hero image

Fabien Dumas

Fabien Dumas is in 1976 geboren in Fort de France, de hoofdstad van Martinique. Dit is een eiland in het Caribisch gebied en onderdeel van de Franse Antillen. Tegenwoordig woont en werkt hij in Berlijn en dat is ook de stad waar hij ook Designer for Industrial Design heeft gestudeerd. Fabien Dumas heeft zijn doorbraak bij het grote publiek gemaakt sinds zijn samenwerking met Marset. Zo heeft hij verschillende lampen ontworpen en op de markt gebracht voor dit Spaanse verlichtingsmerk.  

  • Gratis verzending vanaf € 99
  • Klantwaardering 9.4
  • Grootste voorraad van NL
  • Al 12 jaar dé designspecialist
Sorteren op 1-14 van 14 producten Sorteren op 1-14 van 14 producten Terug naar boven

Fabien Dumas als eigen baas

Tijdens zijn studie werkte Fabien Dumas als freelance designer aan diverse projecten bij verschillende warenhuizen waaronder bij KaDeWe en Galeries Lafayette. In 2003 startte hij zijn eigen studio en vanaf 2004 maken zijn producten deel uit van de collectie van Ingo Maurer, Marset en Dark. Dit zijn stuk voor stuk merken waar verlichting een belangrijke rol speelt. Daarnaast heeft hij ook als freelance designer gewerkt voor Arne Quinze bij Quinze & Milan in België.

In de spotlight dankzij Fabien Dumas

De Tam Tam collectie is misschien wel de bekendste lampencollectie die ontwerper Fabien Dumas heeft ontworpen. Deze collectie bestaat uit hanglampen, vloerlampen en wandlampen. De lampen zijn gemaakt van metaal en hebben lampenkap die een klassieke vorm heeft. Door de verschillende kleuren en speelse verhoudingen kan je er lustig op los mixen en matchen en zo jouw ideale lamp in huis creëren.

Fabien Dumas bij Flinders

Flinders is officieel dealer van alle producten van Fabien Dumas. We hebben over het algemeen veel op voorraad waardoor we snel kunnen leveren. Daarnaast is het mogelijk om de bestelling in de avond of in het weekend te laten bezorgen. Ben je op zoek naar een specifiek product van Fabien Dumas en staat deze niet op onze website? Bel dan onze klantenservice via 020 - 3030 630 (elke werkdag van 09:00 tot 21:00 uur en in het weekend van 09:00 tot 18:00 uur) of neem met ons op via chat of e-mail. We staan graag voor je klaar.