Sorteren op

1-1 van 1 producten

Het verhaal achter Petite Friture

Petite Friture is een jong Frans designlabel dat in 2009 het licht zag. Het merk werd opgericht door Amélie du Passage. Haar doel? Luister eens echt naar verschillende designers. Het was haar namelijk opgevallen dat de consument wel degelijk interesse had in design, alleen de schakel tussen de klant en de producent miste nog. Met de oprichting van Petite Friture is Amélie du Passage in dat gat gesprongen. De ontwerpen van Petite Friture moeten dan ook voldoen aan de verwachtingen van de klant en naast mooi vooral ook functioneel zijn. Het bijzondere aan de producten van Petite Friture is dat zij elk een uniek verhaal vertellen. Dit is mede dankzij de eigenheid van de meer dan dertig ontwerpers die inmiddels verbonden zijn aan dit merk. Door de ontwerpen te baseren op de ervaringen van de designers zelf, heeft Petite Friture een eigenzinnige en originele collectie samengesteld. Eigenzinnig dat is de So-Sage collectie van Petite Friture zeker!

Petite Friture So-Sage: speels licht

Doe eens gek! Creëer in je huis of in een restaurant de sfeer van de traditionele slagerij met de So-Sage hanglamp set 3-1 van Petite Friture. Van een van de worsten zijn er een paar plakjes afgesneden. Hierdoor lijkt het net echt, maar pas wel op want deze worst kan je beter niet proeven. De randen zijn namelijk gemaakt van glas. De Petite Friture So-Sage Toulouse hanglamp is veiliger. De worstjes in deze lamp zijn netjes afgesloten. Wil je het nog bonter maken? Dat kan met de Petite Friture So-Sage hanglamp set 5. De echte topper uit deze collectie is de Petite Friture So-Sage hanglamp set 6. Iedereen die bij jou thuis binnenloopt zal even twee keer moeten knipperen. Sta ik nou in een traditionele slagerij of niet? Deze lampenset bestaat uit zes verschillende worsten die gemaakt zijn van borosilicaatglas. De lampen zijn ook los verkrijgbaar of in andere sets met worsten uit deze lijn.

Petite Friture So-Sage bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Petite Friture. Dat betekent dat wij elke lamp uit de So-Sage collectie kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product uit de So-Sage serie en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product uit de So-Sage collectie, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.