Cecilie Manz

De Deense Cecilie Manz is in 1972 geboren en woont en werkt inmiddels al jaren in Kopenhagen. Ze maakt producten voor verschillende doeleinden, maar vaak wel met één bestemming voor ogen: thuis. Cecilie ontwerpt bijvoorbeeld meubels, lampen en glas. De prototypen die ze hiervoor maakt, vormen een belangrijk onderdeel van elk van de uiteindelijke producten. Deze prototypen moeten relevant, degelijk en sterk zijn voordat ze deze überhaupt tot een fysiek en tastbaar ontwerp omzet. In al haar ontwerpen staan eenvoud en de wijze waarop wordt gewerkt naar een puur, esthetisch en verhalend design centraal. We zien logischerwijs de eigenschappen van Scandinavisch design terugkomen in hetgeen ze maakt. Haar ontwerpen geven je een beter beeld van wat kenmerkend is voor haar werk. 

  • Gratis verzending vanaf € 99
  • Klantwaardering 9.4
  • Grootste voorraad van NL
  • Al 13 jaar dé designspecialist
Sorteren op 1-31 van 31 producten Sorteren op 1-31 van 31 producten Terug naar boven

Hoe Cecilie Manz zichzelf ontwikkelde

Cecilie Manz heeft gestudeerd aan de The Royal Danish Academy of Fine Arts. We hebben het dan ook wel over The School of Design. Ze heeft nog meer studies gevolgd aan de Universiteit voor Kunst en Design om zich verder te ontwikkelen in haar vak. Het was voor haar daarna een logische stap om een eigen studio op te richten en dat deed ze dan ook in het land van haar herkomst. Ze heeft inmiddels een breed portfolio opgebouwd aan Scandinavische designmerken waar ze mee samenwerkt. We hebben het dan over onder meer Fritz Hansen, Nils Holger Moormann, Lightyears en Muuto. Het werk van Cecilie is door de jaren heen al meerdere malen beloond met verschillende prijzen op gebied van design. 

Cecilie Manz bij Flinders

Flinders is officieel dealer van alle producten van Cecilie Mansz. We hebben over het algemeen veel op voorraad waardoor we snel kunnen leveren. Daarnaast is het mogelijk om de bestelling in de avond of in het weekend te laten bezorgen. Ben je op zoek naar een specifiek product van Cecilie Mansz en staat deze niet op onze website? Bel dan onze klantenservice via 020 - 3030 630 (elke werkdag van 09:00 tot 21:00 uur en in het weekend van 09:00 tot 18:00 uur) of neem contact met ons op via chat of e-mail. We staan graag voor je klaar.