hero image

Ludovica

Ludovica vormt al jaren een sterk duo met Roberto Palomba voor verschillende merken. Samen maken zij unieke producten die sterke relaties leggen tussen producten, ruimtes en mensen. Hun filosofie is om voorwerpen te creëren die op een manier integreren met de mensen die de producten kopen zodat er een intieme en langdurige relatie ontstaat.  Ludovia en Roberto Palomba richtten in 1994 samen hun studio op in Milaan. Hun vakbekwaamheid varieert van architecturale planning tot interieurontwerp en van partnerschappen tot productontwerpers. Samen hebben zij meerdere grote onderscheidingen mogen ontvangen, zoals de Compasso d’Oro award. Dit is een industriële ontwerpprijs die zijn oorsprong vindt in Italië.

  • Gratis verzending vanaf € 99
  • Klantwaardering 9.4
  • Grootste voorraad van NL
  • Al 13 jaar dé designspecialist
Sorteren op 1-36 van 103 producten Laad meer artikelen Sorteren op 1-36 van 103 producten Terug naar boven

Foscarini Birdie collectie van Ludovica en Roberto Palomba

Ludovia en Roberto Palomba hebben samen meerdere collecties ontworpen voor het mooie merk Foscarini. Neem bijvoorbeeld de Foscarini Birdie collectie. Ooit begon de collectie met een vloerlamp, maar uiteindelijk is er een complete lampencollectie ontstaan. Naast de vloerlampen beschikt de collectie over bijpassende tafel-, wand- en hanglampen. Het begon met het idee een nieuwe twist te gegeven aan de traditionele vloerlamp. Het ontwerpersduo besloot de rechte lijnen te vervangen door natuurlijke vormen. Als je kijkt naar de lampenkap zie je dat deze een lichte buiging heeft in plaats van standaard recht. Daarnaast beschikken de lampen allemaal over een iconisch takje waardoor je direct moet denken aan een boom. Bij de vloerlamp met dimmer heeft het takje zelfs een functie gekregen, want hij dient namelijk als dimmer.

Ludovica bij Flinders

Flinders is officieel dealer van alle producten van Ludovica. We hebben over het algemeen veel op voorraad waardoor we snel kunnen leveren. Daarnaast is het mogelijk om de bestelling in de avond of in het weekend te laten bezorgen. Ben je op zoek naar een specifiek product van Ludovica en staat deze niet op onze website? Bel dan onze klantenservice via 020 - 3030 630 (elke werkdag van 09:00 tot 21:00 uur en in het weekend van 09:00 tot 18:00 uur) of neem contact met ons op via chat of e-mail. We staan graag voor je klaar.