Nuuck fauteuils

Voor iedereen die op zoek is naar een comfortabele fauteuil waar je de rest van je leven van kunt genieten, moet eens kijken in de collectie fauteuils van Nuuck. In deze collectie vind je fauteuils met een hoog comfortgehalte die er niet alleen comfortabel uitzien, maar ook nog eens comfortabel zitten. Als je eenmaal hebt plaatsgenomen in een fauteuil van Nuuck, ken je geen sombere dagen meer. De Bly fauteuil heeft hier zijn levensmissie van gemaakt. Met zijn omhelzende vorm, zachte materialen en comfortabele zitting, word je meteen een stukje vrolijker. Door de ruime keuze in stoffen en kleuren weet je zeker dat er een fauteuil is die bij jou en jouw interieur past. Heb je al een favoriet exemplaar op het oog?

  • Gratis verzending vanaf € 99
  • Klantwaardering 9.4
  • Grootste voorraad van NL
  • Al 12 jaar dé designspecialist
Sorteren op 1-4 van 4 producten Sorteren op 1-4 van 4 producten Terug naar boven

Alles over Nuuck

De naam Nuuck verwijst naar de hoofdstad van Groenland, Nuuk. Het is een land dat grotendeels bedekt is met sneeuw en ijs. Maar onder deze dikke lagen sneeuw en ijs bevindt zich een wonderschone natuur. De gepassioneerde vaklieden van Nuuck hebben een passie voor het vak van de meubelmaker en de natuur. Deze gouden combinatie zorgt ervoor dat ze bij Nuuck hard werken aan het behoud van de natuur en kiezen voor tijdloze ontwerpen van hoogwaardige kwaliteit. Zo gaan de producten van Nuuck een leven lang mee en raak je er ook niet snel op uitgekeken. Voor het maken van de producten worden hoofdzakelijk duurzame en herbruikbare materialen gebruikt zodat de aarde zo min mogelijk belast wordt. Klinkt goed, toch?

Comfortabele en duurzame fauteuils van Nuuck

De fauteuils van Nuuck zijn gemaakt door gepassioneerde vaklieden en dat zie en voel je terug. Voor de productie van deze fauteuils is er gebruikgemaakt van hoogwaardige materialen. De stoffen waarmee de fauteuils bekleed zijn, zijn onverwoestbaar en het hout voor de constructie is FSC-gecertificeerd. Alle producten van Nuuck zijn gemaakt om een leven lang mee te gaan, maar vroeg of laat houdt ook het leven van een fauteuil op. Gelukkig zijn de fauteuils zo ontworpen dat ze volledig demonteerbaar zijn. Zo is ieder onderdeel gemakkelijk te recyclen en krijgt ieder onderdeel een nieuw leven. Dat maakt fauteuils als de Kvinde fauteuil niet alleen supercomfortabel, maar ook duurzaam. En dat is mooi, want hoe langer we met onze bezittingen doen, hoe minder we de aarde en het milieu belasten.

Nuuck fauteuils bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Nuuck. Dat betekent dat wij alle Nuuck fauteuils kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product van Nuuck en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.