Nordic design van Nuuck op zijn best

Nuuck is ontstaan vanuit het idee betaalbare luxe te creëren dat toch voor iedereen toegankelijk is. De producten sluiten aan bij de laatste trends, maar toch met een kleine knipoog naar het verleden. Zo zijn de glazen lichtbollen uit de Tuva collectie net niet helemaal rond en worden ze stijlvol gecombineerd met marmer en messing. Daarnaast zijn de lampen van Nuuck geproduceerd met zorg voor de omgeving en de natuur. Zo zitten er in de Odin vloerlamp LED twee duurzame geïntegreerde LED modules. Daarnaast zijn de materialen die gebruikt worden bij het produceren te hergebruiken voor de Nuuck lampen van de toekomst. Hoe mooi is dat?

Nuuck lampen laten je verder kijken

Om Groenland op de juiste manier te ontdekken, moet je rustig de tijd nemen. Dat geldt ook voor de verlichting van Nuuck. Neem bijvoorbeeld de Tuva hanglamp. Op het eerste gezicht niet veel meer dan een glazen bol en dan vertellen we je toch graag het verhaal erachter. Zodra je het verhaal hoort, ontdek je de passie en het enthousiasme waarmee het team achter Nuuck de producten maakt. Qua vorm lijken de twee uitvoeringen van de Tuva hanglamp gelijk. Toch verschillen ze totaal van elkaar in stijl. Het gerookte grijze glas geeft de hanglamp een stoere look die goed past in industriële interieurs terwijl de variant met opaal glas en messing juist een hele elegante look heeft.

Nuuck lampen bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Nuuck. Dat betekent dat wij elke Nuuck lamp kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.