Foster + Partners

Foster + Partners is een wereldwijde studio voor duurzame architectuur, techniek, stedenbouw en industrieel ontwerp. In 1967 heeft Norman Foster deze studio opgericht en sindsdien hebben hij en het team om hem heen een internationale praktijk met een wereldwijde reputatie opgebouwd. De designstudio heeft voor verschillende merken grote projecten mogen uitvoeren. Denk hierbij aan kantoren, infrastructuur, hotels en winkels. Daarnaast ontwerpen ze veel designproducten voor de retailbranche. Zo heeft Foster + Partners onder andere lampen ontworpen voor Lumina en Artemide.

  • Gratis verzending vanaf € 99
  • Klantwaardering 9.4
  • Grootste voorraad van NL
  • Al 13 jaar dé designspecialist
Sorteren op 1-28 van 28 producten Sorteren op 1-28 van 28 producten Terug naar boven

Duurzaamheid staat centraal bij Foster + Partners

Bij Foster + Partners draait het om mooie ontwerpen met een duurzame aanpak. Ze controleren alle projecten tegen wereldwijde normen en ontwikkelen op maat gemaakte strategieën die hun milieuagenda stuurt. Bij duurzaam bouwen en ontwerpen gaat het om holistische ontwerpen en innovatieve strategieën die een sterke focus hebben op de toekomst van het milieu. Het ontwerpen wordt uitgevoerd door een klein, hecht team. Dit team doorloopt het gehele project samen en dat zorgt voor continuïteit. Foster + Partner streeft altijd naar een kwalitatief hoogwaardig eindresultaat met de look en feel van een echt designitem.

Foster + Partners voor Lumina

Lumina is een Italiaans verlichtingsmerk waarvoor Foster + Partners verschillende ontwerpen heeft mogen maken. Ook Lumina houdt zich bezig met duurzaamheid. Alles wordt gemaakt in de eigen fabriek en er wordt alleen geproduceerd op Italiaans grondgebied met kleine uitzonderingen. De lampen van Lumina zijn uniek en kwalitatief hoogwaardig. Bij elk ontwerp ligt de nadruk op functionaliteit en uniciteit. Foster + Partners heeft onder andere de Flo collectie voor dit merk mogen ontwerpen. De Flo lamp wordt gekenmerkt door slanke lijnen en een minimalistisch ontwerp. De lampenkamp heeft een elegante vorm dankzij het gebruik van LED technologie.

Foster + Partners bij Flinders

Flinders is officieel dealer van alle producten van Foster + Partners. We hebben over het algemeen veel op voorraad waardoor we snel kunnen leveren. Daarnaast is het mogelijk om de bestelling in de avond of in het weekend te laten bezorgen. Ben je op zoek naar een specifiek product van Foster + Partners en staat deze niet op onze website? Bel dan onze klantenservice via 020 - 3030 630 (elke werkdag van 09:00 tot 21:00 uur en in het weekend van 09:00 tot 18:00 uur) of neem contact met ons op via chat of e-mail. We staan graag voor je klaar.