. De producten zijn duurzaam, omdat ze van toepasselijke materialen en productietechnieken worden gemaakt. Er wordt bij Serener gebruikgemaakt van de laatst beschikbare technologieën. De producten worden zo ontworpen dat fysieke veroudering kwaliteit aan het object toevoegt. Bij het bepalen van de vorm en afwerking van de producten is eenvoud de leidraad.

Bekende ontwerpen van Serener

De ontwerpen van Serener stralen een bepaalde eenvoud uit. Er is goed nagedacht over de vormen en het lijnenspel. De kans is groot dat je de producten van Serener vaker voorbij ziet komen dan je zelf door hebt. Dit komt omdat het geen schreeuwerige items zijn. Zowel de kleuren als materialen staan dicht bij de natuur. Serener heeft vooral veel bekende ontwerpen voor het merk Functionals ontworpen. Neem bijvoorbeeld de Wendela stoel bruin. Deze stoel is gemaakt van gekleurd aluminium en beukenhout. Deze stoel past perfect in een industrieel interieur. Een ander bekend ontwerp is de Miller fauteuil. Deze is zowel verkrijgbaar in de standaardmaat als in de hoge uitvoering en maakt de zithoek helemaal af. Naast stoelen heeft Serener ook tafels, krukken, kussens en kapstokken die ontworpen zijn voor Functionals.

Serener bij Flinders

Flinders is officieel dealer van alle producten van Serener. We hebben over het algemeen veel op voorraad waardoor we snel kunnen leveren. Daarnaast is het mogelijk om de bestelling in de avond of in het weekend te laten bezorgen. Ben je op zoek naar een specifiek product van Serener en staat deze niet op onze website? Bel dan onze klantenservice via 020 - 3030 630 (elke werkdag van 09:00 tot 21:00 uur en in het weekend van 09:00 tot 18:00 uur) of neem contact met ons op via chat of e-mail. We staan graag voor je klaar.