Sam Baron en zijn eigen studio

Sam Baron heeft zijn eigen studio genaamd Sam Baron and Co. Deze designstudio is gericht op de creatieve richting en biedt ontwerpadvies. Sam Baron werkt hier samen met een team van jonge denkers en ontwerpers. Zij combineren creatieve vaardigheden om zo tot een uitdagende en originele visie te komen die ze voor hun klanten altijd kunnen nastreven. De creaties van Sam Baron zijn verankerd in een artistiek en functioneel onderzoek. Op deze manier plaatst Sam Baron zijn kijk op ons dagelijks leven en de tijdelijkheid ervan.

Sam Baron x Petite Friture

Sam Baron heeft voor veel verschillende merken mogen ontwerpen, maar een van zijn bekendste ontwerpen zijn de ontwerpen voor het Franse merk Petit Friture. Voor dit designlabel heeft Sam Baron een deel van de verlichting mogen ontwerpen waar de So-Sage collectie een mooi voorbeeld van is. Zoals de naam al doet vermoeden zijn dit lampen die lijken op een worst. Deze lampen zijn daarom extra leuk om in de keuken te hangen. Een andere bekende collectie is de Lanterna. Deze lampen hebben een gouden binnenkant wat ervoor zorgt dat het licht heel mooi en zacht wordt verspreid. De lampen hebben een klassiek design met een vernieuwde twist.

Sam Baron bij Flinders

Flinders is officieel dealer van alle producten van Sam Baron. We hebben over het algemeen veel op voorraad waardoor we snel kunnen leveren. Daarnaast is het mogelijk om de bestelling in de avond of in het weekend te laten bezorgen. Ben je op zoek naar een specifiek product van Sam Baron en staat deze niet op onze website? Bel dan onze klantenservice via 020 - 3030 630 (elke werkdag van 09:00 tot 21:00 uur en in het weekend van 09:00 tot 18:00 uur) of neem contact met ons op via chat of e-mail. We staan graag voor je klaar.

Sam Baron
Filters
Prijs
>>
<<
   
Update
Kleur